Personeel gezocht in Tilburg

Personeel gezocht Tilburg

Personeel gezocht in de omgeving Tilburg

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten in de bouw, infra, metaal & techniek

Zoek jij personeel in Tilburg en omgeving? Dan is Artiflex Tilburg het juiste adres voor jou! Al meer dan 15 jaar koppelen we enthousiaste en capabele werknemers met de beste werkgevers. In Tilburg zijn we met name gespecialiseerd in de volgende sectoren: bouw, infra, metaal en techniek. Ben je nog op zoek naar geschikt personeel in één van de bovengenoemde sectoren? Contacteer ons dan door jouw naam en gewenste functie achter te laten en iemand van ons team zal morgen contact met je opnemen.

Neem contact met ons op


Waarom samenwerken met Artiflex? 

Er zijn zoveel vacatures en uitzendbureaus, waarom dan toch voor Artiflex kiezen? Je kiest voor ervaring, kennis en expertise over specifiek vakpersoneel. We doen dit al jaren en onze ervaring groeit met de dag. We weten niet alleen wat je zoekt, maar we begrijpen het ook nog eens. Authenticiteit staat bij ons hoog in het vaandel en is een van onze kernwaarden. Je zou ons kunnen omschrijven als optimistisch, verantwoordelijk en hebben daarbovenop nog eens een bak aan kennis en blijven ons ontwikkelen. Wat we zelf niet hoeven doen, automatiseren we. We gebruiken moderne data en technologie om nog sneller en efficiënter te werk kunnen gaan. Daarnaast zorgt ons team altijd voor een echte verbinding tussen werkgever en werknemer. Wij begrijpen de personeelsvraag en zullen bewust zoeken naar een duurzame werkrelatie tussen werkgever en werknemer.

Hoe gaan we te werk?

Wij starten de zoektocht naar geschikt personeel voor jouw bedrijf in Tilburg en omgeving. Wij werken altijd met het uitgangspunt om geschikt en hoogwaardig personeel te vinden dat voldoet aan jouw wensen en past bij de bedrijfscultuur. Wij brengen jouw vacature onder de aandacht van zoveel mogelijk passende werknemers. Met 15 jaar ervaring weten we precies hoe we de beste vaklieden kunnen vinden. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

Van Delft Biscuits

  

Personeel gezocht in Tilburg

Een perfecte match in 4 stappen

Dit is hoe we in slechts 4 stappen de perfecte match vinden:

    1. Je brengt ons op de hoogte van de beschikbare vacature en wij analyseren de vacature in ons datasysteem met vakpersoneel.
    2. Er kan direct een match zijn binnen ons systeem. Indien dit niet het geval is, zetten we de vacature om in een online campagne.
    3. De reviews van een geschikte kandidaat worden verzameld. Hierbij letten wij onder meer op de vaardigheden, specifieke criteria en de motivatie. Er zal een gesprek plaatsvinden met de kandidaat en recruiter. Daarnaast werken we aan het binden van potentiële kandidaten. Deze manier van werken maakt het mogelijk om sneller en effectiever te matchen op de vacature.
    4. Er wordt een kennismaking gepland tussen werkgever en de kandidaat. Na afloop is er feedback mogelijk over de match. Is deze goed? Dan kan de kandidaat bij jou aan de slag. Zo niet? Dan gaan we opnieuw op zoek naar een geschikte kandidaat.

Personeel gezocht in Tilburg en benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"