Jasper van der Made
25 januari 2021
"Ik kan Artiflex bij iedereen aanraden. De mensen hier zijn super vriendelijk en zijn open en eerlijk in de communicatie. En niet geheel onbelangrijk, de betalingen zijn altijd correct en netjes op tijd! Bedankt voor de leuke baan."
Niels
25 januari 2021
"Ben goed en snel geholpen aan een passende baan!"
Her Protein
21 januari 2021
"Super vriendelijk personeel die weet waarover ze praten!"
Johan de Groot
20 januari 2021
"Ben heel goed geholpen door Artiflex! Binnen een week had ik een nieuwe baan en dat in de Corona tijd!"
Colin van Goethem
19 januari 2021
"Goed uitzendbureau met medewerkers die verstand hebben van het werk dat vakmensen uitvoeren. Bouw, metaal, techniek en infra. Bij Artiflex ben je aan het goede adres!"
Bezorger/magazijn
15 januari 2021
"Werd netjes ontvangen bij me werk en hebben een goed en duidelijk gesprek kunnen voeren en heb zin in mijn eerste werkdag kijk er echt naar uit om te beginnen Pros Gezellige sfeer Cons Geen"
parel karel
13 januari 2021
"Zeer professioneel bedrijf.Snel voor mij een baan gevonden.Kunnen ook snel schakelen. AANRADER! Niels ga zo door Raymond"
waqaar shah
8 januari 2021
"Top bedrijf! Korte lijntjes duidelijke communicatie. Denken echt met je mee."
Wouter Lenderink
23 december 2020
"Snelle reacties. Goed overleg. Ook in corona tijden."
Vintel van den broek
8 december 2020
"Naar mijn ervaring een uitzondering in de uitzendbranche en/of detachering. Deze dame en heren knokken voor hun (potentiële) medewerkers. Het gaat ze niet alleen om inschrijving, de vacatures die online staan zijn ook werkelijk vacant. Als de 'klik' er is zullen zij vechten totdat ze je een baan kunnen aanbieden. Top bedrijf waar menig conculega een voorbeeld aan kan nemen!!! Van mij 10 sterren!!"