7-redenen-waarom-jij-morgen-nog-in-de-wasstraat-wil-beginnen

7 redenen waarom jij vandaag nog in de wasstraat wilt beginnen!

Jij hebt vast een idee over hoe het werken in de carwash is, maar wat weet jij nu eigenlijk écht over het werken in de wasstraat? Wij geven jou 7 redenen waarom jij vandaag nog wilt werken als wasstraat medewerker!   

1. Zeg maar doei tegen de sportschool!

In de wasstraat zorg jij dat alle auto’s, vrachtwagens en caravans shinend en brandschoon de carwash verlaten! Op een werkdag haal jij jouw stappendoel van 10.000 stappen met gemak!

2. Je komt de mooiste auto’s tegen

Ben je gek van auto’s? Dan is werken in de wasstraat de perfecte baan voor jou! Dagelijks kom je de mooiste auto’s tegen zoals Lamborghini, Ferrari, oldtimers en nog veel meer.

3. Collega’s waar je op kunt bouwen

In de carwash draait alles om samenwerking. Samen met jouw collega’s zorg je dat de klant tevreden met hun auto’s de carwash spik-en-span uitrollen! Na werktijd doen collega’s gezellig een drankje en kletsen ze nog even na over de dag.

4. Sociale contacten

Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten. Hierdoor leer je elke dag nieuwe mensen kennen.

7-redenen-waarom-jij-morgen-nog-in-de-wasstraat-wil-beginnen
4-redenen-waarom-jij-aan-de-slag-wilt-als-wasstraatmedewerker
5. Voldoening

Wanneer iets wat vies is, weer brandschoon wordt, kan jij zeggen dat je die klus hebt geklaard! Als wasstraat medewerker zorg je dat alles wat binnen komt rijden spik-en-span de carwash verlaat.

6. Afwisseling

Geen dag is hetzelfde in de wasstraat! Zo ben je bezig met het helpen en adviseren van klanten, het wassen van auto’s en trucks en het bedienen van de autowasstraat.

7. Vaste baan

Ben jij op zoek naar een vaste baan? Door een goede inwerkperiode zul je al snel een was-talent worden. De werkzaamheden zijn zo veelzijdig dat je fulltime aan de slag kan als wasstraatmedewerker.

Werken als Wasstraat medewerker?

Ga aan de slag al wasstraat medewerker bij jou in de buurt. Bekijk onze vacatures!

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs