Artiflex Uitzendbureau Breda

Jouw uitzendbureau in Breda.

Jij bent op zoek naar een baan in Breda en omgeving, wij hebben de vacatures.  Solliciteer direct of schrijf je in en wij helpen je verder! Weet jij nog niet precies wat voor werk jij exact wilt doen? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee. Of je nu tijdelijk werk zoekt of werk met uitzicht op een vast dienstverband. Bij jou in de buurt hebben wij vaak iets beschikbaar. 

✓ Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband
Mogelijkheid om direct bij werkgever in dient te gaan
✓ Groot aanbod aan vacatures in diverse branches

Vind de baan die echt bij je past!

In verschillende branches hebben wij vacatures voor jou. Ons uitzendbureau is voornamelijk gespecialiseerd in de branches:  bouw, energie, productie, metaal, techniek, infra en logistiek. Doordat wij ervaren zijn in de branches, zijn wij in staat om een passende werkplek voor jou te vinden. Als je bij ons solliciteert, dan kijken wij goed naar jou als persoon. We letten op jou wensen en helpen jou aan een baan die jou gelukkig maakt!

Uitzendbureau Breda
Werken in breda
Vacatures in Breda            

 

Vacatures Breda

Bekijk onze actuele vacatures. Wij hebben diverse vacatures in Breda en omgeving. Solliciteer op onze vacatures, schrijf je in of neem contact met ons op.

Vind de baan die bij je past!

Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Job alert

Wij houden je op de hoogte over de vacatures die jij interessant vind.

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct naar 0341 - 70 30 30.

Plan een intakegesprek

Werken in Breda

Wil je fulltime of parttime aan de slag in Breda of omgeving? Bij Artiflex helpen we jou graag verder, wat voor baan je ook zoekt.   

Inschrijven Uitzendbureau Breda

Mocht je niet een passende vacature kunnen vinden of hulp nodig hebben, schrijf je dan eenvoudig in.