Werken bij Lodewikus

Aan het werk bij Lodewikus Beton: kraanmachinist Maarten aan het woord

We zijn trots op al onze vakkrachten. Zo ook op Maarten. Maarten werkt via Artiflex bij Lodewikus Beton in Oosterhout als kraanmachinist.

Werken bij Lodewikus

Nieuwe uitdaging

'Leerling kraanmachinist...' zoals hij zelf zegt. Maarten heeft hiervoor 19 jaar als glaszetter bij een en dezelfde werkgever gewerkt. Hij vond het dan ook best spannend om via Artiflex aan de slag te gaan.

'Maar...', zo geeft hij aan "ik heb er nog geen dag spijt van gehad!". Naar eigen zeggen is het werk 'geweldig!'

Iedere dag gaat hij met een glimlach naar de zaak, zo vertelt hij. Hij is met open armen ontvangen en valt goed in de groep. Hij heeft een vaste collega door wie hij stap voor stap wordt opgeleid en gaat steeds vaker zelfstandig aan de slag.

Goede begeleiding

Ook over zijn leidinggevenden is hij te spreken. 'Mijn leidinggevenden zijn oprecht geïnteresseerd. Ze vragen hoe het met me gaat en zijn zeer betrokken. Ik ervaar dat als heel fijn!' 

Maarten raadt iedereen aan om bij Lodewikus Beton te werken via Artiflex. 'Het is hard werken, het is lichamelijk belastend doordat je met zware kettingen te maken hebt, maar het is het absoluut waard.'

De aanpak van Artiflex is hem goed bevallen. Ondanks zijn spannende switch van de glaswereld naar de betonwereld bij Lodewikus.   

Wil jij ook werken bij Lodewikus Beton?

Lodewikus Beton heeft meerdere vacatures openstaan. Bezoek de 'Werken bij pagina' van Lodewikus voor meer informatie en de openstaande vacatures. Heb jij vragen over dit bedrijf? Bel dan onze collega's van regiokantoor Midden-Brabant.

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs