Artiflex Rijnmond

Jouw uitzendbureau in Capelle aan den IJssel.

 

Werken in Capelle aan den IJssel en omgeving

Ben jij op zoek naar een baan in Capelle aan den IJssel en omgeving? Dan is ons uitzendbureau er voor jou! Artiflex Capelle aan den IJssel is hét uitzendbureau voor het vinden een passende baan in regio Capelle aan den IJssel. Wij helpen je aan een tijdelijke of vaste baan, met goede voorwaarden, waar je met plezier naar toe gaat.

Ben jij vakspecialist en op zoek naar een baan in de groenvoorziening, bouw, GWW of als schilder of E&I technician? Als uitzendbureau in Capelle aan den IJssel specialiseren we ons in deze branches, dus we weten wat telt voor de beste samenwerking. We combineren de nieuwste technologieën met een persoonlijke aanpak en vinden zo de beste match voor jou.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs of plan een online intake in! Je bent van harte welkom.

Bekijk onze vacatures in Capelle aan den IJssel en omgeving. Staat er niet iets passends tussen? Of weet je nog niet waar je naar op zoek bent? Online inschrijven bij ons uitzendbureau in Capelle aan den IJssel, kun je eenvoudig en snel online doen. Zodra je ingeschreven staat gaan wij jou vervolgens helpen met het vinden van een passende baan.

 

Werkgever - Personeel gevraagd Capelle aan den IJssel

Personeel nodig? Maak dan gebruik van ons aanvraagformulier. Of neem contact op via onderstaande gegevens. We hebben een groot aantal gedreven en gemotiveerde vakmensen beschikbaar, vol energie die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan.

Bekijk alle vacatures van uitzendbureau Artiflex in Capelle aan den IJssel.

Ons Team

Als je bij Artiflex Rijnmond op kantoor binnenkomt, dan merk je direct dat er een heel informele sfeer hangt. We willen gewoon heel graag de beste werkplek voor jou regelen. We zijn bekend met de omgeving Capelle aan den IJssel en hebben allemaal ruime ervaring met recruitment. Kom je ook een keer langs om te kijken of we een geschikte vacature voor je hebben?

Vind de baan die bij je past!

Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Job alert

Wij houden je op de hoogte over de vacatures die jij interessant vind.

Geen leuke vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past.