Artiflex Jobstore Rotterdam

Artiflex Jobstore Rotterdam

Voel je welkom bij Artiflex in onze jobstore in Rotterdam. Een ongedwongen en relaxte ontmoetingsplek waar alles gericht is op het vinden van jouw nieuwe baan. Geen standaard kantoor, maar een gezellige ruimte waar je je snel thuis voelt. Met een locatie dicht bij Station Rotterdam Centraal, is ons uitzendbureau goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Zien we jou binnenkort bij onze jobstore op deze bruisende plek?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Rotterdam. Je komt met ons in contact door ons te mailen, whatsappen, bellen of natuurlijk door gewoon eens binnen te wandelen.

Uitzendbureau in Rotterdam: waar ga je werken?

Het is ons doel om voor jou een passende werkplek te vinden. We zijn actief in Rotterdam en omstreken en natuurlijk in de Rotterdamse haven. Denk aan de Botlek, Europoort, Maasvlakte, Eemhaven en de Waalhaven. 

Waar en bij wat voor bedrijf je gaat werken is afhankelijk van jouw wensen en eisen. Als je met ons contact opneemt, plannen we een intakegesprek met je in. Tijdens dit oriënterende gesprek komen jouw wensen over arbeidsuren, salaris, functie en werkplek uitgebreid aan bod. Na het gesprek werken wij jouw profiel uit en sturen we dit naar de gewenste werkgever. Wij regelen, in overleg met jou, een sollicitatiegesprek bij het bedrijf. We bereiden je voor op dit gesprek en vertellen je precies waar, op welke dag, met wie en hoe laat je het gesprek hebt. Is er een klik tussen jou en het bedrijf? Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Toch niet helemaal de werkgever die bij jou past? Dan gaat onze zoektocht naar een leuke werkgever gewoon verder. Voor je het weet sta je bij jouw nieuwe baan op de stoep!

welkom bij artiflex letterbord

Vacatures

Reviews

8 december 2022
kevin pol
8 december 2022
nanne van Ginkel

Het team van Uitzendbureau Rotterdam