Sfeer Artiflex Lelystad

Zoek je een nieuwe baan? Ga detacheren via Artiflex!

‘Ik ben op zoek naar een nieuwe baan’, is een veelgehoorde uitspraak op feestjes, bij vrienden en in familiekringen. Wat mensen dan vaak bedoelen is: ‘Ik zoek ritme, structuur en zekerheid in mijn baan.’ Dit soort uitspraken passen perfect bij detachering! In deze blog duiken we in de wereld van detachering en laten we zien waarom dit voor veel mensen de perfecte oplossing is.

Ben je zelf ook op zoek naar een nieuwe baan? Misschien is detacheren bij Artiflex wel precies wat je nodig hebt!

Sfeer Artiflex Lelystad

Vaste baan en financiële zekerheid

Dagelijks spreken we kandidaten, we volgen de trends op de arbeidsmarkt en we houden het politieke landschap over wet- en regelgeving goed in de gaten. Veel mensen geven bij ons aan op zoek te zijn naar een vaste baan. Die vaste baan, dat is waar wij samen met jou voor gaan! Wij helpen je met het vinden van jouw perfecte baan, met uiteindelijk dat vaste contract! 

Daarnaast geven mensen aan financiële zekerheid te willen. Huizenprijzen, inflatie in de supermarkt, hogere energiekosten: het speelt allemaal mee. Door detachering heb je altijd zekerheid van salaris. 

Detacheren: hoe werkt dat dan?

Uitzenden en detacheren lijkt veel op elkaar. Het verschil zit hem in de contractvorm. Bij detacheren start je namelijk direct met een zogeheten fase B contract. Wij detacheren jou bij onze opdrachtgever voor een bepaalde tijd, maar je staat op de loonlijst van Artiflex. Je hebt op deze manier altijd zekerheid van salaris. Na de afgesproken periode treed je in dienst bij het bedrijf.

lasser met gele laskap aan het werk
vrachtwagen-chauffeur

Artiflex kent de bedrijven door en door

Artiflex is een recruitmentspecialist. Een van de voordelen van detacheren bij Artiflex is onze expertise in het matchen van werkzoekenden aan hun nieuwe werkgever. We kennen de bedrijven waar we mee samenwerken door en door, waardoor we niet alleen naar jouw cv kijken, maar ook naar jouw persoonlijkheid en of deze past bij de bedrijfscultuur. Een goede match vinden we erg belangrijk, want je gaat namelijk voor langere tijd met elkaar in zee!

Overname van arbeidsvoorwaarden

Een ander voordeel van detacheren bij Artiflex is dat we de arbeidsvoorwaarden van het bedrijf waar je gedetacheerd wordt overnemen. Dit betekent dat je alle voorwaarden krijgt die zij bieden. Denk aan de hoogte van het salaris, loonsverhogingen, reiskostenvergoeding, toeslagen, vergoeding van reisuren en/of reistijd, de vaste eindejaarsuitkering en overige extra’s.

artiflex capelle

Dus, in het kort: waarom detacheren bij Artiflex?

- Zekerheid van salaris: Je hebt altijd de zekerheid van een vast salaris, ongeacht of er bij de opdrachtgever op dat moment werk is.

- Goede arbeidsvoorwaarden: Je ontvangt de arbeidsvoorwaarden van het bedrijf waar je gedetacheerd wordt.

- Ontwikkelingskansen: Je krijgt, net als andere medewerkers in een organisatie, volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, trainingen te volgen en certificaten te behalen.

- Goede match: Artiflex kent de bedrijven waar we mee samenwerken door en door, waardoor we een goede match kunnen maken tussen jou en de opdrachtgever.

Kijk eens tussen onze vacatures of neem direct contact op met een vestiging bij jou in de buurt!

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Uitzicht op een vast contract
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs