Productie operator

Uitzendbureau voor operators.

Artiflex helpt u bij het vinden van Operators!

Wij vinden de ideale fit tussen uw organisatie en operators. Artiflex is het uitzendbureau als het gaat om operators. Bij het selecteren van nieuwe medewerkers letten we op skills, motivatie en karakter. Er is altijd een Artiflex kantoor dicht bij u in de buurt.

Wij combineren echt persoonlijk contact met technologie, om voor u de beste productie medewerker te vinden. Dit passend bij uw bedrijfscultuur en sfeer. Met meer dan 15 jaar ervaring als uitzendbureau voor personeel, kunnen wij u altijd helpen met het vinden van nieuw personeel.

Met kantoren in en rondom steden als Rotterdam, Harderwijk, Oosterhout, Breda, Doetinchem, Hengelo, Den Bosch en nog meer, zijn wij er zeker van dat we ook bij u in de buurt de juiste operators kunnen vinden!

Contactpersoon

Business developer

michael sterken

Direct operators nodig? Artiflex staat voor je klaar! Vul makkelijk in 1 minuut onderstaand formulier in, en wij nemen binnen één werkdag contact op met jou!

Heb je direct operators nodig? Dat snappen wij!

Operators , kunnen wij die vinden?

Jazeker! Al jaren zien wij een stijgende lijn in het aantal operators die werken onder de vlag van Artiflex. Met ons ruim 1000+ sollicitaties per week krijgen wij dan ook meer dan genoeg nieuw personeel te spreken! En deze vakkrachten staan te springen om bij u die nieuwe uitdaging aan te gaan. Aan ons alleen nog de taak tussen al deze sollicitanten de beste match te vinden, maar dat is waar we goed in zijn!

 

Hoe vinden wij operators?

Een van de manieren waarop uitzendbureau Artiflex geschikte operators kan vinden, is door het aanspreken van latent werkzoekenden. Dit zijn mensen die op dit moment geen actieve zoektocht naar werk hebben, maar wel open staan voor nieuwe kansen. Het aanspreken van deze groep kan voordelen bieden en Artiflex heeft hier ervaring mee.

Ten eerste is het aanspreken van latent werkzoekenden een manier om een breder publiek te bereiken. Niet alle werkzoekenden staan ingeschreven bij uitzendbureaus of zijn actief op zoek naar werk. Door deze groep aan te spreken, vergroot Artiflex de kans om geschikte kandidaten te vinden die anders niet bereikt zouden worden.

Ten tweede hebben latent werkzoekenden vaak al ervaring opgedaan in verschillende functies. Deze ervaring kan relevant zijn voor een functie als operator en kan een kandidaat dus geschikt maken voor deze functie. Bovendien hebben deze kandidaten vaak meer levenservaring, wat kan resulteren in een betere werkethiek en betrouwbaarheid.

Artiflex als partner

 

 

Productiemedewerker-flessen

 

 

 

 

 

Opdrachtgevers die u voor zijn gegaan:

Jos Monden - Martens Kunststoffen

Jos Monden - Martens Kunststoffen

20 maart 2023
Ondanks de krappe arbeidsmarkt kan Artiflex ons voorzien van goed en kundig personeel. De samenwerking verloopt soepel omdat ze weten waar ze over praten en waar onze behoeftes liggen. Een opleiding Operator A of B is natuurlijk mo...
Thijs Kroezen - Mombarg Beton

Thijs Kroezen - Mombarg Beton

14 november 2022
De arbeidsmarkt is erg krap en we zetten onze vacatures ook uit bij andere uitzendbureaus, maar ik merk gewoon dat Artiflex de snelste is. De voorselectie is goed en dat komt omdat Artiflex ons gewoon goed kent en weet wat wij zoek...
Pieter Boogaard - ALKU Groep

Pieter Boogaard - ALKU Groep

18 mei 2022
Via Artiflex werven wij machine operators, afmontage medewerkers en logistiek medewerkers. Er heerst krapte op de arbeidsmarkt en dat merken wij ook, maar door de samenwerking met Artiflex loopt het wel. A...
Bart Otten - Energiewacht

Bart Otten - Energiewacht

6 april 2022
De communicatie met Artiflex verloopt prettig. Ze proberen ons altijd zo goed mogelijk te helpen. Er zijn korte lijntjes, ze denken met ons mee en het team van Artiflex is erg enthousiast. Die positieve energie stralen zij ook uit,...
John Timmermans - Stratenmakersbedrijf Gebroeders Vos

John Timmermans - Stratenmakersbedrijf Gebroeders Vos

6 april 2022
Het is moeilijk om goede jongens in deze branche te vinden, maar bij Artiflex doen ze écht hun best. Ze weten precies waar wij naar op zoek zijn, dat maakt ons samenwerkingsverband zo fijn. Ook de communic...
Martijn Nieuwenhuis - Rensa

Martijn Nieuwenhuis - Rensa

18 januari 2022
De jongens van Artiflex weten heel goed wat er gevraagd wordt. Wij zoeken kandidaten met bepaalde competenties die passen bij onze bedrijfscultuur. De heren weten dat heel goed eigen te maken, ze snappen wie wij zijn en waar wij naar op ...
Ronald Scholten - TIB Lucht- en Milieutechniek B.V.

Ronald Scholten - TIB Lucht- en Milieutechniek B.V.

18 januari 2022
Als jullie een kandidaat voorstellen hebben jullie er ook echt over nagedacht of ze bij ons bedrijf, onze bedrijfscultuur en de gezochte functie passen. Veel uitzendbureaus rammen een cv over de mail omdat het qua opleiding past. Als dez...
Erik van Veelen - Antwan Tuin Totaal

Erik van Veelen - Antwan Tuin Totaal

18 januari 2022
Nadat we ons ideale profiel hadden doorgesproken zijn er meerdere kandidaten aangeboden die door Artiflex zijn geselecteerd. Dit zijn inmiddels fijne nieuwe collega’s!
Finance / HR-manager - Franz Kiel BV

Finance / HR-manager - Franz Kiel BV

18 januari 2022
Artiflex ondersteunt ons al weer enige tijd in het zoeken naar geschikte assemblage en logistieke medewerkers. Ze zijn proactief en komen snel met voorstellen van kandidaten. Het digitale proces werkt erg prettig en de salesmanager beant...
Erik Vos - VOS CRC

Erik Vos - VOS CRC

18 januari 2022
Voor het vinden van geschikte kandidaten technisch reiniger of assistent technisch reiniger kan Vos CRC met vertrouwen steunen op Artiflex. Artiflex kent de arbeidsmarkt als geen ander en slaagt e...

 

Tekort aan operators voor bedrijven.

Momenteel zien wij vanuit Artiflex dat er een tekort is aan operators in Nederland. Dit tekort heeft een negatieve impact op de productie en kan leiden tot vertragingen en hogere kosten.

Er is met name een tekort aan operators in de industriële sector, waaronder de chemische-, voedsel- en farmaceutische industrie. Daarnaast is er ook een tekort aan operators in de transport- en logistieke sector, zoals vrachtwagenchauffeurs en heftruckchauffeurs.

Het tekort aan operators wordt mede veroorzaakt doordat er onvoldoende instroom is van nieuwe werknemers en doordat er veel ervaren operators met pensioen gaan. Daarnaast is er ook een mismatch tussen de gevraagde kwalificaties en ervaring van werkgevers en het aanbod van werknemers.

Wij staan garant voor het maken van de perfecte match tussen uw bedrijf en de juiste operators.

Laat Artiflex helpen!

 

Recruitment voor productie functies zit in ons DNA

Bent u op zoek naar een ervaren of startende operator? Dan helpen wij u daar graag mee. Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vinden en verbinden van de juiste operators  aan verschillende bedrijven. Dit kunnen wij ook voor uw organisatie uit handen nemen.

Laat het recruiten aan ons over

Wij vinden en verbinden het juiste personeel! De kandidaat komt hierdoor op de goede plek terecht. Door slimme oplossingen voor data en technologie in te zetten, kunnen wij kandidaten sneller en beter vinden. En door middel van slimme wervingscampagnes spreken we de juiste kandidaten aan. Hiernaast beschikken wij over een zeer geavanceerde database met een verscheidenheid aan profielen van geschikte medewerkers. Naast het vinden van het juiste personeel, verbinden wij kandidaten door slimme oplossingen beter aan de juiste opdrachtgever. Onze belofte: wij zorgen voor het beste recruitment, zodat u zich kan focussen op uw core business!

Onze diensten voor werkgevers

Of u nu tijdelijke of langdurige versterking nodig heeft, wij hebben altijd een oplossing voor u. U kunt Artiflex inzetten voor het vinden van zowel flexibel, als vast productie personeel. Wij werken op basis van van uitzenden, maar werving en selectie is ook bespreekbaar.

 

  • Uitzenden: Tijdelijk extra operators nodig? Of bent u op zoek naar een operator voor de lange termijn? Bij uitzenden stellen wij de vakkracht op korte of lange termijn aan u ter beschikking. Het inhuren van een geschikte operator op uitzendbasis is een prima oplossing als u niet te maken wilt krijgen met een hoop juridische en administratieve verplichtingen.
  • Werving en selectie: Werving en selectie is een geschikte oplossing indien u op zoek bent naar operators, die u zelf in dienst wilt nemen. Bij werving en selectie gaan wij op zoek naar het juiste personeel voor u. Onze expertise en netwerk wordt ingezet om de juiste kandidaat voor u te vinden. 
Artiflex is de recruitment specialist voor vakmensen

Slimmer, beter & sneller logistiek personeel werven met onze recruitment technologie! #wijzijnartiflex

VCU gecertificeerd 

Werken in branches als bouw, techniek, productie, logistiek, metaal en infra brengt extra veiligheids- en gezondheidsrisico’s met zich mee. Die nemen we serieus, dus zijn we VCU-gecertificeerd. Niet meer dan logisch. Want de veiligheid en gezondheid van onze uitzendkrachten staat altijd voorop. 

 

 

 

 

Logo artiflex