Radjan Amersing
2 juni 2021
"binnen een week had ik al werk"
Machine operator
1 juni 2021
"een vriendelijk werk omgeving en leuke collegaeen bedrijf met enthousiaste mensen Pros verzekerd toekomst Cons misschien ploegendienst"
Timo Hardij
29 mei 2021
"Ik wil iedereen bij artiflex bedanken dankzij hun hèb ik een contract gekregen na een jaar werken bij brand als isolatiemonteur Jeroen Harm Bibi en de rest super fijn samengewerkt jullie zijn toppers Artiflex is een super Uitzendburo ze helpen je waar ze kunnen niks is teveel Altijd alles netjes en op tijd geregeld Contact is ook super Ik beveel artiflex ook aan iedereen aan Hartelijk bedankt allemaal en een super zomer gewenst Groetjes timo ( een heel tevreden ex-werknemer)"
farhang Raouf
28 mei 2021
"Artiflex Harderwijk.Perfecte service, en snel werk. Ze luisteren goed na je wensen en doen er alles aan om je een goed gevoel te geven.Hartelijk dank voor de goed service en prettige samenwerking."
Voorman
25 mei 2021
"Fijne professionals die erg betrokken zijn in hun zoektocht naar de ideale baan voor hun kandidaten Pros Bereidwilligheid om mee te kijken en denkenmet hun uitleenkrachten Cons Geen"
ada Linders
19 april 2021
Vallie Valentino
15 april 2021
"Goede uitzendbureau snelle reactie en helpen je goed er door heen voor je sollicitatie procedure. Lieve en behulpzame mensen zitten daar die goed communiceren en alles duidelijk uitleggen en meedenken."
Caroline Swart
13 april 2021
"Artiflex heeft snel gereageerd . En ik kreeg snel een sollicitatie gesprek bij het bedrijf waar ik nu ook aan de slag ben gegaan"
Herjan Stoffer
2 april 2021
"Normaal geen fan van uitzendbureaus maar Bij Artiflex hebben ze het goed geregeld. 1 vast contact persoon en niet steeds hetzelfde verhaal vertellen. Ze vinden altijd passende oplossingen die voor hen en werknemer het beste uit komen. Met plezier gewerkt. Zeker een aanrader!!"
Clyde Cicilson
25 maart 2021
"Medewerkers zijn hulpvaardig en attent, via telefoon snel te bereiken, bij vragen per e-mail snelle reactie. Ik vindt het een prima uitzendbureau en ben tevreden."