Artiflex Regiokantoor Rijnmond

Uitzendbureau in Rijnmond voor bouw, elektrotechniek of groen

Ben jij vakspecialist en op zoek naar een baan in de groenvoorziening, bouw, GWW of als schilder of E&I technician? Als uitzendbureau in Rijnmond specialiseren we ons in deze branches, dus we weten wat telt voor de beste samenwerking. We combineren de nieuwste technologieën met een persoonlijke aanpak en vinden zo de beste match voor jou. We nemen je niet alleen aan de hand tijdens de intake en de voorbereiding van je sollicitatiegesprek. Ook houden ook gedurende jouw opdracht regelmatig contact met jou en de opdrachtgever. Een samenwerking die van alle kanten komt heeft immers het meeste succes!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Rijnmond beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Regiokantoor Rijnmond
Buitendijks 2 3356 LE Papendrecht
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30

Ons Team

Sinds juni 2014 timmeren wij als uitzendbureau in Rijnmond aan de weg. Met twee man vormen wij een compact en succesvol team. We vinden voor jou graag een uitdagende functie in een omgeving waar jij je prettig bij voelt. Dus ben je als vakman of -vrouw op zoek naar een nieuwe baan? Kom gewoon eens langs, we gaan graag het gesprek met je aan.

Niels Boshouwers is werkzaam als junior accountmanager bij uitzendbureau Artiflex West Brabant
Recruiter
Dane van Linden
Salesmanager
Thomas Khoshaba

Onze vacatures

De functies die wij aanbieden zijn vaak bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Denk aan aannemers en bedrijven in het groenonderhoud, maar ook in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Het gaat vaak om bedrijven die al jarenlang met passie hun werk doen. Enkele voorbeelden van andere mogelijke functies waar je in terecht kunt komen:

  • Schilder
  • Elektromonteur
  • Operator
  • Servicemonteur
  • Hovenier
  • Timmerman

Klinkt dit interessant? We nodigen je uit om eens contact op te nemen. We praten je graag bij over de nieuwste vacatures. Of kijk hieronder naar het actuele aanbod en solliciteer direct.

Vacatures in Rijnmond en omgeving

We hebben (technische) vacatures in een wijde omgeving van Rijnmond. Zoek je een nieuwe baan in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft? Grote kans dat wij je verder kunnen helpen. Bekijk hieronder het vacatureaanbod.