Bouw1

Timmerman gezocht?

Op zoek naar een timmerman?

Artiflex helpt je snel aan de juiste timmerman

Als je opzoek bent naar een goede timmerman ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte timmerman. Artiflex heeft erg veel ervaring en is gespecialiseerd in het werven van timmermannen. Neem contact met ons op als je opzoek bent naar een timmerman. Of je nu opzoek bent naar een leerling of een ervaren timmerman, bij Artiflex ben je altijd aan het juiste adres. Wij gaan opzoek naar de beste match voor jou!

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Tegenwoordig zijn er enorm veel uitzendbureaus, waarom zou je voor Artiflex kiezen? Artiflex heeft veel ervaring en kennis in dit vak en deze kennis en ervaring blijft met de dag toenemen. Daarnaast heeft Artiflex een ruim netwerk dat zich met de dag blijft uitbreiden. Dankzij onze expertise weten wij precies naar wat voor medewerkers jij opzoek bent. Artiflex streeft ernaar authentiek te zijn en houdt zich aan gemaakte afspraken. Voor elke klant gaan onze medewerkers uiterst zorgvuldig en professioneel te werk. Atiflex gaat met de tijd mee en maakt gebruik van nieuwe technologie. Aan de hand van automatisatie en onze data en technologie kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. Het doel van onze medewerkers is de perfecte match voor klanten te vinden. Daarvoor gaan zij elke dag tot het uiterste. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent!

Hoe we te werk gaan

Door middel van vijftien jaar ervaring in het vinden van personeel weten we bij Artiflex precies hoe we de juiste kandidaten moeten vinden. Jij meldt bij ons dat je opzoek bent naar een timmerman. Wij gaan opzoek naar een timmerman die aan jou vereisten voldoet en dus prefect is om bij jouw bedrijf aan de slag te gaan! Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''
Lodewikus

  

Timmerman houtskelet bouw

In 4 stappen de perfecte match

  1. Het ontvangen van de vacature. Hier laten wij een uitgebreide analyse op los. Aan de hand van deze analyse gaan wij opzoek in onze database.

  2. Het vinden van een juiste kandidaat voor jou. In het geval dat wij geen geschikte kandidaat hebben kunnen vinden gaan wij aan de slag met een (online) campagne.

  3. Het verzamelen van reviews over de door ons gevonden kandidaat. Onze recruiter gaat in gesprek met de kandidaat en we toetsen de vaardigheden van de kandidaat. De vacature wordt zichtbaar gemaakt voor werkzoekenden en we investeren in het binden van de kandidaten. Door middel van deze aanpak zijn wij beter in staat om snel en kwalitatief kandidaten te matchen op je vacature.

  4. Het regelen van een kennismaking. Als wij denken de juiste match gevonden te hebben regelen wij een kennismaking om te kijken of het bedrijf het met ons eens is. Wij ontvangen hierbij graag feedback over de potentiele match.

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"