Vacature hovenier onderhoud #Artiflex

Werken in de hoveniersbranche?

11 mrt. 2021

Werken in de hoveniersbranche?

Ben je hovenier en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Artiflex kan het. Wij bieden diverse mogelijkheden om als hovenier aan de slag te gaan. Of je nou een ervaren hovenier bent of wilt starten in de branche, wij zoeken naar de juiste passende baan in het groen voor jou! 

Aan de slag als hovenier

Als hovenier ben je in dienst van een hoveniersbedrijf. Je houdt je bezig met het onderhouden en aanleggen van tuinen en andere groenobjecten. De werkzaamheden die hier zoal bij komen kijken: zaaien, planten, snoeien, onkruid wieden, maaien en bemesten. Als je steeds meer thuis bent in het vak, kan je op termijn ook gaan ontwerpen, graafwerkzaamheden uitvoeren, de inrichting van tuin en gazon doen, sierbestrating aanleggen en het plaatsen van schuttingen, vlonders en veranda’s.

Bij voorkeur heb jij een mbo-opleiding in het groen afgerond. Heb je dat niet, laat je vooral niet tegenhouden om te solliciteren op een van de vacatures groenvoorziening. We vinden de juiste baan, passend bij jouw wensen. Ook als je uit een andere branche komt dan de groenbranche.

Op zoek naar een andere vacature in het groen?

Niet alleen hebben we de vacature van hovenier aanleg en hovenier onderhoud openstaan in het groen, maar zijn we ook op zoek naar boomverzorgers, boomrooiers, tractor chauffeurs en voormannen. Ben je meer op zoek naar een baan in de groenvoorziening, zoals maaimachinist, groenvoorziener of greenkeeper, kijk dan op deze pagina.

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteren kan op meerdere manieren. In ons vacatureoverzicht kun je alle vacatures uit de groenbranche vinden. Je kunt ook een open sollicitatie via het formulier doen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.