Artiflex Regiokantoor Rijnmond

Uitzendbureau regio Rijnmond én specialist in bouw, elektrotechniek of groen

Ben jij vakspecialist en op zoek naar een baan in de groenvoorziening, bouw, GWW of als schilder of E&I technician? Als Papendrechts uitzendbureau voor regio Rijnmond specialiseren we ons in deze branches, dus we weten wat telt voor de beste samenwerking. We combineren de nieuwste technologieën met een persoonlijke aanpak en vinden zo de beste match voor jou. We nemen je niet alleen aan de hand tijdens de intake en de voorbereiding van je sollicitatiegesprek. Ook houden ook gedurende jouw opdracht regelmatig contact met jou en de opdrachtgever. Een samenwerking die van alle kanten komt heeft immers het meeste succes!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs in ons kantoor in Papendrecht! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Rijnmond beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Regiokantoor Rijnmond
Buitendijks 2 3356 LE Papendrecht
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30
Team Artiflex West

Ons Team 

Sinds juni 2014 timmeren wij in Papendrecht als uitzendbureau voor regio Rijnmond aan de weg. We vinden voor jou graag een uitdagende functie in een omgeving waar jij je prettig bij voelt. Dus ben je als vakman of -vrouw op zoek naar een nieuwe baan? Kom gewoon eens langs, we gaan graag het gesprek met je aan.

rebekka van der graaf
Accountmanager
Rebekka van der Rhee
harm van pelt
Backoffice specialist
Harm van Pelt

Onze vacatures in regio Rijnmond

De functies die wij aanbieden zijn vaak bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Denk aan aannemers en bedrijven in het groenonderhoud, maar ook in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Het gaat vaak om bedrijven die al jarenlang met passie hun werk doen. Enkele voorbeelden van andere mogelijke functies waar je in terecht kunt komen:

  • Schilder
  • Elektromonteur
  • Operator
  • Servicemonteur
  • Hovenier
  • Timmerman

Klinkt dit interessant? We nodigen je uit om eens contact op te nemen. We praten je graag bij over de nieuwste vacatures. Of kijk hieronder naar het actuele aanbod en solliciteer direct.

Vacatures in Rijnmond en omgeving

We hebben (technische) vacatures in een wijde omgeving van Rijnmond. Zoek je een nieuwe baan in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft? Grote kans dat wij je verder kunnen helpen. Bekijk hieronder het vacatureaanbod.

Wat mensen zeggen over Artiflex Rijnmond

Karol Legutko

Karol Legutko

14 juni 2022
Jeroen Korevaar

Jeroen Korevaar

5 januari 2018
Jonathan Groenenberg

Jonathan Groenenberg

29 september 2016
Uitzendbureau, zelf gewerkt, mooi pand met gezellige werksfeer