We horen graag uw ervaringen

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook

ARUNAS Arunas Morkunas
20 februari 2021
Bezorger/magazijn
15 januari 2021
"Werd netjes ontvangen bij me werk en hebben een goed en duidelijk gesprek kunnen voeren en heb zin in mijn eerste werkdag kijk er echt naar uit om te beginnen Pros Gezellige sfeer Cons Geen"
Wouter Lenderink
23 december 2020
"Snelle reacties. Goed overleg. Ook in corona tijden."
Nikki Vromans
20 december 2020
"Goed uitzendbureau. Nu full time aan t werk bij een leuk bedrijf. Goede communicatie.."
Romario lossez
20 december 2020
"Goede service, wekelijks betaald en snel aan werk geholpen 👍🏻"
D.A.A Kerremans
20 december 2020
"Binnen 2 dagen aan het werk, topbedrijf!"
Lee Hawkins
20 december 2020
"I was interviewed by Artiflex just over 2 years ago, helaas there was no work available at the time, but they made such a good impression that 2 years later they were my first port of call.I've worked for Artiflex for just over 3 months at the moment and I have no complaints, the wages are fair, paid on time and the staff are responsible, responsive and professional."
Raoul Siemes
25 november 2020
"werken daar chille mensen en had snel een fijne baan👌"
Henk Wilms
23 november 2020
Mystery Quest
20 november 2020
Ferry Verdaasdonk
19 november 2020
"Snelle service ik heb gisteren het eerste contact gelegd en heb de dag daarna gelijk een baan gevonden"
Ching Geuchies
26 oktober 2020
"Het beste uitzendbureau waar ik tot nu toe gezeten heb! Artiflex Harderwijk heeft een breed scala aan banen en denken persoonlijk met je mee! Goede begeleiding en snelle afhandeling van zaken, denken in oplossingen. Heb d’r geen slecht woord over! 👍🏻👍🏻"
VaniGi Rezpe
20 oktober 2020
Bedrettin Ciftci
3 oktober 2020
"heel aardige mensen ze hebben mij snel aan een baan geholpen dank jullie wel team artiflex 👍"
Jan Vermeer
13 augustus 2020
"Werk sinds een aantal maanden via Artiflex. Bevalt heel goed. Behulpzame en aardige medewerkers. Snelle uitbetaling."
Daan Wien
30 juli 2020
"Top bedrijf!! Snel werk en zit meteen op de juiste plek 👍"
Michail Kontos
20 juli 2020
"Fijne vriendelijke mensen duidelijk zakelijk"
Sam Monshouwer
15 juli 2020
"Ik ben keurig geholpen ik heb 2 aardige mannen gesproken en hebben mij samen erg goed opweg geholpen een sterk team!"
Uitzendkracht
2 juni 2020
"Ze hebben in mijn geval al me verwachtingen waar gemaak. Ik kwam uit de logistiek en had een bouw achtergrond wilden terug bouw in, ze hebben voor mij de best passende bedrijven op gezocht en gesprekken geregeld. Nu 9 maanden veder ben ik aan genomen!"
machineoperator procesindustrie (mechanisch operator)
13 mei 2020
"Snel geholpen een een vaste baan! Goede service en snelle betalingen."
Schilder
1 mei 2020
"Het was binnen een week rondt om weer aan het werk te gaan top..."
Nour Almasri
2 april 2020
"het was goede gesprek en het voelt goed"
ionut valentin
20 maart 2020
Leerling
27 februari 2020
"Ga zo door met mensen te helpen aan de juiste baan"
Ruud Breedveld
23 februari 2020
Fabio Braat
23 februari 2020
Mehmet Dolu
23 februari 2020
"heel behulpzaam. ik werd opgehaald door danny van artiflex voor mijn gesprek. heel aardig, goed gevoel er over."
Emir Ramadan
23 februari 2020
"Contact was goed, veel en mooie vacatures.Interview was goed en duidelijk. Bedankt alvast."
Jose Silva
23 februari 2020
"super bedrijf! Artiflex is echt een goede bemiddelaar in de bouw! het is een professionele organisatie en ik heb altijd heel goed contact met de heren op de vestiging. Als ik een vraag heb dan krijg ik altijd binnen een werkdag een reactie. ook zoeken ze regelmatig contact om te vragen hoe alles gaat. voor mij echt een super keuze om bij Artiflex in dienst te gaan."
Tibor Pas
23 februari 2020
"Kundig en vriendelijke contactpersonen Thomas en Patrick. Door net dat extra stapje te zetten voel ik me gewaardeerd binnen Artiflex. Zo volgen ze de gang zaken op de voet en tonen interesse. Voor mij is Artiflex echt een mooie organisatie die bemiddelt in de techniek. Ik raad Artiflex voor iedereen aan die in de techniek een baan zoekt."
Audey Pinas
23 februari 2020
gerard verbogt
23 februari 2020
"artiflex dank je wel.eerste keer dat ik met een uitzendbureau in zee gaat.door Marlon ter horst goed en vriendelijk te wordt gestaan onder het genot van een bakje koffie .Ik ben gematcht met een werkgever en Thomas Khoshaba was zo vriendelijk en bereid om mij naar de potentiele werkgever te brengen(ik had aangegeven dat ik geen auto in bezit heb) dank jullie wel jongens.Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven had er liever meer gedaan topie"
Jesper van Wilsem
10 december 2019
"artiflex helpt je echt een passende baan voor te vinden, het is een leuk team dat er alles aan doet je zo snel mogelijk en goed mogelijk te begeleiden naar de juiste plek!"
press operator, sheet feeder.
8 december 2019
"I really liked the job fast pace work, I worked 4 months June 2012 to Oct 8 ,2012 let me go I had family emergency mt son was life flighted to Cleveland put on a ventilator fighting for his life. Supervisor was understanding at the time when I called for my self for anxiety attack, i ended up in the hospital august19 2012 few day for with Dr note they OK. note."
Sheet Metal Worker
29 november 2019
"i worked for theArtiflex company for 4 months as a temp service company, in june 20012 to october 8, 2012 i was sheet operator sheet feeder i really enjoyed my job . i wish i still worked there. like to go back."
Machine Operator
21 november 2019
"an amazing job with great people and a grant benifetsnwith a maning hours the manger was just a hand fulll you went in t 5 am and was off by 430"
Sander Oosterhoff
9 november 2019
"integer, warm, meedenkend, hart voor hun werknemers"
Evi Deckers
8 november 2019
"Vriendelijk en behulpzaam"
Klaas Otto
22 oktober 2019
"Perfecte service zeer klantvriendelijk"
Werknemer
17 augustus 2019
"Alles gaat goed tot nu goed en ik heb het uitstekend naar mijn zin

Pros
-

Cons
-"
Electromonteur
16 augustus 2019
"Ik ben zeer tevreden met Artiflex ze helpen me goed waar nodig en er hangt een gezellige sfeer ."
Ijzerwerker lasser
16 augustus 2019
"Een leuk en spontaan uitzendbureau. Denken met je mee en luisteren goed naar je . Personeel is fris en zijn ook een luisterend oor. Ook is er geregeld contact hoe het met je gaat en dergelijks en zijn betrokken met je werkzaamheden."
loodgieter/cv monteur
15 augustus 2019
"Ik werk nu een jaar voor artiflex. Ik heb een hele fijne ervaring met artiflex. Ik ben heel tevreden over de mensen die op kantoor zitten, ze luisteren naar je een zijn heel meelevend ook als er wat aan de hand is. Kortom een goed en leuk bedrijf om voor te werken."
Operator
7 augustus 2019
"Ik ben hardstikle tevreden met Artiflex, ze hebben mij met alles heel goed geholpen en zijn zeer behulpzaam geweest. Als je een goeie baan zoekt met kans op overname dan moet je zeker bij Artiflex zijn! Hartstikke bedankt voor alles!"
Projectleider
24 juli 2019
"Artiflex is een recruitmentorganisatie die de werknemer centraal stelt. Eerlijk en duidelijk in communicatie, een informele omgang en een huiselijk ontvangst. Elke dag ruimte voor een praatje en op vrijdag een gezellige borrel! Zelf werk ik al ruim 6,5 jaar bij Artiflex en nog steeds met heel veel plezier. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel."
Allround medewerker
24 juli 2019
"Werk er nu nog niet zo lang maar de meeste zijn wel betrokken. Alleen wanneer je ziek bent merk ik daar weinig van. Jammer. De financiële kant worden wel wat foutjes gemaakt en gelukkig ook herstelt maar nog niet voldoende."
Accountmanager
24 juli 2019
"Voorheen voor een grote organisatie gewerkt waar je als nummer behandeld wordt. Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en hangt er een positieve werksfeer met leuke collega's."
Magazijnmedewerker
23 juli 2019
"Werkzaam als magazijnbeheerder bij een klein bedrijf in solarpanelen. Erg zelfstandige baan binnen een kleine organisatie. Veelzijdig, uitdagend en geen dag is hetzelfde

Pros
Zelfstandigheid, ruimte voor ontwikkeling, eigen ideeën

Cons
Weinig structuur, ad hok werkzaamheden"
Senior Accountmanager
23 juli 2019
"Bedrijf dat veel geeft om zijn werknemers. Denkt mee en probeert altijd het beste voor de kandidaat eruit te halen."
Monteur zonnenpanelen
22 juli 2019
"Ik ben zeer tevreden over hoe het personeel mij heeft helpen zoeken naar een baan. Ik heb in een vrij kort tijdperk een aantal sollicitaties kunnen doen. En uiteindelijk heb ik het goede gevonden. Het personeel was ook echt vriendelijk en proberen je met alles een goed beeld te laten weergeven van wat alles precies inhoud. Kortom een top team bij artiflex!!"
Accountmanager
22 juli 2019
"Artiflex speelt in op veranderingen in de markt en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. De samenstelling van jonge en gemotiveerde werknemers zorgt voor een prettige werksfeer."
metalmewerker
22 juli 2019
"ze hebben gelijk professioneel Ze vertragen je niet met de zegeningen die ze beloven dat ze doen en ze zullen altijd klaar staan ​​om je te helpen als je een probleem hebt"
Schoonmaakmedewerker
22 juli 2019
"Ik heb goede ervaringen met Artiflex Heb al eerder voor hen gewerkt en nu weer met plezier

Pros
Aardige mense loon mooi op tijd

Cons
Soms komt planning voor volgende dag niet goed binnen"
Recruiter
19 juli 2019
"Gezellige collega's, doorgroeimogelijkheden en oprechte interesse maakt dat artiflex een prettige opdrachtgever is!"
Intercedente
10 juli 2019
"Wat leerzaam was tijdens deze periode, was dat er veel ruimte was om eigen ideeën in te brengen. Er was een grote mate van eigen verantwoordelijkheid, maar toch werden eigen ideeën goed opgepakt en werd daar als een team aan gewerkt."
Bram Bannink
5 juli 2019
"je word bijzonder goed geholpen persoonlijke aandacht altijd gekeken naar de juiste plek voor je er staat een goed bakje koffie voor je klaar een echt achterhoek nuchter bedrijf"
Recruiter
4 juli 2019
"Overstap gemaakt van een grote organisatie naar Artiflex en geen moment spijt van gehad! Professionele organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Fijne werksfeer en leuke collega's. Gaan mee met de tijd en de nodige veranderingen daarbij.

Pros
Fijne werkgever"
Servicemonteur
4 juli 2019
"Ik kwam binnen en voelde gelijk een warm ontvangst binnen enkele minuten had ik een heerlijk kopje koffie. Het gesprek verliep gemakkelijk en ik kreeg snel een gewaardeerd gevoel vanuit de medewerkers. Er word echt tijd genomen voor je en ze gaan voor je door het vuur indien nodig. Kortom een uitzendbureau die voor jou gaat en niet voor hunzelf

Pros
Snel gehandeld

Cons
Geen"
Algemene schoonmaker
2 juli 2019
"Na een kop koffie en orders door nemen . Gezellig en samen met een collega op pad elke dag anders in een schoonmaakbedrijf prettige werksfeer en goede begeleiding van Artiflex intercedente die alles in goede banen begeleidt qua werkplanning en vrije tijd die eventueel nodig is Zowel fulltime als parttime mogelijkheden

Pros
Goeie BM zoals werkschoenen en werkkleding T-shirts

Cons
Wisselende uren bij begin wordt in paar weken 28 uur tot uitschieters van naar 48 uur"
Schilder
28 juni 2019
"betaald altijd netjes optijd vriendelijke mensen ..

Pros
kilometer vergoeding

Cons
laag % op gebied van overuren"
Servicemedewerker
27 juni 2019
"Bedrijf kent een gezellige open bedrijfscultuur. Daarbij is er een goede visie op de veranderingen in de branche en ook wordt daar goed op ingespeeld door innovatieve systemen en slimme marketing. Top bureau, absoluut een aanrader."
Accountmanager
27 juni 2019
"Binnen gekomen bij Artiflex zonder enige ervaring in de branche. Het vertrouwen en de kans gekregen om me te gaan ontwikkelen. Nu, bijna vier jaar verder, gegroeid tot een senior medewerker die nog iedere dag met plezier naar het werk gaat. Vooral de hechtheid van de organisatie, de ontwikkelingsmogelijkheden en de goede sfeer op de vestiging maakt Artiflex een top werkgever!

Pros
Ontwikkelingsmogelijkheden

Cons
Aankleding kantoor kan beter"
Mark Kleinhesseling
26 juni 2019
"raad ik zeker aan sochtends gesprek en volgende dag all werk allemaal vriendelijk en ze nemen de tijd voor je"
Erkan Sahbaz
21 juni 2019
"Super uitzendbureau, zeker aan te raden 😊"
Schilder
19 juni 2019
"Ik vindt Artiflex heb goede colegas die binnen een dag voor mij werk hebben gevonden wat ik niet heb verwacht.

Pros
Ik wordt opgehald en teruggebracht"
Alper Sedit
14 juni 2019
"Artiflex is een dikke aanrader. Deze mensen zijn kanjers! :) , Ze komen hun afspraken na. Nooit problemen gehad. De andere uitzendbureau’s mogen voorbeeld nemen aan dit prachtige B.V"
Rick Zorg
13 juni 2019
"Ik kan maandag gelijk aan de slag !"
Accountmanager Metaal & Techniek
14 mei 2019
"ontspannen werksfeer onder collegas, maar het management heeft geen visie"
Rita Grob
3 mei 2019
"ik raad Artiflex aan....mijn zoon had heel snel werk..en ze blijven zoeken ...mijn zoon heeft het goed naar zijn zin waar die nu werkt...nu hopen dat het voor een lange tijd is"
Hovenier
8 maart 2019
"Prima bemiddeling, vriendelijke mensen. Ze bellen je regelmatig op hoe het met je baan (of het zoeken daarnaar) gaat."
Kevin Verspuy
25 februari 2019
"Echt een super uitzendbureau. Heb in 't verleden al een aantal keer voor ze gewerkt en het was altijd perfect. Onlangs gebeld met vestiging Gorinchem en al de dag erna kon ik op gesprek bij m'n huidige werkgever en binnen een week aan 't werk. Ideaal uren systeem met een app. ZOEK JE WERK.. HIER MOET JE ZIJN. Oja en jullie aanstekers zijn top 👌💪💪🤪😉"
Reconditionerings medewerker
14 februari 2019
"De contactpersonen zijn makkelijk in de omgang en communicatief zeer ontvankelijk."
Harm Maas
5 februari 2019
"Ik kan artiflex zeker aanraden .Ik heb mij eigen vorige week inlaten schrijven ,en ze hebben nu al een geschikte baan gevonden .waar ik maandag gelijk kan gaan beginnen .echt super"
IJzerwerker/Lasser
5 februari 2019
"Artiflex heeft mij geholpen aan een nieuwe baan bij een scheepswerf in Sliedrecht. Toen ik hier veel uur moest werken en dit voor mij net iets te veel was, heeft Artiflex een nieuwe baan gevonden wat beter past.

Pros
Goede service, goed geholpen

Cons
nog niets"
Uitzendkracht
29 januari 2019
"De beste uitzendbureau tot nu toe ! Vriendelijke personeel Snelle reactie Goed geregeld allemaal."
Marcel Achterhof
21 januari 2019
"Ze blijven voor je zoeken en houden continu contact met je"
Zonne panelen plaatsen
18 januari 2019
"Fijne en goede ervaring meerdere sollicitaties gehad binnen een week en ik had ook binnen een week ander werk nogmaals bedank voor deze snelle baan"
Evelien van Asselt
11 januari 2019
"Top uitzendbureau👍🤝dikke 10 Bedankt artiflex nijkerk"
Betontimmerman
9 januari 2019
"Denken met je mee en, dat is fijn. Komen afspraken na als je een baan in bouw of techniek zorgt is dit het bureau. Hebben leuke opdrachtgevers en de recruiters hebben meestal ook verstand van de bouw.

Pros
Snel aan een baan"
Procesoperator
9 januari 2019
"Persoonlijk team en erg belangstellend. Staan altijd voor je klaar, ook voor en na werktijden. Ik werk er met veel plezier voor!

Pros
Altijd bereikbaar, uitstekende service"
Rik Loeven
29 december 2018
"zeer goed uitzendbureau ! zeer goeie omgang met de uitzendkrachten dit uitzendbureau verdiend een dikke 10💪💪"
Carl van der Smeede
17 december 2018
"Bij Artiflex nemen ze de tijd om samen met jou de perfecte baan te vinden."
Steven Jochems
23 november 2018
"Ze doen heel veel moeite om de baan te zoeken die bij je past zo hebben ze het ook bij mijn gedaan echt een top bedrijf 👍👍👍👍"
Jorrit van Weij
22 november 2018
"goede en snelle service, ze begeleiden je goed en zijn er voor je! echt een aanrader"
Jarald Dezijn
9 november 2018
"Artiflex is een bedrijf dat jou ook echt zal helpen een goede leuke baan te vinden. Aardige mensen en ze luisteren ook echt naar jou wensen. Twijfel je nog om contact op te nemen met Artiflex ik zou zeggen gewoon doen gaat helemaal goed komen. Artiflex bedankt alvast"
Ellen Plasman
9 november 2018
"werk binnen 3 dagen!! supergoed geregeld allemaal!!"
Productiemedewerker
31 oktober 2018
"Een fijne uitzendbureau Met zeer aardige gasten Humor en professionaliteit Jongens die goed meedenken met je Petje af

Pros
Welkome gevoel"
Arash Valavi
18 oktober 2018
"Perfect .and I have to thanks Willem Valk for all what he did for me"
Sjoerd Willemsen
13 oktober 2018
"In een traject gekomen en binnen 2 weken had ik werk en een kans op een omscholing!!! Nog nooit zo snel gehandeld door een uitzendbureau, zeker een aanrader voor diegene in de techniek/bouw branche en voor degene die zich willen laten omscholen!"
Jurren Eshuis
11 september 2018
"Erg fijn bureau. Sil en Dirk(duiven) hebben mij goed geholpen . Er wordt heel erg goed meegedacht en ze doen hun best om vacature's te zoeken die bij jouw CV en persoonlijkheid passen. Ik ben gekomen voor een vacature als dakdekker, maar na een gesprek ben ik voorgesteld bij Van Dorp als W-monteur. Hier ben ik nu 2 weken aan het werk en dat bevalt prima! Jurren"
Eddie Jolie
8 juni 2018
"Goed bedrijf ze staan altijd voor je klaar. Had me ingeschreven en had gelijk werk en nu een jaarcontract. KOEN CINDY JAN bedankt voor alles"
Robin Spekreyse
8 juni 2018
"Ik ben echt super tevreden over Artiflex, ik ben super snel aan een baan geholpen, en via Artiflex heb ik ook mijn CE rijbewijs kunnen behalen. Ik ben zeer tevreden met de werkwijze ��"