Artiflex Bodegraven

Uitzendbureau Bodegraven voor bouw, infra en techniek

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Bodegraven en omgeving in de bouw, infra of techniek? Dan moet je bij uitzendbureau Artiflex zijn. Bij ons uitzendbureau in Bodegraven bieden wij in deze branches een ruim en divers aanbod aan vacatures voor vakmensen. Voorbeelden van mogelijkheden als je bij ons solliciteert: kom te werken bij een aannemersbedrijf, metaalbedrijf, schildersbedrijf en meer. Het gaat hierbij vooral om MKB-bedrijven in de regio. Bedrijven waar je de ruimte hebt om je talenten te ontwikkelen.

Uitzendbureau Bodegraven: persoonlijke aanpak

Als uitzendbureau in Bodegraven nemen we jou als werknemer serieus. We vinden het belangrijk om te zien of je nog goed zit op je werkplek. Om een zo goed mogelijke match tot stand te brengen bespreken we daarom jouw wensen en eisen altijd uitgebreid in een intakegesprek. Deze informatie nemen we vervolgens mee naar een opdrachtgever en bepreken we met hem. We begeleiden je gedurende het hele sollicitatie- en inwerkproces. Want we willen jou niet aan het lijntje houden: het liefst zien we dat de opdrachtgever jou overneemt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom.

Wij verzamelen reviews via Google. Wil je vestiging Bodegraven beoordelen? Laat dan een review achter!

Artiflex Bodegraven
Tolnasingel 18 2411 PV Bodegraven
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:30

Ons team

Onze vestiging in Bodegraven is gestart in maart 2020. Wij zijn twee nuchtere jongens die ons werk serieus nemen, en geen probleem is voor ons te groot. Om de juiste energie erin te houden zorgen we regelmatig voor een potje slap ouwehoeren of gooien we een pijltje. Kom je een bakkie doen om jouw wensen te bespreken?

Franchisenemer
Ferry Jansen
Recruiter
Patrick Wagemaker

Onze vacatures

We werken bij Artiflex Bodegraven met zijn tweeën. Eén van ons heeft hiervoor meerdere jaren als timmerman gewerkt. De ander is als ondernemerszoon gespecialiseerd in oldtimerrestauratie en werkt inmiddels al 8 jaar bij een bouwtechnisch uitzendbureau. Met onze gecombineerde ervaring en kennis en onze contacten, weten wij goed waar werkgevers op letten bij kandidaten. Hierdoor kunnen we een goede inschatting maken van wat de meest passende werkplek is voor jou.

Vacature-aanbod Bodegraven

Ons vacatureaanbod is breed, en het werkgebied verspreidt zich van het Groene Hart, Amsterdam tot Rotterdam, Den Haag tot Utrecht. Zoek je dus als vakman- of vakvrouw een nieuwe baan in deze omgeving? Bekijk de vacatures hieronder!