Lodewikus

Kraanmachinist Maarten aan het woord

3 dec. 2020
We zijn trots op al onze vakkrachten. Zo ook op Maarten. Maarten werkt via Artiflex bij Lodewikus Beton in Oosterhout als kraanmachinist.

Nieuwe uitdaging

'Leerling kraanmachinist...' zoals hij zelf zegt. Maarten heeft hiervoor 19 jaar als glaszetter bij een en dezelfde werkgever gewerkt. Hij vond het dan ook best spannend om via Artiflex aan de slag te gaan.

'Maar...', zo geeft hij aan "ik heb er nog geen dag spijt van gehad!". Naar eigen zeggen is het werk 'geweldig!'

Iedere dag gaat hij met een glimlach naar de zaak, zo vertelt hij. Hij is met open armen ontvangen en valt goed in de groep. Hij heeft een vaste collega door wie hij stap voor stap wordt opgeleid en gaat steeds vaker zelfstandig aan de slag.

Lodewikus Beton

Goede begeleiding

Ook over zijn leidinggevenden is hij te spreken. 'Mijn leidinggevenden zijn oprecht geïnteresseerd. Ze vragen hoe het met me gaat en zijn zeer betrokken. Ik ervaar dat als heel fijn!' 

Maarten raadt iedereen aan om bij Lodewikus Beton te werken via Artiflex. 'Het is hard werken, het is lichamelijk belastend doordat je met zware kettingen te maken hebt, maar het is het absoluut waard.'

De aanpak van Artiflex is hem goed bevallen. Ondanks zijn spannende switch van de glaswereld naar de betonwereld bij Lodewikus.   

Wil jij ook werken bij Lodewikus Beton?

Lodewikus Beton heeft meerdere vacatures openstaan. Bezoek de 'Werken bij pagina' van Lodewikus voor meer informatie en de openstaande vacatures. Heb jij vragen over dit bedrijf? Bel dan onze collega's van regiokantoor Midden-Brabant.

Lodewikus