Vacatures in de elektro & installatie

branche

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Aan de slag in de elektro- of installatietechniek?

Houd jij ervan om complexe installaties van een gebouw optimaal te laten werken? Dan hoor je thuis in de E&I branche! Binnen deze branche houd je je bezig met elektrotechnische installaties, installaties voor gas, water en centrale verwarming. Bij Artiflex zijn er tal van mogelijkheden in de elektrotechniek en installatiebranche. Gezien ons brede netwerk aan opdrachtgevers kunnen we in elke regio voorzien van interessante vacatures. 

Functies in de E&I branche

Of je nu wilt werken in de buiten- of binnendienst, op één of meerdere locaties, bij particulieren thuis of in de utiliteit, in een technische functie of op kantoor, bij Artiflex heb je ruime keuze. Welke beroepen behoren tot de Elektro & installatie branche? De naam zegt het al, elektrotechniek en installatiebranche. We hebben vacatures voor bijvoorbeeld monteur werktuigbouwkundige installaties, servicemonteur, werkvoorbereider, loodgieter, installatiemonteur, ventilatiemonteur, cv monteur en technische dienst monteur. 

Heb je ervaring of ben je een leerling?

Binnen de elektro & installatie branche hebben wij ruimte voor zowel ervaren vakkrachten als leerlingen. Uiteraard staan bedrijven altijd open voor kandidaten met meerdere jaren ervaring of een afgeronde opleiding in de elektrotechniek of installatietechniek. Aangezien er in deze branche ook een krapte is aan goede vakmensen juichen Artiflex en onze opdrachtgevers het alleen maar toe als mensen zich willen (om)scholen in de techniek. Dus bij ons ben je welkom met én zonder ervaring, als jij de juiste motivatie en drive maar hebt! Als uitzendorganisatie elektrotechniek en installatietechniek streven wij ernaar om een goede match te maken bij één van onze opdrachtgevers.

Goede voorwaarden 

Bij Artiflex zoeken we niet alleen naar het beroep wat bij je past, maar zorgen we er ook voor dat jij aan het werk gaat met goede voorwaarden. Uiteraard begint het met mooi salaris. Daarnaast wil je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij regelen jouw onkostenvergoeding zoals reiskosten, maar ook persoonlijke beschermingsmiddelen en eventuele scholingskosten zoals een VCA certificaat. Tenslotte hebben wij het streven om jou voor lange tijd aan het werk te zetten. Een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever is dan ook het doel. Meestal werk je eerst een periode via Artiflex waarna je in dienst gaat bij het bedrijf. 

Vacatures in de elektro & installatie branche

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze branche? Bekijk dan hieronder het vacatureoverzicht. Je vindt functies zoals: installatiemonteur, loodgieter, elektromonteur, servicemonteur, calculator, storings- & onderhoudsmonteur en werkvoorbereider. Interesse om hierin te werken? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd direct contact met je op! Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

Hoe kan ik solliciteren?

Bekijk de beschikbare vacatures in de elektro & installatie branche onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.