Jouw netwerk is geld waard!

 

Breng ons in contact en verdien een cadeaukaart van € 150,-!

Wat is het 'Jouw netwerk is geld waard' programma?

Als recruitmentspecialist zijn we altijd op zoek naar goede vakmensen. Ken je iemand die een nieuwe uitdaging zoekt en hierbij wel wat hulp kan gebruiken van Artiflex? Laat het ons weten. Wij gaan dan direct aan de slag om diegene zo snel mogelijk aan een passende baan te helpen. 

Aanmelden

Wat voor beloning krijg je? Een cadeaukaart naar keuze.

Nadat de door jouw aangedragen kandidaat is gestart bij een van onze opdrachtgevers krijg je een beloning in de vorm van een cadeaubon van € 150,-. De cadeaubon is een voordeel, omdat we het bedrag dan netto kunnen uitkeren. € 150,- euro is ook echt € 150,- euro. Je kunt zelf kiezen waar je een cadeaubon van wilt, bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Gamma etc. Je mag zo vaak kandidaten aandragen als je wilt. Zo kun je dus meerdere keren € 150,- euro verdienen!

Hoe het werkt? 

Meld ons via het formulier onder aan deze pagina dat je iemand kent die een baan zoekt. Zodra deze kandidaat start bij een van onze opdrachtgevers krijg je een beloning.  Jij hebt er namelijk voor gezorgd dat Artiflex de kandidaat leerde kennen en dat we hem of haar aan een nieuwe baan hebben mogen helpen! 

Jouw gegevens

Kandidaat

Voer hier de gegevens van de persoon die je wilt aandragen in.