Machine operator

Op zoek naar technisch personeel?

Artiflex helpt je snel en zorgvuldig
aan de juiste kandidaten.

Technisch personeel vinden kan een lastige opgave zijn. Hieronder lees je hoe Artiflex jou kan helpen met het binnenhalen van gemotiveerd en geschikt personeel. Je kunt Artiflex inzetten voor het vinden van zowel flexibel, als vast personeel.

Wij helpen jou graag om de juiste technische kandidaten aan te trekken voor jouw organisatie! Door slimme wervingscampagnes in te zetten kunnen we de juiste kandidaten aanspreken. Hiernaast beschikken wij over een database, waarin een grote selectie aan technisch personeel te vinden is; van startende technici tot technici met jarenlange ervaring.

Naast het vinden van de juiste vakkrachten, verbinden wij kandidaten door slimme oplossingen n te zetten beter aan de juiste opdrachtgever. Wij zorgen voor het beste recruitment, zodat jij je kunt focussen op je core business!

Direct technisch personeel nodig? Laat hier eenvoudig je gegevens achter, dan helpen wij je snel & zorgvuldig met het aantrekken van de juiste kandidaten. 

Artiflex is de recruitment specialist voor (technische) vakmensen.
✓ Gespecialiseerd in het werven van personeel voor het bemannen van technische functies.
✓ Grote selectie aan technisch personeel beschikbaar.

Recruitment voor technisch functies zit in ons DNA

Ben je op zoek naar een vakbekwame installatiemonteur, machineoperator, servicemonteur, cnc draaier, constructiebankwerker, elektromonteur of een andere specialist? Dan helpen wij jou daar graag mee. Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vinden en verbinden van technische vakmensen aan verschillende bedrijven. Dit kunnen wij ook voor jouw organisatie uit handen nemen.

Laat het recruiten aan ons over

Wij vinden en verbinden de juiste technische vakkrachten! De juiste vakkracht komt hierdoor op de juiste plek. Door slimme oplossingen voor data en technologie in te zetten, kunnen wij kandidaten sneller en beter vinden. Door middel van slimme wervingscampagnes spreken we de juiste kandidaten aan. Hiernaast beschikken wij over een zeer geavanceerde database met een verscheidenheid aan profielen van geschikte technische kandidaten. Naast het vinden van de juiste vakkrachten, verbinden wij kandidaten door slimme oplossingen beter aan de juiste opdrachtgever. Onze belofte: wij zorgen voor het beste recruitment, zodat jij je kunt focussen op je core business!

Onze diensten voor werkgevers

Of je nu tijdelijke of langdurige versterking nodig heeft, wij hebben altijd een oplossing voor u. Je kunt Artiflex inzetten voor het vinden van zowel flexibel, als vast personeel. Wij werken op basis van werving en selectie of op basis van uitzenden.

  • Werving en selectie: Werving en selectie is een geschikte oplossing indien je op zoek bent naar technisch personeel, die je zelf in dienst wilt nemen. Bij werving en selectie gaan wij op zoek naar technisch personeel voor u. Onze expertise en netwerk wordt ingezet om de juiste vakkracht te vinden. 
  • Uitzenden: Tijdelijk extra personeel nodig? Of ben je op zoek naar een technische medewerker voor de lange termijn? Bij uitzenden stellen wij de vakkracht op korte of lange termijn aan jou ter beschikking. Het inhuren van een geschikte kandidaat op uitzendbasis is een prima oplossing als je niet te maken wilt krijgen met een hoop juridische en administratieve verplichtingen.
Technisch personeel gezocht?

Ik heb technisch personeel nodig. Hoe werkt het?

Heeft uw bedrijf technisch personeel nodig? Vul hier eenvoudig en snel ons aanvraagformulier in. De door u ingevulde gegevens en informatie worden in ons systeem opgenomen, waardoor het systeem automatisch een match met geschikte kandidaten opstelt, uiteraard volledig AVG-proof! Binnen één werkdag nemen wij contact met u op. Liever direct contact? Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar.

Direct technisch personeel nodig? Wij staan voor u klaar!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op binnen één werkdag.

Monteur technische dienst

Slimmer, beter & sneller technisch personeel werven met onze recruitment technologie! #wijzijnartiflex

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"