Lodewikus

Kraanmachinist Maarten aan het woord

3 dec. 2020

Medewerker aan het woord

Artiflex is trots op haar vakkrachten. Zo ook op Maarten. Maarten is via Artiflex aan de slag bij Lodewikus Beton als kraanmachinist.

Nieuwe uitdaging

"Leerling kraanmachinist..." zoals hij zelf zegt. Maarten heeft 19 jaar als glaszetter bij een en dezelfde werkgever gewerkt. Hij vond het dan ook best spannend om via Artiflex aan de slag te gaan.

"Maar...", zo geeft hij aan "ik heb er nog geen dag spijt van gehad!". Naar eigen zeggen is het werk "geweldig!"

Elke dag gaat hij met een glimlach naar de zaak, zo vertelt hij. Hij is met open armen ontvangen en valt goed in de groep. Hij heeft een vaste collega door wie hij stap voor stap wordt opgeleid en gaat steeds vaker zelfstandig aan de slag.

Goede begeleiding

Ook over zijn leidinggevenden is hij te spreken. "Mijn leidinggevenden zijn oprecht geïnteresseerd. Ze vragen hoe het met me gaat en zijn zeer betrokken. Ik ervaar dat als zeer fijn!" Maarten kan het iedereen aanraden bij Lodewikus te werken via Artiflex. "Het is hard werken, het is lichamelijk belastend doordat je met zware kettingen te maken hebt, maar het is het absoluut waard."  De aanpak van Artiflex is hem goed bevallen, ondanks de spannende switch van de glaswereld naar de wereld van Lodewikus.   

Wil jij ook werken bij Lodewikus Beton?

Lodewikus Beton heeft meerdere vacatures open staan. Bezoek de 'Werken bij-pagina' van Lodewikus voor meer informatie en de openstaande vacatures. Heb jij vragen over dit bedrijf? Bel dan onze collega's van regiokantoor Midden Brabant. De contactgegevens vind je hier.

Lodewikus