Artiflex Harderwijk

Nieuwe franchisnemer bij Artiflex Harderwijk!

Per 1 maart 2021 hebben we een nieuwe franchisenemer voor Artiflex Harderwijk. Rob van der Spek heeft het stokje overgenomen van Niels Nentjes.

Nieuwe stap voor Niels

Sinds 1 september 2016 was Niels franchisenemer van Artiflex Harderwijk. In een aantal jaren heeft Niels vestiging Harderwijk uitgebouwd tot een succesvolle vestiging met een focus op o.a. (proces)techniek. In 2020 besloot Niels om zijn hart te volgen en besloot dat hij in zijn woonplaats Kampen een nieuw uitzendbedrijf wilde starten. In 2021 is het dan zo ver. Artiflex wenst Niels mooie een nieuwe start toe! 

De wens om te ondernemen

Rob was de eerste collega van Niels in Harderwijk en is nu inmiddels bijna 4 jaar werkzaam voor Artiflex. Zijn wens om ondernemer te worden bestond al een tijdje en in samenwerking met Niels hebben we dit met elkaar weten te realiseren. Per 1 maart is Rob dan ook mede eigenaar van de vestiging. Samen met zijn team dat bestaat uit recruiters Pieter en Myrthe en junior accountmanager Jan Hein, hebben we er het volle vertrouwen in dat zij de vestiging verder weten uit te bouwen.

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs