Artiflex Regiokantoor Midden Brabant

Uitzendbureau regio Midden-Brabant voor bouw, logistiek en wegenbouw

Welkom bij Artiflex regio Midden-Brabant. Ben je op zoek naar een baan in Oosterhout of omliggende gemeenten, in de branches bouw, logistiek of wegenbouw? Dan is er bij ons voldoende keuze uit vacatures. Onze collega’s van dit uitzendbureau in Midden-Brabant zijn gespecialiseerd in deze branches, dus weten waar ze op moeten letten. Door hun kennis en ervaring en met behulp van de nieuwste technologie zorgen zij graag voor de perfecte match tussen jou als vakman- of vrouw en je toekomstige werkgever.

Uitzendbureau in Midden-Brabant: wat ga je doen?

Welk werk vind je via ons uitzendbureau in Midden-Brabant? Simpel gezegd: heeft een bedrijf in deze regio een vakman of -vrouw nodig, dan kennen we het waarschijnlijk. Het gaat hierbij om de branches bouw, metaal, techniek, logistiek, beton en wegenbouw. Werkplekken waar je terechtkomt zijn over het algemeen vooral midden- en kleinbedrijven en familiebedrijven in onze regio. Past dit bij jou? Scrol dan direct naar beneden naar de vacatures.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je regiokantoor Midden Brabant beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Regiokantoor Midden Brabant
De Boedingen 11 4906 BA Oosterhout
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30

Ons Team

Als je bij Artiflex op kantoor in Oosterhout binnenkomt, dan merk je direct dat er een heel informele sfeer hangt. Met zijn vieren staan wij sinds september 2010 als jong, klein team voor iedereen open. We willen gewoon heel graag de beste werkplek voor jou regelen. We zijn bekend met de omgeving en hebben allemaal ruime ervaring met recruitment. Kom je ook een keer langs om te kijken of we een geschikte vacature voor je hebben?

Salesmanager
Luuk Hultermans
Senior Recruiter & teamlead recruitment
Bibi van Griensven
Senior Accountmanager
Jeroen Nagel
Niels Boshouwers is werkzaam als junior accountmanager bij uitzendbureau Artiflex West Brabant
Recruiter
Cilla Knook

Onze Vacatures

Ons doel is om voor jou de meest passende vacature en werkplek te vinden. Dit doen wij door middel van een intakegesprek, waarin we jouw wensen en eisen uitgebreid in kaart brengen. Dit matchen wij vervolgens met opdrachtgevers. Als jouw profiel hen bevalt, plannen we een kennismakingsgesprek voor je in. Aangenomen? Gefeliciteerd! Wij zorgen dat jij goed voorbereid aan de slag gaat. We blijven gedurende het hele sollicitatieproces betrokken. We houden ook tijdens je werkzaamheden contact, zodat we zeker weten dat jij op je plek zit.

Waar heeft Artiflex Midden-Brabant vacatures?

De naam vestiging Midden-Brabant is misschien wat misleidend, want wij bedienen eigenlijk een heel brede strook van Midden-Nederland. We hebben namelijk vacatures in geheel Brabant, Zeeland, Limburg, met uitloop naar Zuid-Holland en Utrecht. Bekijk ze hieronder!