bouwhulp

10 redenen om voor Artiflex aan de slag te gaan

Heb jij al ervaring in het werken via een uitzendbureau en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil jij meer weten over het werken via een uitzendbureau en ben je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat en wat de voordelen daarvan zijn? In deze blog geven wij je 10 redenen waarom jij wilt werken bij Artiflex! Lees snel verder. 

  • 1. Diverse banen in diverse branches

Artiflex heeft veel openstaande vacatures in diverse branches. Of het nu gaat om de automotive, bouw, techniek of bijvoorbeeld grond-, weg- en waterbouw, er is voor ieder wat wils! Weet je nog niet precies in welke branche jij aan de slag wilt? Vertel het ons in jouw persoonlijke gesprek zodat we je goed kunnen informeren en kennis kunnen laten maken met diverse branches en verschillende werkgevers. Bij jou in de buurt hebben we altijd wel een passende vacature open staan.

  • 2. Online solliciteren

De wereld wordt met de dag steeds digitaler. Zo ook bij Artiflex! Wij bieden je de mogelijkheid om online te kunnen solliciteren. Dit kan op onze website, maar ook via WhatsApp of via onze chatrobot Arti. Zo kun je 24/7 jouw sollicitatie doen. Wij nemen dan tijdens onze kantoortijden contact met jou op. Buiten deze werktijden, staat Arti je dus met plezier te woord!

  • 3. Een persoonlijk kennismakingsgesprek

We nodigen je voor een intakegesprek graag uit op een van onze kantoren. Zo kunnen we elkaar face to face beter leren kennen en krijgen we een juiste indruk van wie jij bent en wat je belangrijk vindt. Dit maakt het voor ons gemakkelijker om op zoek te gaan naar de juiste baan. We nemen hiervoor de tijd. Is de afstand naar een vestiging te ver? Breng dit ter sprake, de mogelijkheid bestaat je tegemoet te komen rijden. In tijden van corona is het ook mogelijk het gesprek via FaceTime of Google Meet te laten plaatsvinden.

  • 4. Wij doen het werk voor je en gaan op zoek naar een baan

Nadat wij met jou een persoonlijk kennismakingsgesprek hebben gehad, gaan wij direct voor jou aan de slag. Terwijl jij achterover leunt, klimmen wij in de telefoon om op zoek te gaan naar de juiste baan, bij de juiste werkgever. Wanneer een van onze klanten jou wilt ontvangen, krijg je direct een telefoontje. We regelen een sollicitatiegesprek of je kunt wellicht direct starten. Zo hoef jij zelf niet op zoek te gaan en te solliciteren bij potentiële werkgevers. Dit doen wij voor je!

  • 5. Werken bij bedrijven waar je anders moeilijk tot niet binnen komt

Wij hebben een enorm netwerk en gebruiken dit om jou voor te kunnen stellen aan interessante bedrijven bij jou in de buurt. Er zijn veel bedrijven die een flexibele schil hebben en uitzendbureaus gebruiken voor de volledige werving en selectie van personeel. Dit scheelt het bedrijf erg veel tijd, energie en geld. Waar je dus wellicht zelf geen succes hebt, kunnen wij iets voor je betekenen!

  • 6. Hulp bij het sollicitatiegesprek

Als wij een sollicitatiegesprek voor jou hebben kunnen regelen bij een leuk bedrijf, sturen wij jou natuurlijk goed voorbereid op pad. We vertellen je alle ins en outs over de functie, vertellen wat over de persoon waar je een gesprek mee hebt en geven je tips over bijvoorbeeld jouw kleding of vragen die je kunt stellen. Zo zorg je ervoor dat jij een onvergetelijke indruk achterlaat! Heb jij die dag geen vervoer? Wij rijden met je mee!

  • 7. Snel aan de slag

Bij Artiflex staan altijd vacatures open. De kans dat jij dus direct aan de slag kan is groot! Bij diverse bedrijven kunnen we direct de juiste mensen plaatsen. Hoe mooi zou het zijn dat jij na een kennismakingsgesprek bij ons de deur uit loopt met een sollicitatiegesprek bij een mooi bedrijf?

  • 8. Je krijgt een goed salaris

Veel mensen denken dat je via een uitzendbureau minder betaald krijgt. Dat is niet het geval! Bij Artiflex verdien je niet minder dan iemand anders die bij hetzelfde bedrijf werkt in dezelfde functie. Bedrijven zijn namelijk verplicht om elke werknemer met dezelfde leeftijd en dezelfde functie, hetzelfde uurloon uit te keren. Er bestaat namelijk een wet over ‘de Inlenersbeloning’ die ervoor zorgt dat je hetzelfde loon krijgt én ook dezelfde toeslagen en vergoedingen die je bij hen in loondienst anders ook zou krijgen. 

  • 9. Werken via Artiflex is persoonlijk

Het team van Artiflex bestaat uit een club met gedreven mensen die door het vuur gaan voor hun kandidaten. Bij Artiflex weet je altijd bij wie je moet zijn. Onze recruiter doet een persoonlijke intake met je, die je altijd mag bellen of Whatsappen met vragen. Je contactpersoon weet wie jij bent en wat je leuk vindt dus zal je altijd helpen om een leuke baan te vinden. Wij hebben vaak ook leuke functies waar je zelf misschien nog niet eens aan gedacht had, maar die wel heel leuk zijn! Werk jij voor ons en heb je administratieve vragen over bijvoorbeeld jouw salaris? Op onze centrale backoffice is een vaste contactpersoon die jou graag te woord staat.

  • 10. Alles goed geregeld

Artiflex heeft een app waarin jij je gewerkte uren wekelijks door kunt geven, jouw loonstroken kunt raadplegen en aan kunt geven dat je beschikbaar bent voor werk. Als je op zoek bent naar een (nieuwe) baan kun je ook het sollicitatieproces volgen en zien hoe vaak je bent voorgesteld bij potentiële werkgevers. Ook zie je de aanbevolen vacatures. Deze informatie is niet alleen te raadplegen via de app, maar ook via je computer.

bouwhulp

Aan de slag via Artiflex?

Zie jij het zitten om via ons aan de slag te gaan? Leuk! Vul je gegevens in via dit formulier en wij nemen gegarandeerd contact met je op! Benieuwd welke vacatures er bij ons open staan? Deze kun je raadplegen via deze pagina

Zoek je ook een nieuwe baan?

Wil jij ook weer fluitend naar je werk? Artiflex helpt jou met de zoektocht naar een nieuwe baan. Bekijk alvast onze vacatures of neem contact op met een Artiflex kantoor bij jou in de buurt.

CNC

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar een nieuwe functie? Wij gaan graag voor jou op zoek naar een mooie baan die écht bij je past. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. 

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante blogs