Artiflex Regiokantoor Rijnmond

Uitzendbureau regio Rijnmond én specialist in bouw, elektrotechniek of groen

Ben jij vakspecialist en op zoek naar een baan in de groenvoorziening, bouw, GWW of als schilder of E&I technician? Als Papendrechts uitzendbureau voor regio Rijnmond specialiseren we ons in deze branches, dus we weten wat telt voor de beste samenwerking. We combineren de nieuwste technologieën met een persoonlijke aanpak en vinden zo de beste match voor jou. We nemen je niet alleen aan de hand tijdens de intake en de voorbereiding van je sollicitatiegesprek. Ook houden ook gedurende jouw opdracht regelmatig contact met jou en de opdrachtgever. Een samenwerking die van alle kanten komt heeft immers het meeste succes!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs in ons kantoor in Papendrecht! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Rijnmond beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Regiokantoor Rijnmond
Buitendijks 2 3356 LE Papendrecht
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30

Ons Team 

Sinds juni 2014 timmeren wij in Papendrecht als uitzendbureau voor regio Rijnmond aan de weg. We vinden voor jou graag een uitdagende functie in een omgeving waar jij je prettig bij voelt. Dus ben je als vakman of -vrouw op zoek naar een nieuwe baan? Kom gewoon eens langs, we gaan graag het gesprek met je aan.

Sjoerd van Wijk is werkzaam als recruiter bij Artiflex Papendrecht.
Recruiter
Sjoerd van Wijk
rebekka van der graaf
Accountmanager
Rebekka van der Rhee

Onze vacatures in regio Rijnmond

De functies die wij aanbieden zijn vaak bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Denk aan aannemers en bedrijven in het groenonderhoud, maar ook in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Het gaat vaak om bedrijven die al jarenlang met passie hun werk doen. Enkele voorbeelden van andere mogelijke functies waar je in terecht kunt komen:

  • Schilder
  • Elektromonteur
  • Operator
  • Servicemonteur
  • Hovenier
  • Timmerman

Klinkt dit interessant? We nodigen je uit om eens contact op te nemen. We praten je graag bij over de nieuwste vacatures. Of kijk hieronder naar het actuele aanbod en solliciteer direct.

Vacatures in Rijnmond en omgeving

We hebben (technische) vacatures in een wijde omgeving van Rijnmond. Zoek je een nieuwe baan in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft? Grote kans dat wij je verder kunnen helpen. Bekijk hieronder het vacatureaanbod.

Wat mensen zeggen over Artiflex Rijnmond

Daniël L. Sormaz
22 september 2021
"Fantastisch bureau met mooie opdrachtgevers"
Peter Hanson-Alp
8 maart 2021
"Mijn ervaring is zeer goed! Je wordt snel terug gebeld, krijgt direct een afspraak voor video call/interview en Artiflex blijft daarna in contact met regelmatige messages. Zij doen wat ze zeggen en doen er alles aan om je ergens te plaatsen. Mijn beste ervaring met een uitzendbureau. Plezierig contact. Top."
Jasper van der Made
25 januari 2021
"Ik kan Artiflex bij iedereen aanraden. De mensen hier zijn super vriendelijk en zijn open en eerlijk in de communicatie. En niet geheel onbelangrijk, de betalingen zijn altijd correct en netjes op tijd! Bedankt voor de leuke baan."
Her Protein
21 januari 2021
"Super vriendelijk personeel die weet waarover ze praten!"
Johan de Groot
20 januari 2021
"Ben heel goed geholpen door Artiflex! Binnen een week had ik een nieuwe baan en dat in de Corona tijd!"