wij geven je 4 redenen waarom je vandaag nog aan de slag wilt als schilder

4 redenen waarom jij vandaag nog als schilder aan de slag wilt!

3 mei 2022

Jij hebt vast je ideeën over hoe het werken als schilder is, maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan een kwast en een pot verf! Wij geven jou 4 redenen waarom je vandaag nog aan de slag wil als schilder.   

 1. Je hebt eer van je werk

  Als schilder werk je samen aan grotere onderhouds- en renovatieprojecten. Wat is er nou mooier dan het eindresultaat kunnen bewonderen van een project waaraan je hebt gewerkt. Het leukste is wanneer je erlangs rijdt en kan zeggen: "die klus heb ik geklaard met mijn collega’s." Naast dat je er zelf eer van hebt, maak je ook nog eens andere mensen erg blij met het werk wat je doet! Een win-winsituatie!

 2. Elke dag is anders

  Je gaat van project naar project door de regio waardoor je veel variatie hebt in je werk. Elk project is anders waardoor geen enkele dag hetzelfde is. De ene keer sta je lekker buiten in de zon een historisch pand te schilderen en de andere dag werk je binnen aan een mooie woning. Daarnaast zijn je werkzaamheden ook elke dag anders. De ene dag ben je bezig met het herstellen van houtrot, de andere dag ben je een plafond aan het sausen of ben je (uiteraard) aan het schilderen.

 3. Gegarandeerd werk

  Wist je dat de bouw een van de grootste sectoren in Nederland is? Dit betekent dat er veel vraag is naar vakmensen óf naar mensen die het schildersvak willen leren. Ook zonder ervaring kun jij aan de slag! Artiflex werkt samen met schildersbedrijven die jou graag opleiden tot een volwaardig schilder.

 4. Sociale contacten

  Je werkt samen met collega's in een hecht team op de bouw. Hier werk je geregeld samen met andere bouwbedrijven. Onder het genot van een goede kop koffie leer jij veel mensen kennen en dit maakt het werk nog leuker en gezelliger.

Aan de slag als (leerling) schilder?

Wil jij aan de slag als (leerling) schilder? Je leert alles over schilderen en de diverse ondergronden, technieken en materialen waarmee jij als schilder werkt. Jij wordt tijdens het werken intern opgeleid tot zelfstandig schilder! Je krijgt een fulltime baan, een goed salaris en kans tot een vaste aanstelling. Hoeveel ervaring jij als schilder ook hebt, bij Artiflex ben jij aan het juiste adres! 

Ga aan de slag als schilder bij jou in de buurt.

Solliciteer direct!