Solliciteren bij Artiflex: hoe gaat dat precies?

Je hebt de perfecte vacature op de website van Artiflex gevonden. Het is een baan waarover je alles wilt weten. De eerste stap die je gaat zetten is solliciteren. Maar, wat zijn de verschillende mogelijkheden om te reageren op een vacature? Wat gebeurt er na jouw sollicitatie en hoe ziet een sollicitatiegesprek eruit? In deze blog vertellen we jou alles over het complete sollicitatieproces bij Artiflex.

Hoe solliciteren bij Artiflex?

Solliciteren bij Artiflex kan op verschillende manieren. Een van de mogelijkheden is het invullen van het sollicitatieformulier onder de vacature. Je laat dan via onze website jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter. Als keuze kun je een cv toevoegen of een korte toelichting geven.

Een andere optie is het solliciteren via WhatsApp. Dit kan door op de groene knop ‘Solliciteren via WhatsApp’ te drukken. Via WhatsApp kom je in contact met de recruiter die jou alles kan vertellen over de vacature.

Een derde mogelijkheid is het solliciteren via onze chatrobot Arti. In dit chatvenster op de website kun je laten weten dat je interesse hebt in een vacature. Op deze manier kun je 24/7 jouw sollicitatie doen.

Tot slot kun je onze vacatures ook tegenkomen op Facebook of Instagram. Ook via deze kanalen kun je laten weten dat je interesse hebt in de baan.

Niet te vergeten: je kan ons ook altijd bellen, mailen of kom spontaan binnenwandelen op een van onze kantoren.

En daarna?

Na jouw sollicitatie neemt een van onze recruiters binnen een werkdag telefonisch contact op. Even niet bereikbaar? Dan laten we altijd per mail en WhatsApp weten dat we hebben geprobeerd te bellen.

Aan de telefoon stellen we een paar korte vragen om jou beter te leren kennen. Denk aan vragen als: ‘Waarom heb je gesolliciteerd op deze vacature?’, ‘Wat doe je nu voor werk?’, ‘Wat wil je verdienen?’ en ‘Wat doe je in het dagelijks leven?’.

Ook vragen we naar algemene gegevens als rijbewijs, hoeveel uur per week je wilt werken, hoe ver je wilt reizen naar het werk en wat jouw woonplaats is.

Aan de hand van al deze vragen, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op kantoor. Telefonisch maken we een afspraak voor dit gesprek en ontvang je per mail een bevestiging van de afspraak.

Het sollicitatiegesprek

Bij binnenkomst op kantoor, stellen onze collega’s zich graag aan jou voor. Het is dus niet gek dat er ineens vijf collega’s achter hun bureau vandaan komen om je een warm welkom te geven.

Onder het genot van een kop koffie of thee vertelt de recruiter eerst wie Artiflex is en hoe we werken. Daarna ga je in gesprek over wie je bent, wat je belangrijk vindt in een baan en wat jouw werkervaringen en kwaliteiten zijn. Ook vertelt de recruiter bij welk bedrijf je hebt gesolliciteerd en of er meer vacatures zijn die aansluiten bij jouw wensen.

Aan het eind van het sollicitatiegesprek hebben we een goed beeld van jouw situatie en gaan we daarna voor je aan de slag. Is er een match met de vacature waarop je had gesolliciteerd? Mooi, dan gaan we je voorstellen bij het bedrijf.

Is de match er toch niet helemaal? Dan gaan we alsnog hard ons best doen om voor jou een passende werkgever te vinden.

Is het voor jou lastig om naar een van onze kantoren te komen? Dan zijn er altijd mogelijkheden om te videobellen.

Terwijl jij achterover leunt …

… zijn onze recruiters en accountmanagers ontzettend hard voor je aan het werk. Direct na het sollicitatiegesprek werkt de recruiter jouw profiel en cv uit. Hierin staan jouw wensen, eigenschappen en werkervaring.

Hierna gaat de accountmanager het profiel voorleggen bij bedrijven. We vragen altijd of we jouw profiel en cv mogen doorsturen en delen nooit adresgegevens, telefoonnummers of mailadressen.

Wanneer een van onze klanten jou wil leren kennen, krijg je direct van ons een telefoontje. We regelen, in overleg met jou, een sollicitatiegesprek bij het bedrijf. We zorgen dat je goed voorbereid op gesprek gaat en dat je weet waar, op welke dag, met wie en hoe laat het sollicitatiegesprek is.

Na het sollicitatiegesprek nemen we contact op met het bedrijf om te horen hoe ze het hebben ervaren. Natuurlijk bellen we ook jou om te horen hoe je het vond.

Is er een wederzijdse klik? Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Blijkt het toch geen match? Dan gaat onze zoektocht gewoon weer verder!

Een nieuwe baan!

De collega’s van Artiflex maken jouw start administratief helemaal in orde. We stemmen de laatste zaken zoals startdatum en salaris af tussen jou en jouw nieuwe werkgever. Het contract ontvang je digitaal en kan thuis of op het kantoor van Artiflex getekend worden.

Het contract leggen we van voor tot achter uit, zodat je vol zelfvertrouwen aan die nieuwe baan kan beginnen. Ook laten we zien hoe je in de app de werkuren kan invullen, vrije dagen kunt aanvragen en hoe je aangeeft dat je naar de tandarts of dokter moet.

Lees onze vacatures … en solliciteer!

Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct. We kijken niet alleen naar jouw cv en werkervaring, maar zijn vooral nieuwsgierig naar jouw karakter en persoonlijke eigenschappen. Samen gaan we op zoek naar een werkgever die écht bij je past.

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs