Hendrik op motor

Artiflex sponsort Hendrik, werkzaam bij Partner in Pet Food, bij zijn deelname aan De Gentleman’s Ride

Bij Artiflex vond Hendrik zijn nieuwe baan bij Partner in Pet Food (PPF) in Doetinchem én een sponsor voor zijn deelname aan De Gentleman’s Ride. Een samenwerking die verder reikt dan alleen het werkveld. Motorliefhebber Hendrik vertelt in dit blog over zijn baan als operator en over De Gentleman’s Ride. Aangezien dit dicht bij zijn hart ligt, is hij extra dankbaar voor de sponsoring van Artiflex.

Hendriks ogen beginnen te stralen wanneer hij over het motorevenement vertelt. Het is duidelijk dat het motorrijden een passie van hem is. Aangezien hij in de 3-ploegen werkt bij PPF, heeft hij de mogelijkheid om op een zonnige middag een ritje op de motor te maken. Zo geniet hij van de rust op het platteland. Een mooi voorbeeld van dat er meer is wanneer werk bij je past! 

Hendrik bij motor

De Distinguished Gentleman’s Ride

Een wereldwijde motortocht met een klassiek en vintage tintje om geld en bewustzijn in te zamelen voor prostaatkankeronderzoek en de mentale gezondheid bij mannen. Twee belangrijke onderwerpen waar Hendrik in zijn omgeving persoonlijk mee in aanraking is gekomen. Voor hem dan ook de reden om mee te doen. Enthousiast is hij op zoek gegaan naar sponsors, en met succes; Artiflex heeft een bijdrage geleverd aan Hendriks inzamelingsactie. ‘Toen ik Artiflex vroeg of ze mij wilden sponsoren, werd dit idee heel leuk ontvangen.’, vertelt Hendrik. 

Op zondagochtend 19 mei was het zover: vanuit Gendringen vertrekt Hendrik als een ware gentleman met 15 andere gepassioneerde motorrijders. Dezelfde dag vertrekken er nog meer groepen in verschillende landen over de hele wereld. Hendrik en zijn groep maken een mooie tour door omliggende Achterhoekse dorpen, waarbij ze te herkennen zijn aan hun vintage én stoere uitstraling. 

Bij de vraag wat het mooiste moment van de dag was, antwoordt hij al gauw: ‘De verbinding. Aan het begin van de dag ben je vreemden van elkaar, maar al snel creëer je een band en praat iedereen gemakkelijk met elkaar.’

Werken als operator bij Partner in Pet Food

Tussen de motorritten door werkt Hendrik als operator bij Partner in Pet Food in Doetinchem, producent van huisdiervoeding. Het bedrijf is een grote speler in de markt en heeft meer dan 600 klanten. 

Hendrik werkt op de verpakkingsafdeling van PPF. Hier is hij verantwoordelijk voor 1 van de 5 productielijnen waarmee honden- en kattenvoer verpakt wordt. Ondanks dat hij al ervaring had als operator, blijft hij zich ontwikkelen. Zo heeft hij bij PPF geleerd te palletiseren. Dit is een onderdeel van de verpakkingslijn waarbij de verpakte producten op pallets gestapeld worden. Hendrik: ‘Ik ben nu verantwoordelijk voor een groter deel van het proces. Bij mijn vorige werkgever hield ik me bezig met een kleiner deel van 2 à 3 productielijnen, maar nu focus ik me volledig op 1 lijn. Dit is anders werken, maar dat maakt het juist interessant en uitdagend. Wanneer ik deze lijn helemaal onder de knie heb, wil ik ook graag de andere lijnen leren bedienen.’ 

Hendrik

‘Ondanks dat het werk dat je doet in principe altijd hetzelfde is, is elke dag weer anders. Elke dag zijn er wel verschillende producten met elk hun eigen verpakking, kleine verstoringen of moet je de lijn helemaal ombouwen voor een nieuwe order. De werkdag gaat snel voorbij. Ik werk ook graag met mijn handen en vind het heerlijk dat ik continu bezig ben. Dat vind ik het leukst aan mijn baan! Ik zou eigenlijk de stappenteller wel eens bij me willen hebben op de werkvloer, want je loopt veel heen en weer.’

motor

Ervaring met Artiflex

Toen Hendrik op zoek was naar een nieuwe baan, is hij zelf op Artiflex afgestapt. Een goede zet, want binnen 3 dagen na het kennismakingsgesprek met recruiter Joost kon hij aan de slag bij PPF. 

‘Dat snelle contact is fijn. Ze pakken dingen snel op. Ook als ik een vraag of probleem heb, kan ik een appje sturen en krijg ik antwoord. Dat maakt het makkelijk en laagdrempelig om dingen te bespreken en zaken te regelen!’

Ben je ook op zoek naar een leuke baan, waarbij je tijd over hebt voor jouw hobby's? Artiflex staat voor je klaar! Neem een kijkje bij onze vacatures of schakel onze hulp in en neem contact op met één van onze kantoren.

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Uitzicht op een vast contract
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs