renoveren-7-orlyenendevoets

Buitengewoon werk doen? Kom werken bij Orly & Endevoets!

Voor Orly & Endevoets zijn wij op zoek naar voegers, isolatiemedewerkers, bouwhulpen en onderhoudsmedewerkers. Heb je nog geen ervaring? Ook starters zijn van harte welkom!

restauratie-5-orlyenendevoets

Wat doet Orly & Endevoets?

Orly & Endevoets in Den Bosch is gespecialiseerd in renovatie, restauratie en onderhoud van de buitenschil, en biedt een zeer compleet pakket aan gevelwerkzaamheden. Het bedrijf is onderdeel van Orly & Endevoets Groep en is naast gevelwerkzaamheden gespecialiseerd in isolatie van spouw, dak en vloer en steigerbouw.

Orly & Endevoets is in 1995 opgericht en is sindsdien uitgegroeid van een klein bedrijf tot een professionele vastgoedpartner met ruim 60 medewerkers.

Wat krijg je hier voor terug?

Orly & Endevoets volgt de CAO Bouw. Jouw salaris is op basis van deze CAO. Je krijgt de unieke kans om opgeleid te worden binnen het bedrijf. Verder zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden om stappen te maken in jouw carrière. Artiflex regelt al jouw persoonlijke beschermingsmiddelen en zorgt ervoor, indien nodig, dat jij je VCA certificaat gaat behalen!

Na een vaste periode via Artiflex heb je de mogelijkheid om direct in dienst te treden bij Orly & Endevoets. Natuurlijk bij gebleken geschiktheid.

renoveren-3-orlyenendevoets

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs