Personeel gezocht in Harderwijk

Personeel gezocht in Harderwijk

Personeel gezocht in de omgeving Harderwijk

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal en techniek

Op zoek naar personeel in de omgeving Harderwijk? Artiflex Harderwijk gaat voor jou de beste kandidaten vinden! Artiflex heeft al meer dan 15 jaar ervaring in werving en selectie van vakbekwaam personeel voor korte of langere tijd in de sectoren bouw, infra, techniek en metaal.  Heb jij een vacature in de regio Harderwijk? Bel of mail Artiflex en we helpen je snel en betrouwbaar aan het best passende personeel voor jouw organisatie.

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Waarom kies je met een gerust hart voor Artiflex? Dankzij onze grote expertise en ruim netwerk dat elke dag nog uitbreidt, weten en begrijpen we perfect naar welke medewerkers jij zoekt. We willen authentiek zijn en doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij hebben een schat aan kennis en gaan mee met de tijd. In alles wat we doen, gaan we uiterst verstandig en sociaal te werk. Dankzij automatisatie en de inzet van data en technologie werken we sneller en efficiënter. Zo houden we ons systeem superslim en helpt het ons om kandidaten en organisaties helemaal te doorgronden. Onze medewerkers gaan elke dag opnieuw tot het uiterste om de beste arbeidsrelaties tot stand te brengen. 

Hoe we te werk gaan

Ons doel is de beste kandidaat te werven voor jouw vacature in de regio Harderwijk. Door jouw bedrijf te leren kennen, weten wij welke kandidaat het beste binnen jouw bedrijfscultuur past. Meer dan 15 jaar ervaring in de sectoren bouw, infra, techniek en metaal zorgt ervoor dat wij de juiste kandidaten weten te bereiken en ze aan je voor te stellen. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

Van Delft Biscuits

  

Personeel gezocht in harderwijk

In 4 stappen de perfecte match

Zo doen we dat.

  1. Meld je vacature bij ons aan en wij gaan aan de slag. We analyseren je bedrijf en de aangemelde vacature. Deze zetten we uit in onze databases.
  2. In ons uitgebreide bestand is de kans groot dat we direct al een passende kandidaat vinden. Zo niet, geen nood. We geven gas en zetten een online campagne op om de beste kandidaat te recruiten.
  3. Natuurlijk bekijken we grondig of de kandidaat voldoet aan de eisen van de vacature. Door in gesprek te gaan met kandidaten brengen wij hun talenten, mogelijkheden en drijfveren in kaart. Door tijd te investeren in (latent) werkzoekenden, weten we beter en sneller de juiste match aan je voor te stellen.
  4. Is er een mogelijke klik? Tijd voor een eerste kennismaking tussen jou en de kandidaat. Natuurlijk faciliteren wij dit gesprek. Na afloop is er alle gelegenheid voor een evaluatie. Is er een match? Of zoeken we verder voor je? Jouw tevredenheid is onze drijfveer.  

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"