KlantenReviews

19 maart 2023
Jos Monden - Martens Kunststoffen

Ondanks de krappe arbeidsmarkt kan Artiflex ons voorzien van goed en kundig personeel. De samenwerking verloopt soepel omdat ze weten waar ze over praten en waar onze behoeftes liggen. Een opleiding Operator A of B is natuurlijk mooi meegenomen, maar Artiflex snapt wat iemand nodig heeft aan technisch vermogen om ons proces te kunnen begrijpen en te kunnen leren.

13 november 2022
Thijs Kroezen - Mombarg Beton

De arbeidsmarkt is erg krap en we zetten onze vacatures ook uit bij andere uitzendbureaus, maar ik merk gewoon dat Artiflex de snelste is. De voorselectie is goed en dat komt omdat Artiflex ons gewoon goed kent en weet wat wij zoeken.

17 mei 2022
Pieter Boogaard - ALKU Groep

Via Artiflex werven wij machine operators, afmontage medewerkers en logistiek medewerkers. Er heerst krapte op de arbeidsmarkt en dat merken wij ook, maar door de samenwerking met Artiflex loopt het wel. Artiflex stelt kwalitatief goede kandidaten aan ons voor. Dat is erg prettig. Het vertrouwen om de ideale kandidaat voor ons te vinden, leggen we graag bij Artiflex. 

5 april 2022
Bart Otten - Energiewacht

De communicatie met Artiflex verloopt prettig. Ze proberen ons altijd zo goed mogelijk te helpen. Er zijn korte lijntjes, ze denken met ons mee en het team van Artiflex is erg enthousiast. Die positieve energie stralen zij ook uit, de kandidaten die hier komen zijn vaak al enthousiast over Energiewacht en dat merken we op de werkvloer ook. Daarnaast levert Artiflex echt kwaliteit. De kandidaten die zij werven zijn goed, dit komt mede doordat Artiflex verder kijkt dan alleen het cv. Artiflex kijkt naar de mens achter het cv en weet zo de juiste kandidaten aan ons te matchen.

5 april 2022
John Timmermans - Stratenmakersbedrijf Gebroeders Vos

Het is moeilijk om goede jongens in deze branche te vinden, maar bij Artiflex doen ze écht hun best. Ze weten precies waar wij naar op zoek zijn, dat maakt ons samenwerkingsverband zo fijn. Ook de communicatie met Artiflex verloopt prettig. We hebben één aanspreekpunt die wij altijd kunnen bereiken. Zodra onze contactpersoon een mogelijk geschikte kandidaat heeft gevonden, krijgen wij netjes een voorstel per e-mail. En is het nog niet gelukt om de juiste mensen te vinden? Dan belt Artiflex mij ‘s avonds op om vervolgens de volgende dag weer verder op zoek te gaan, die transparantie vind ik erg fijn. De korte lijntjes en directe communicatie, zorgen voor een fijne samenwerking.

17 januari 2022
Martijn Nieuwenhuis - Rensa

De jongens van Artiflex weten heel goed wat er gevraagd wordt. Wij zoeken kandidaten met bepaalde competenties die passen bij onze bedrijfscultuur. De heren weten dat heel goed eigen te maken, ze snappen wie wij zijn en waar wij naar op zoek zijn. In een vrij lastige markt weten zij precies te vinden wat wij zoeken. Terwijl dat met andere, soms grotere, partijen niet altijd lukt. Ze wachten niet af en gaan zelf actief op zoek naar kandidaten en leveren daarnaast ook nog eens goede kwaliteit. Je kunt wel zeggen dat de energie die zij in ons en in het werven stoppen uniek is, waardoor we kandidaten voorgesteld krijgen die écht bij ons passen. Om die reden krijgt ruim 80%, van de mensen die vanuit Artiflex komt, een contract aangeboden.

17 januari 2022
Erik van Veelen - Antwan Tuin Totaal

Nadat we ons ideale profiel hadden doorgesproken zijn er meerdere kandidaten aangeboden die door Artiflex zijn geselecteerd. Dit zijn inmiddels fijne nieuwe collega’s!

17 januari 2022
Mike Bos - All-In Bedrijfsdeuren en Docking

Artiflex is een prettige partij om mee samen te werken, korte lijnen en snelle reacties zijn erg prettig. Open communicatie over mogelijkheden en kandidaten geeft veel duidelijkheid.

Ook al is onze vraag niet altijd even makkelijk zij doen er alles aan om de juiste persoon te leveren.

17 januari 2022
Ronald Scholten - TIB Lucht- en Milieutechniek B.V.

Als jullie een kandidaat voorstellen hebben jullie er ook echt over nagedacht of ze bij ons bedrijf, onze bedrijfscultuur en de gezochte functie passen. Veel uitzendbureaus rammen een cv over de mail omdat het qua opleiding past. Als deze kandidaat dan op bezoek komt, blijkt vaak dat deze heel wat anders zoekt. Dit levert frustratie op bij zowel bedrijf als kandidaat. We zijn blij dat jullie dit niet doen. Bovendien is Artiflex oprecht geïnteresseerd of een kandidaat bevalt (niet alleen bij de start, maar ook tijdens het dienstverband). Jullie doen aan ziekteverzuimbegeleiding en bellen ook echt met zieke uitzendkrachten. Onze ervaring is dat de meeste bureaus dit niet doen. Verder zijn jullie lekker laagdrempelig naar beide kanten; zowel voor de kandidaat als voor de werkgever. Jullie zijn een plezierige groep met echte meerwaarde voor bedrijf en kandidaat.

17 januari 2022
Finance / HR-manager - Franz Kiel BV

Artiflex ondersteunt ons al weer enige tijd in het zoeken naar geschikte assemblage en logistieke medewerkers. Ze zijn proactief en komen snel met voorstellen van kandidaten. Het digitale proces werkt erg prettig en de salesmanager beantwoord onze vragen altijd snel en vriendelijk. 

17 januari 2022
Erik Vos - VOS CRC

Voor het vinden van geschikte kandidaten technisch reiniger of assistent technisch reiniger kan Vos CRC met vertrouwen steunen op Artiflex. Artiflex kent de arbeidsmarkt als geen ander en slaagt er keer op keer in Vos CRC te koppelen met geschikte kandidaten. De persoonlijke benadering door Artiflex spreekt ons sterk aan. Wij kunnen terugvallen op een vast team en dat geeft een vertrouwd en persoonlijk gevoel. Ook in het verdere traject blijft Artiflex goed begeleiden en denken ze waar mogelijk mee in de vorm van advisering en scholing van werknemers. Vos CRC zou Artiflex zeker aanbevelen bij bedrijven en werkzoekenden.