Vacatures in de transport

Open filters
Vakgebied
Bekijk zoekresultaten

Vacatures in de transportbranche

Houd jij ervan om hele dagen op de weg te zitten of ben jij een kei in plannen? Dan is misschien de branche transport iets voor jou! Bij Artiflex hebben we diverse uitdagende vacatures in de transportbranche open staan. In de meeste gevallen is dit als chauffeur, maar bijvoorbeeld ook de vacature transportplanner. We hebben diverse vacatures chauffeur C en vacatures chauffeur CE. Rijbewijs CE is het groot rijbewijs voor het rijden met een trekker en oplegger-combinatie. We nodigen je graag uit om onze openstaande vacatures transport onderaan deze pagina te bekijken.

 

vrachtwagen-chauffeur

Transport over de weg

Transport is het verplaatsen van personen of goederen. Dit kan met diverse vervoersmiddelen, maar bij Artiflex zien we het vaakst transport over de weg, met bijvoorbeeld een vrachtwagen, voorkomen. Achter dit hele logistieke proces, zit een strakke planning. Een transportcoördinator is hiervoor verantwoordelijk. Het is uitdagend, maar wel moet je planmatig sterk zijn.

Vrachtwagenchauffeur

Opdrachtgevers in de transport

Het verplaatsen van personen of goederen is natuurlijk ontzettend breed. In opdracht van allerlei verschillende opdrachtgevers vervoer je goederen. Dit kan de supermarkt zijn, pakketten, bouwmaterialen, meubels of keukens. Ook kan je een combinatiefunctie hebben door op de vrachtwagen te rijden met de inboedel van een huis of kantoor te verhuizen. Op locatie plaats je ook de spullen weer in het nieuwe huis of kantoorpand. Dit kan een transportfunctie ook heel veelzijdig maken. Vervoer je producten voor een supermarkt, ben je een distributiechauffeur.

Solliciteren op een van onze vacatures in de transport

Bekijk in ons vacatureoverzicht de vacatures transport. Heb jij een interessante vacature gezien? Solliciteer dan via de rode button. 

Is de transportbranche niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures in andere branches of doe een open sollicitatie. Heb jij eerst nog een vraag voordat je kunt solliciteren? Neem dan contact met ons op via deze pagina.