Personeel bouw gezocht

Ben jij op zoek naar vakkundige en gemotiveerd bouw personeel? Maar lukt het niet om de juiste kandidaten te vinden? Dan zit je goed! Artiflex helpt bedrijven met het vinden van het juiste bouw personeel.

 • Wij hebben een grote pool aan talenten en altijd wel een passende kandidaat.
 • Maak gebruik van onze kennis. Artiflex bemiddeld al meer dan 15 jaar bouw personeel.
 • Bespaar tijd op je recruitment proces door Artiflex te laten zoeken naar personeel.

In onze huidige arbeidsmarkt komt het regelmatig voor dat bedrijven vacatures open hebben staan die ze maar niet kunnen vervullen. Klinkt dit herkenbaar? In dit geval kan het handig zijn om de vacature met ons te bespreken. Artiflex heeft de juist oplossingen voor ieder bedrijf dat op zoek is naar bouw personeel. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Waarom zou je specifiek voor Artiflex kiezen, wanneer er talloze uitzendbureaus zijn? Als het aankomt op kennis van bouwpersoneel vinden ben je bij ons aan het juiste adres, en deze kennis groeit met de dag. We onderscheiden ons dankzij authenticiteit: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Bovendien is Artiflex optimistisch en verantwoordelijk, gaan wij slim te werk en gebruiken de juiste technologie om sneller en efficiënter te zijn. Daarnaast zijn wij zeer gedreven en willen we onze kandidaten écht begrijpen, we zijn dan ook volledig toegewijd om de beste arbeidsrelaties te realiseren en komen met snelle oplossingen. Waar Artiflex echt in uitblinkt zijn langere termijn samenwerkingen. Dit alles maakt dat je bij ons met een gerust hart de zoektocht naar het geschikte bouwpersoneel kunt starten.

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. 

We kijken naar de juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden. Naar de drive en motivatie die iemand heeft om jullie functie uit te voeren. We willen een karakter dat goed past bij jóuw organisatie.

5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

Werkwijze

Hoe we te werk gaan wanneer er personeel voor de bouw wordt gezocht

Om het beste bouw personeel aan je te kunnen voorstellen werken we met ons succesvolle stappenplan.

 1. Jij stuurt ons je vacature en wij zoeken in onze database naar de perfecte kandidaat;
 2. We selecteren de beste kandidaat uit ons systeem of gaan verder met een gericht online recruitmentproces;
 3. We onderzoeken de kandidaat nauwkeurig en bekijken of hij/zij voldoet aan alle wensen en eisen die jij stelt;
 4. Jij en de kandidaat worden aan elkaar voorgesteld. Hierna kun je ons feedback geven op de match.
collega's aan het werk kantoor

Voordelen

De voordelen van Artiflex

Er zijn genoeg voordelen voor het werken met Artiflex. Hieronder zie je een aantal van deze voordelen:

 • Snel, kwalitatief, goed en nieuw bouwpersoneel, mét referentiecheck; 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills ;
 • Recruitmentspecialist in de bouwsector, kent de ontwikkelingen én wet- en regelgeving in jouw werkveld;  
 • Wij regelen de aanmelding voor je interne opleiding en plannen & maken het VCA-examen mogelijk; 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening. 

Uitgebreid kandidaatprofiel

Kies je ervoor om bouwpersoneel in te huren via Artiflex? Dan ontvang je een op maat gemaakt profiel, op basis van soft en hardskills en een korte tekst met persoonlijke aantekeningen van de recruiter & de relevante werkhistorie. Dit profiel ontvang je digitaal, met een directe uitnodigingsknop.  

Feedback op de kwaliteit van jouw personeel

Is de nieuwe kandidaat bij jou gestart? Dan houden we goed in de gaten hoe het met ‘m gaat. Wij hebben geregeld contact (fysiek en telefonisch) met de kandidaat en jou als opdrachtgever, om te checken of alles goed verloopt. Daarnaast krijg je na 1 week en na 8 weken een review verzoek, waarin je je tussentijdse evaluatie over de kandidaat kwijt kunt. Daar leren wij ook weer van! 

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.