Koffie

Vind jouw nieuwe baan!

Nieuwsfeed

Waardering van onze mensen staat bij Artiflex centraal.

Reviews van Google, Indeed en Facebook 

Hank Janssen
30 juli 2022
"ze doen echt hun best, goede communicatie waardoor ik snel aan het werk was. super"
P Barmes
27 juli 2022
"Met veel plezier heb ik het merendeel van een jaar via Artiflex gewerkt, verspreid over 2 baantjes. Heel blij met het feit dat ik nu een vaste aanstelling heb, mede mogelijk gemaakt door Artiflex! Zeer veel dank voor het personeel wat mij hierin heeft geholpen! Heb het contact altijd als zeer prettig ervaren, en merkte op dat er interesse is in de persoon achter het contact. Dit maakt gesprekken al snel aangenaam en persoonlijker. Hoop de mensen in kwestie ook nog eens te zien voor een koffie en een praatje😁 Tot zover het enige uitzendbureau in mijn ervaring waar je meer bent dan een nummer!"
martin alink
25 juli 2022
"Erg fijn om een volwaardige gesprekspartner te hebben , die de potentie ziet en ook duidelijk is in communicatie. Superblij mee en een voorbeeld voor andere organisaties. Top."
Willem Olden
6 juli 2022
"Serieus no nonsense bedrijf die de werknemer nog hoog in het vaandel heeft staan. Er word gedacht en gehandeld in oplossingen. Nick en Ewout bedankt voor jullie betrokkenheid en de toffe job die jullie voor me hebben weten te vinden. Ga zo door!!!! Groeten Willem."
bertus zoet
5 juli 2022
"Bertus zoet van Dag1 had mijn CV op internet zien staan en benaderde mij voor een openstaande vacature. Meteen al vanaf het eerste gesprek was hij in de mens achter het CV geïnteresseerd en probeerde hij niet zo maar de vacature te vervullen. Ook toen een sollicitatiegesprek bij de werkgever wat moeizamer verlopen was, heeft hij contact gehad en de ontstane hobbels glad gestreken. Met als resultaat dat ik volgende maand aan een nieuwe baan mag beginnen! Ik heb met diverse bureaus te maken gehad, maar Dag1 onderscheid zich door de persoonlijke aanpak en de continue feedback. Er is oprechte interesse en je hebt het gevoel dat ze echt voor jou aan het werk zijn. Super bedankt Guus"
Karol Legutko
14 juni 2022
Stefan van den Heuvel
25 mei 2022
"ze hebben snel een baan geregeld voor mij 😀"
Khalil Marcos
25 mei 2022
"Leuk, sociaal en spontaan team! Ben goed geholpen door Rebekka van der Rhee 💯 Bedankt"
Chauffeur/bezorger
6 mei 2022
"Prima uitzendbureau met aardige werknemers die snel een baan voor je vind binnen waar je dus snel aan de slag kan kort"