Artiflex Drechtsteden

Jouw uitzendbureau in Dordrecht.

 

Werken in Dordrecht en omgeving

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Dordrecht en omgeving? Dan moet je bij uitzendbureau Artiflex Drechtsteden zijn. Bij ons uitzendbureau in regio Dordrecht bieden wij in deze branches een ruim en divers aanbod aan vacatures voor vakmensen. Voorbeelden van mogelijkheden als je bij ons solliciteert: kom te werken bij een aannemersbedrijf, metaalbedrijf, schildersbedrijf en meer. Het gaat hierbij vooral om MKB-bedrijven in de regio van Dordrecht. Bedrijven waar je de ruimte hebt om je talenten te ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures in Dordrecht en omgeving. Staat er niet iets passends tussen? Of weet je nog niet waar je naar op zoek bent? Online inschrijven bij ons uitzendbureau in Dordrecht, kun je eenvoudig en snel online doen. Zodra je ingeschreven staat gaan wij jou vervolgens helpen met het vinden van een passende baan.

Uitzendbureau Dordrecht: persoonlijke aanpak

Als uitzendbureau in regio Dordrecht nemen we jou als werknemer serieus. We vinden het belangrijk om te zien of je nog goed zit op je werkplek. Om een zo goed mogelijke match tot stand te brengen bespreken we daarom jouw wensen en eisen altijd uitgebreid in een intakegesprek. Deze informatie nemen we vervolgens mee naar een opdrachtgever en bepreken we met hem. We begeleiden je gedurende het hele sollicitatie- en inwerkproces. Want we willen jou niet aan het lijntje houden: het liefst zien we dat de opdrachtgever jou overneemt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs of plan een online intake in! Je bent van harte welkom.

Werkgever - Personeel gevraagd Dordrecht

Personeel nodig? Maak dan gebruik van ons aanvraagformulier. Of neem contact op via onderstaande gegevens. We hebben een groot aantal gedreven en gemotiveerde vakmensen beschikbaar, vol energie die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan.

Bekijk alle vacatures van uitzendbureau Artiflex in regio Papendrecht.

Ons Team

Als je bij Artiflex Drechtsteden op kantoor binnenkomt, dan merk je direct dat er een heel informele sfeer hangt. We willen gewoon heel graag de beste werkplek voor jou regelen. We zijn bekend met de omgeving Dordrecht en hebben allemaal ruime ervaring met recruitment. Kom je ook een keer langs om te kijken of we een geschikte vacature voor je hebben?

Vind de baan die bij je past!

Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Job alert

Wij houden je op de hoogte over de vacatures die jij interessant vind.

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct naar 078 - 641 60 81.

Plan een intakegesprek

Inschrijven Uitzendbureau Dordrecht

Je kunt je hieronder inschrijven bij Artiflex Uitzendbureau Dordrecht.  Zodra jij je gegevens met ons hebt gedeeld, gaan wij direct aan de slag. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!