Artiflex Jobstore Rotterdam

Uitzendbureau in Rotterdam voor een baan in de procesindustrie, chemische industrie, productie, logistiek of in de Rotterdamse haven

Voel je welkom bij Artiflex in onze jobstore in Rotterdam. Een ongedwongen en relaxte ontmoetingsplek waar alles gericht is op het vinden van jouw nieuwe baan. Geen standaard kantoor, maar een gezellige ruimte waar je je snel thuis voelt. Met een locatie dicht bij Station Rotterdam Centraal, is ons uitzendbureau goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Zien we jou binnenkort bij onze jobstore op deze bruisende plek?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Rotterdam. Je komt met ons in contact door ons te mailen, whatsappen, bellen of natuurlijk door gewoon eens binnen te wandelen.

Uitzendbureau in Rotterdam: waar ga je werken?

Het is ons doel om voor jou een passende werkplek te vinden. We zijn actief in Rotterdam en omstreken en natuurlijk in de Rotterdamse haven. Denk aan de Botlek, Europoort, Maasvlakte, Eemhaven en de Waalhaven. 

Waar en bij wat voor bedrijf je gaat werken is afhankelijk van jouw wensen en eisen. Als je met ons contact opneemt, plannen we een intakegesprek met je in. Tijdens dit oriënterende gesprek komen jouw wensen over arbeidsuren, salaris, functie en werkplek uitgebreid aan bod. Na het gesprek werken wij jouw profiel uit en sturen we dit naar de gewenste werkgever. Wij regelen, in overleg met jou, een sollicitatiegesprek bij het bedrijf. We bereiden je voor op dit gesprek en vertellen je precies waar, op welke dag, met wie en hoe laat je het gesprek hebt. Is er een klik tussen jou en het bedrijf? Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Toch niet helemaal de werkgever die bij jou past? Dan gaat onze zoektocht naar een leuke werkgever gewoon verder. Voor je het weet sta je bij jouw nieuwe baan op de stoep!

Artiflex Jobstore Rotterdam
Jacob Loisstraat 35 3033 RC Rotterdam
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30

Het team van Uitzendbureau Rotterdam

Wie werken er bij jobstore Rotterdam? Ontdek hier ons energieke team. Sinds december 2022 werken we samen om jou aan een baan in de omgeving Rotterdam te helpen. Bel, mail, whatsapp of loop gewoon eens binnen, je bent van harte welkom. We nodigen jou graag uit voor een kennismaking met Artiflex.

Consultant
Tijn Dubbeld
Consultant
Peter Schenkel
rebekka van der graaf
Accountmanager
Rebekka van der Rhee
Arvid Verstraate, recruiter bij Artiflex Rotterdam
Recruiter
Arvid Verstraate
Lisa Hansen
Recruiter
Lisa Hansen

Vacatures Jobstore Rotterdam

Of je nu op zoek bent naar een baan als productiemedewerker, logistiek medewerker, assemblagemedewerker, magazijnmedewerker of als procesoperator: wij zoeken een passende werkgever. Wanneer je graag wilt werken in de Rotterdamse haven kan je denken aan vacatures als loodsmedewerker, terminal medewerker, heftruckchauffeur, kraanmachinist of chauffeur zeecontainers.

De letterlijke vertaling van ‘jobstore’ is ‘banenwinkel’. Neem eens een kijkje in ons online vacatureaanbod. Hier vind je banen in verschillende branches als de procesindustrie, chemische industrie, productie en logistiek. Kies uit functies in de dagdienst, 2-ploegen, 3-ploegen of de 5-ploegen. Niet gevonden wat je zocht of niet helemaal de juiste ervaring? Ook dan kan je bij ons uitzendbureau in Rotterdam terecht. Bel of mail naar Artiflex, we leren je graag kennen!

Wat mensen zeggen over Artiflex Rotterdam

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je Jobstore Rotterdam beoordelen? Laat dan een review achter.  

Anthony Drisi

Anthony Drisi

12 januari 2023
Ben elke jaren in dienst geweest by artiflex eerst als steigerbouwer later als betonreperateur.....toen ik belde destijds voor de factuur steigerbouwer kon ik direct de zelfde dag al terecht een zeer goed gesprek gehad en kon de zelfde week...
Khalil Marcos

Khalil Marcos

25 mei 2022
Leuk, sociaal en spontaan team! Ben goed geholpen door Rebekka van der Rhee 💯 Bedankt
Daniël L. Sormaz

Daniël L. Sormaz

22 september 2021
Fantastisch bureau met mooie opdrachtgevers
Amy de Kloe

Amy de Kloe

2 februari 2021
Snelle reacties en echte persoonlijke aandacht!
Jasper van der Made

Jasper van der Made

25 januari 2021
Ik kan Artiflex bij iedereen aanraden. De mensen hier zijn super vriendelijk en zijn open en eerlijk in de communicatie. En niet geheel onbelangrijk, de betalingen zijn altijd correct en netjes op tijd! Bedankt voor de leuke baan.
Niels

Niels

25 januari 2021
Ben goed en snel geholpen aan een passende baan!
Her Protein

Her Protein

21 januari 2021
Super vriendelijk personeel die weet waarover ze praten!