Onderhoudmedewerker Orly

Buitengewoon werk doen? Kom werken bij Orly & Endevoets!

22 apr. 2021
Voor Orly & Endevoets zijn wij op zoek naar voegers, isolatiemedewerkers, bouwhulpen en onderhoudsmedewerkers. Heb je nog geen ervaring? Ook starters zijn van harte welkom!

Wat doet Orly & Endevoets?

Orly & Endevoets in Den Bosch is gespecialiseerd in renovatie, restauratie en onderhoud van de buitenschil, en biedt een zeer compleet pakket aan gevelwerkzaamheden. Het bedrijf is onderdeel van Orly & Endevoets Groep en is naast gevelwerkzaamheden gespecialiseerd in isolatie van spouw, dak en vloer en steigerbouw.

Orly & Endevoets is in 1995 opgericht en is sindsdien uitgegroeid van een klein bedrijf tot een professionele vastgoedpartner met ruim 60 medewerkers.

Orly Endevoets

Wat krijg je hier voor terug?

Orly & Endevoets volgt de CAO Bouw. Jouw salaris is op basis van deze CAO. Je krijgt de unieke kans om opgeleid te worden binnen het bedrijf. Verder zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden om stappen te maken in jouw carrière. Artiflex regelt al jouw persoonlijke beschermingsmiddelen en zorgt ervoor, indien nodig, dat jij je VCA certificaat gaat behalen!

Na een vaste periode via Artiflex heb je de mogelijkheid om direct in dienst te treden bij Orly & Endevoets. Natuurlijk bij gebleken geschiktheid.

Klik hier voor de vacatures en werken bij pagina van Orly & Endevoets!

Werken op het dak