hovenier-onderhoud-hoek-hoveniers

Werken in de hoveniersbranche?

Ben je hovenier en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Artiflex kan het. Wij bieden diverse mogelijkheden om als hovenier aan de slag te gaan. Of je nou een ervaren hovenier bent of wilt starten in de branche, wij zoeken naar de juiste passende baan in het groen voor jou! 

hovenier-aanleg-hoek-hoveneirs

Aan de slag als hovenier

Als hovenier ben je in dienst van een hoveniersbedrijf. Je houdt je bezig met het onderhouden en aanleggen van tuinen en andere groenobjecten. De werkzaamheden die hier zoal bij komen kijken: zaaien, planten, snoeien, onkruid wieden, maaien en bemesten. Als je steeds meer thuis bent in het vak, kan je op termijn ook gaan ontwerpen, graafwerkzaamheden uitvoeren, de inrichting van tuin en gazon doen, sierbestrating aanleggen en het plaatsen van schuttingen, vlonders en veranda’s.

Bij voorkeur heb jij een mbo-opleiding in het groen afgerond. Heb je dat niet, laat je vooral niet tegenhouden om te solliciteren op een van de vacatures groenvoorziening. We vinden de juiste baan, passend bij jouw wensen. Ook als je uit een andere branche komt dan de groenbranche.

Op zoek naar een andere vacature in het groen?

Niet alleen hebben we de vacature van hovenier aanleg en hovenier onderhoud openstaan in het groen, maar zijn we ook op zoek naar boomverzorgers, boomrooiers, tractor chauffeurs en voormannen. Ben je meer op zoek naar een baan in de groenvoorziening, zoals maaimachinist, groenvoorziener of greenkeeper, kijk dan op deze pagina.

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteren kan op meerdere manieren. In ons vacatureoverzicht kun je alle vacatures uit de groenbranche vinden. Je kunt ook een open sollicitatie via het formulier doen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs