chauffeur gezocht

Vrachtwagenchauffeur

Ben jij op zoek naar vakkundige en gemotiveerde chauffeurs? Maar lukt het niet om de juiste kandidaten te vinden? Dan zit je goed! Artiflex helpt bedrijven met het vinden van het juiste personeel.

 • Wij hebben een grote pool aan talenten en altijd wel een kandidaat.
 • Maak gebruik van onze kennis. Artiflex bemiddeld al meer dan 15 jaar chauffeurs.
 • Bespaar tijd op je recruitment proces door Artiflex te laten zoeken naar personeel.

Artiflex is een uitzendbureau dat gespecialiseerd en zeer ervaren is in het werven van een breed scala aan chauffeurs. Van heftruckchauffeurs tot vrachtwagenchauffeurs, binnen ons grote aanbod chauffeurs vinden wij precies wat jij zoekt. Dus wordt er bij jouw bedrijf een chauffeur gezocht? Deel met ons dan het functieprofiel voor de chauffeur waar je naar op zoek bent!

Neem contact met ons op

collega's die met elkaar praten

Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Artiflex heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het succesvol recruiten van personeel. Tevens beschikt Artiflex over een groot, steeds uitbreidend netwerk.  Verder beschikken wij over ruime ervaring en expertise in de vervoersbranche en het chauffeursvak. Door deze kennis effectief in te zetten, zijn wij in staat goede matches te maken tussen chauffeurs en de bedrijven die chauffeurs zoeken. We maken gebruik van het slimme ‘data driven recruitment’, dat ons in staat stelt om snel en efficiënt de beste matches tussen opdrachtgever en kandidaat te realiseren. Artiflex vindt transparantie en authenticiteit belangrijk dus, we zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen! Het team van Artiflex wordt gekenmerkt door gedrevenheid, lef en wendbaarheid, waardoor we in staat zijn om snel en succesvol kandidaten voor jouw openstaande functies te recruten. Wij gaan verstandig en sociaal om met al onze contacten en onze medewerkers zullen er altijd alles aan doen om goede arbeidsrelaties te laten ontstaan.

ONZE AANPAK?

Beter werven, snel matchen 


 1. Je deelt een vacature met ons
 2. Kennismaking
 3. Wij gaan matchen!
 4. We gaan in gesprek met de kandidaat
 5. Kandidaat voorstellen
 6. Aangenomen!
1. Je deelt een vacature met ons

Deel je vacature met ons. Dit kan via ons aanvraagformulier in de website, telefonisch, per e-mail of via onze chatbot Arti. We nemen binnen één werkdag contact met je op.
 

2. Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek over de vacature en jouw organisatie. We bespreken alle details van de vacature, van werkzaamheden tot voorwaarden, van hard- tot soft skills. Bovendien willen we ook jullie als opdrachtgever leren kennen. De kandidaat moet niet alleen aansluiten op de vacature, maar ook bij jullie bedrijf passen. Daarom zijn we benieuwd naar jullie visie, cultuur en karakter.

3. Wij gaan matchen!

Slimme algoritmes matchen jouw vacature met de ideale kandidaat

Onze recruitmentspecialisten diepen het functieprofiel uit en analyseren je vacature. 

Wat zijn belangrijke kenmerken en vaardigheden waar je naar op zoek bent? We maken het profiel compleet door deze termen toe te voegen. Dankzij onze slimme technologie zijn we goed in matching. De matching is niet alleen gericht op hard skills zoals werkervaring en opleiding, maar ook op persoonskenmerken.

 

Geen match? Dan een online campagne opzetten om die wel te vinden

Vinden we jouw ideale kandidaat niet via onze database? Dan zetten we een online campagne op. Eerst bepalen we de doelgroep, daarna maken we content die de doelgroep triggert. Die zetten we in op de juiste kanalen, zoals Facebook, Indeed en Google voor een zo kwalitatief mogelijk bereik en een juist aantal sollicitaties. De campagne maken we zichtbaar voor zowel actief werkzoekenden als ‘latent werkzoekenden’.

4. We gaan in gesprek met de kandidaat

In de wereld van onze vakmensen zit er behalve werkervaring en opleiding, juist heel veel waardevolle informatie 'onder de oppervlakte'. En dáár gaan we naar op zoek! Hebben we potentiële matches gevonden? Dan verzamelen we informatie over kandidaten (zoals vaardigheden, drijfveren en soft skills) door middel van intensieve matchingsessies. 

We kijken naar de juiste vaardigheden die aansluiten bij de werkzaamheden. Naar de drive en motivatie die iemand heeft om jullie functie uit te voeren. We willen een karakter dat goed past bij jóuw organisatie.

5. Kandidaat voorstellen

Onze consultant stelt de kandidaat digitaal aan je voor. Je krijgt een uitgebreid kandidaatprofiel, zodat je kunt beoordelen of de kandidaat je interessant lijkt. Met een directe uitnodigingsknop kun je snel aangeven wanneer je de kandidaat wilt uitnodigen voor een gesprek. Dan volgt vanuit jullie een kennismakingsgesprek met de kandidaat.

6. Aangenomen!

Gaat de kandidaat bij je aan de slag? Dan onderhouden we goed contact met jou! We houden in de gaten of alles goed gaat met de kandidaat en we ontzorgen de gehele administratie.

Werkwijze

Chauffeur gezocht? In 4 stappen de perfecte match

 1. Jouw vacature is aan ons kenbaar gemaakt en binnen onze database wordt jouw vacature geanalyseerd en gematcht. Onze veelzijdige aanpak garandeert een snellere en kwalitatief match tussen jouw bedrijf en (latent) werkzoekenden.

 2. Hierna zijn er twee mogelijkheden: In onze database bevindt zich een geschikte kandidaat, of jouw vacature wordt omgezet in een online campagne om de juiste match te vinden.

 3. Nadat mogelijk geschikte matches getoetst zijn op drijfveren, vaardigheden en zachte criteria, voert de potentiële kandidaat nog een persoonlijk gesprek met onze recruiter.

 4. De kandidaat wordt door ons aan jou voorgesteld tijdens een kennismakingsgesprek. Graag horen wij hierna jouw feedback over de door ons gemaakte match.

collega's aan het werk kantoor

Voordelen

De voordelen van Artiflex

Er zijn genoeg voordelen voor het werken met Artiflex. Hieronder zie je een aantal van deze voordelen:

 • Snel, kwalitatief, goed en nieuw personeel, mét referentiecheck; 
 • Profiel klopt altijd met jouw eisen dankzij geautomatiseerde matching op hardskills maar vooral ook op softskills ;
 • Recruitmentspecialist in de transport en logistiek, kent de ontwikkelingen én wet- en regelgeving in jouw werkveld;  
 • Wij regelen de aanmelding voor je interne opleiding en plannen & maken het heftruckcertificaat en/of VCA-examen mogelijk; 
 • We nemen het hele verzuimproces voor onze rekening. 

Uitgebreid kandidaatprofiel

Kies je ervoor om chauffeurs in te huren via Artiflex? Dan ontvang je een op maat gemaakt profiel, op basis van soft en hardskills en een korte tekst met persoonlijke aantekeningen van de recruiter & de relevante werkhistorie. Dit profiel ontvang je digitaal, met een directe uitnodigingsknop.  

Feedback op de kwaliteit van jouw personeel

Is de nieuwe kandidaat bij jou gestart? Dan houden we goed in de gaten hoe het met ‘m gaat. Wij hebben geregeld contact (fysiek en telefonisch) met de kandidaat en jou als opdrachtgever, om te checken of alles goed verloopt. Daarnaast krijg je na 1 week en na 8 weken een review verzoek, waarin je je tussentijdse evaluatie over de kandidaat kwijt kunt. Daar leren wij ook weer van! 

vrachtwagen-chauffeur

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.