Artiflex Jobstore Rotterdam

Artiflex Jobstore Rotterdam

Voel je welkom bij Artiflex in onze jobstore in Rotterdam. Een ongedwongen en relaxte ontmoetingsplek waar alles gericht is op het vinden van jouw nieuwe baan. Geen standaard kantoor, maar een gezellige ruimte waar je je snel thuis voelt. Met een locatie dicht bij Station Rotterdam Centraal, is ons uitzendbureau goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Zien we jou binnenkort bij onze jobstore op deze bruisende plek?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Rotterdam. Je komt met ons in contact door ons te mailen, whatsappen, bellen of natuurlijk door gewoon eens binnen te wandelen.

Uitzendbureau in Rotterdam: waar ga je werken?

Het is ons doel om voor jou een passende werkplek te vinden. We zijn actief in Rotterdam en omstreken en natuurlijk in de Rotterdamse haven. Denk aan de Botlek, Europoort, Maasvlakte, Eemhaven en de Waalhaven. 

Waar en bij wat voor bedrijf je gaat werken is afhankelijk van jouw wensen en eisen. Als je met ons contact opneemt, plannen we een intakegesprek met je in. Tijdens dit oriënterende gesprek komen jouw wensen over arbeidsuren, salaris, functie en werkplek uitgebreid aan bod. Na het gesprek werken wij jouw profiel uit en sturen we dit naar de gewenste werkgever. Wij regelen, in overleg met jou, een sollicitatiegesprek bij het bedrijf. We bereiden je voor op dit gesprek en vertellen je precies waar, op welke dag, met wie en hoe laat je het gesprek hebt. Is er een klik tussen jou en het bedrijf? Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Toch niet helemaal de werkgever die bij jou past? Dan gaat onze zoektocht naar een leuke werkgever gewoon verder. Voor je het weet sta je bij jouw nieuwe baan op de stoep!

welkom bij artiflex letterbord

Vacatures

Reviews

20 februari 2023
lysan waanders
Hele fijne mensen ! Ze proberen je altijd gelijk te helpen als je een vraag hebt, checken ook regelmatig bij je in. Kort gezegd, niks negatiefs dus !
17 februari 2023
Kevin Toebes
Fijne organisatie je kunt er goed voor werken en word altijd goed geholpen
17 februari 2023
Sjoerd B
Kom hier al jaren, vriendelijk personeel met verstand van zaken. Ze nemen goed de tijd voor een intake gesprek om iets te vinden dat goed bij je past. Altijd bereikbaar voor vragen of problemen en het beste is natuurlijk de borrel op vrijdagmiddag
27 oktober 2021
SPRBR Official
Goed en professioneel bedrijf, goede contacten en ze zorgen dat jij het als werknemer naar je zin hebt bij het bedrijf die zij voor jou vinden. Echt een aanrader voor als je opzoek bent naar een baan. Gr David
6 november 2020
nick van hal
Het mooie aan artiflex wat mij meteen opviel is dat ze je alles duidelijk proberen te maken (positief bedoeld), heb je een vraag dan geven ze je maar al te graag een antwoord zodat je niet met vragen blijft zitten. Ze stellen zich ook open op en behouden daarbij ook hun professionaliteit. Het personeel staat je altijd vriendelijk te woord en zijn betrokken met je op jouw voortgang. Hierbij kan ik alleen maar zeggen dat dit een aan te raden uitzendbureau is !

Het team van Uitzendbureau Rotterdam