Het complete plaatje voor Noah: nieuwe baan als leerling spuiter bij Cuppers Carrosserieën

Artiflex helpt mensen bij het vinden van een baan. Wat kun je nu eigenlijk van ons verwachten, wanneer je op zoek bent naar een baan? In dit succesverhaal vertelt Noah (21) hoe hij via Artiflex aan de slag is gegaan bij Cuppers Carrosserieën BV als leerling spuiter.

Hoe ben je bij Artiflex terechtgekomen?

Op instagram zag ik een advertentie van wasstraatmedewerker in de regio Doetinchem. Zo ben ik met Joost, recruiter bij Artiflex, in contact gekomen. Vervolgens werd ik uitgenodigd op de vestiging om de functie te bespreken.

Hoe ging het kennismakingsgesprek op de vestiging in Doetinchem?

We hebben meerdere functies besproken die bij mij zouden passen. Zo kwam ook de functie van spuiter ter sprake. Deze vacature sprak mij gelijk aan want ik heb altijd scooters gehad en deze ging ik dan samen met mijn vrienden overspuiten. Het leuke daaraan, vind ik, is dat je echt een voor- en na hebt, je ziet echt resultaat.

 

"Ik werd fijn ontvangen. Er werken allemaal fijne mensen en ze doen écht moeite om je persoonlijk te leren kennen. Tijdens het gesprek werden mijn interesses en ambities van a tot z doorgenomen." Wat vond je van het aanbod van Artiflex?

Een heel breed aanbod en fijn dat ze zo meedenken met je. Bij de meeste uitzendbureaus had ik niet veel keuze en hier wel. 

 

"We hebben meerdere functies besproken en zo kwam ook de vacature van spuiter ter sprake. Ik was er zelf ook niet opgekomen, want ik ging niet met het idee naar Artiflex van; ik wil spuiter worden." Hoe ging jouw proces verder na je kennismakingsgesprek?

Na een proefweek bij dit bedrijf werd al snel duidelijk dat het complete plaatje klopte. Dit merkte ik ook doordat mijn motivatie gegroeid was en ik weer met plezier naar mijn werk ging. 

Op welke functie ben je terechtgekomen en kun je wat vertellen over de werkzaamheden?

Inmiddels werk ik bijna een jaar bij Cuppers Carrosserieën als spuiter. Cuppers is leverancier van carrosserieën voor vrachtwagens. In het begin ben ik begonnen met kleine onderdelen spuiten en voorbewerken, zoals ontvetten en schuren. Recent ben ik voor het eerst begonnen met het spuiten van een de gehele zijkant van een wagen. Binnenkort ga ik waarschijnlijk via Cuppers beginnen met de opleiding autoschadehersteller. 

Zou je weer kiezen voor Artiflex?

Jazeker, Artiflex is heel betrokken bij hun mensen. Als je iets vraagt dan komen ze er gelijk bij je op terug en mocht het niet lukken dan vertellen ze het ook eerlijk. Dit was het eerste uitzendbureau waarvan ik dacht; jullie werken echt fijn. Zoals Dirk en Joost die vragen of ik een biertje kom drinken op de vrijdagmiddag, dat is echt heel anders dan bij anderen.

Jouw succesverhaal begint bij Artiflex 

Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs