Lysan vond haar nieuwe baan bij Tiptop via Artiflex

Lysan vond haar nieuwe baan in een verrassende sector!

14 okt. 2022
Na een tijdje in de horeca en detailhandel te hebben gewerkt was Lysan (19) op zoek naar een nieuwe baan. Via haar vriend is ze bij Artiflex Doetinchem terecht gekomen en werd de vacature wasstraatmedewerker met haar besproken tijdens een kennismakingsgesprek. 

Twee dagen meelopen in de wasstraat

Na dit gesprek mocht ze twee dagen meelopen bij TipTop. Zo leerde Lysan het bedrijf kennen, ontdekte ze wat de werkzaamheden waren en heeft ze haar collega's ontmoet. Hierdoor kon ze een weloverwogen keuze maken of ze wel óf niet wilde starten bij TipTop.
Na twee proefdagen werd Lysan direct aangenomen en is ze begonnen bij TipTop via Artiflex! 

 

"Ik ben elke dag veel in beweging en 10.000 stappen red ik makkelijk op een dag. Sporten is niet meer nodig." 

 

Aan de slag als wasstraatmedewerker bij TipTop in Groenlo

Lysan werkt fulltime en begint haar dag met een kop koffie met haar collega’s. Als de eerste klanten binnen komen rijden adviseert ze hen over het juiste wasprogramma en vervolgens kan ze beginnen met het voorwassen en behandelen van de auto’s of vrachtwagens. Het mooiste van het werken in de wasstraat vindt Lysan dat ze eer van haar werkt heeft.

 

"Als vrachtwagens of auto’s heel vies binnen komen rijden en je ze stukje bij beetje schoner ziet worden, dat is het mooiste!" 

Jouw succesverhaal begint bij Artiflex

Artiflex begeleidt mensen naar een vaste baan. We worden er dan ook blij van als dat lukt, zoals bij Lysan! Na acht maanden is ze overgenomen door TipTop in Groenlo en kan ze zichzelf een echt was-talent noemen. Heel veel succes in de toekomst Lysan!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze vacatures.