We horen graag uw ervaringen

Beoordeel ons via Google, Indeed of Facebook

13 augustus 2020
"Werk sinds een aantal maanden via Artiflex. Bevalt heel goed. Behulpzame en aardige medewerkers. Snelle uitbetaling."
30 juli 2020
"Top bedrijf!! Snel werk en zit meteen op de juiste plek 👍"
15 juli 2020
"Ik ben keurig geholpen ik heb 2 aardige mannen gesproken en hebben mij samen erg goed opweg geholpen een sterk team!"
2 juni 2020
"Ze hebben in mijn geval al me verwachtingen waar gemaak. Ik kwam uit de logistiek en had een bouw achtergrond wilden terug bouw in, ze hebben voor mij de best passende bedrijven op gezocht en gesprekken geregeld. Nu 9 maanden veder ben ik aan genomen!"
13 mei 2020
"Snel geholpen een een vaste baan! Goede service en snelle betalingen."
1 mei 2020
"Het was binnen een week rondt om weer aan het werk te gaan top..."
2 april 2020
"het was goede gesprek en het voelt goed"
27 februari 2020
"Ga zo door met mensen te helpen aan de juiste baan"
10 december 2019
"artiflex helpt je echt een passende baan voor te vinden, het is een leuk team dat er alles aan doet je zo snel mogelijk en goed mogelijk te begeleiden naar de juiste plek!"
8 december 2019
"I really liked the job fast pace work, I worked 4 months June 2012 to Oct 8 ,2012 let me go I had family emergency mt son was life flighted to Cleveland put on a ventilator fighting for his life. Supervisor was understanding at the time when I called for my self for anxiety attack, i ended up in the hospital august19 2012 few day for with Dr note they OK. note."
29 november 2019
"i worked for theArtiflex company for 4 months as a temp service company, in june 20012 to october 8, 2012 i was sheet operator sheet feeder i really enjoyed my job . i wish i still worked there. like to go back."
21 november 2019
"an amazing job with great people and a grant benifetsnwith a maning hours the manger was just a hand fulll you went in t 5 am and was off by 430"
9 november 2019
"integer, warm, meedenkend, hart voor hun werknemers"
8 november 2019
"Vriendelijk en behulpzaam"
22 oktober 2019
"Perfecte service zeer klantvriendelijk"
16 oktober 2019
16 oktober 2019
16 oktober 2019
16 oktober 2019
"heel behulpzaam. ik werd opgehaald door danny van artiflex voor mijn gesprek. heel aardig, goed gevoel er over."
16 oktober 2019
"Contact was goed, veel en mooie vacatures.Interview was goed en duidelijk. Bedankt alvast."
16 oktober 2019
"super bedrijf! Artiflex is echt een goede bemiddelaar in de bouw! het is een professionele organisatie en ik heb altijd heel goed contact met de heren op de vestiging. Als ik een vraag heb dan krijg ik altijd binnen een werkdag een reactie. ook zoeken ze regelmatig contact om te vragen hoe alles gaat. voor mij echt een super keuze om bij Artiflex in dienst te gaan."
16 oktober 2019
"Kundig en vriendelijke contactpersonen Thomas en Patrick. Door net dat extra stapje te zetten voel ik me gewaardeerd binnen Artiflex. Zo volgen ze de gang zaken op de voet en tonen interesse. Voor mij is Artiflex echt een mooie organisatie die bemiddelt in de techniek. Ik raad Artiflex voor iedereen aan die in de techniek een baan zoekt."
16 oktober 2019
16 oktober 2019
"artiflex dank je wel.eerste keer dat ik met een uitzendbureau in zee gaat.door Marlon ter horst goed en vriendelijk te wordt gestaan onder het genot van een bakje koffie .Ik ben gematcht met een werkgever en Thomas Khoshaba was zo vriendelijk en bereid om mij naar de potentiele werkgever te brengen(ik had aangegeven dat ik geen auto in bezit heb) dank jullie wel jongens.Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven had er liever meer gedaan topie"
17 augustus 2019
"Alles gaat goed tot nu goed en ik heb het uitstekend naar mijn zin

Pros
-

Cons
-"
16 augustus 2019
"Ik ben zeer tevreden met Artiflex ze helpen me goed waar nodig en er hangt een gezellige sfeer ."
16 augustus 2019
"Een leuk en spontaan uitzendbureau. Denken met je mee en luisteren goed naar je . Personeel is fris en zijn ook een luisterend oor. Ook is er geregeld contact hoe het met je gaat en dergelijks en zijn betrokken met je werkzaamheden."
15 augustus 2019
"Ik werk nu een jaar voor artiflex. Ik heb een hele fijne ervaring met artiflex. Ik ben heel tevreden over de mensen die op kantoor zitten, ze luisteren naar je een zijn heel meelevend ook als er wat aan de hand is. Kortom een goed en leuk bedrijf om voor te werken."
7 augustus 2019
"Ik ben hardstikle tevreden met Artiflex, ze hebben mij met alles heel goed geholpen en zijn zeer behulpzaam geweest. Als je een goeie baan zoekt met kans op overname dan moet je zeker bij Artiflex zijn! Hartstikke bedankt voor alles!"
24 juli 2019
"Artiflex is een recruitmentorganisatie die de werknemer centraal stelt. Eerlijk en duidelijk in communicatie, een informele omgang en een huiselijk ontvangst. Elke dag ruimte voor een praatje en op vrijdag een gezellige borrel! Zelf werk ik al ruim 6,5 jaar bij Artiflex en nog steeds met heel veel plezier. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel."
24 juli 2019
"Werk er nu nog niet zo lang maar de meeste zijn wel betrokken. Alleen wanneer je ziek bent merk ik daar weinig van. Jammer. De financiële kant worden wel wat foutjes gemaakt en gelukkig ook herstelt maar nog niet voldoende."
24 juli 2019
"Voorheen voor een grote organisatie gewerkt waar je als nummer behandeld wordt. Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en hangt er een positieve werksfeer met leuke collega's."
23 juli 2019
"Werkzaam als magazijnbeheerder bij een klein bedrijf in solarpanelen. Erg zelfstandige baan binnen een kleine organisatie. Veelzijdig, uitdagend en geen dag is hetzelfde

Pros
Zelfstandigheid, ruimte voor ontwikkeling, eigen ideeën

Cons
Weinig structuur, ad hok werkzaamheden"
23 juli 2019
"Bedrijf dat veel geeft om zijn werknemers. Denkt mee en probeert altijd het beste voor de kandidaat eruit te halen."
22 juli 2019
"Ik ben zeer tevreden over hoe het personeel mij heeft helpen zoeken naar een baan. Ik heb in een vrij kort tijdperk een aantal sollicitaties kunnen doen. En uiteindelijk heb ik het goede gevonden. Het personeel was ook echt vriendelijk en proberen je met alles een goed beeld te laten weergeven van wat alles precies inhoud. Kortom een top team bij artiflex!!"
22 juli 2019
"Artiflex speelt in op veranderingen in de markt en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. De samenstelling van jonge en gemotiveerde werknemers zorgt voor een prettige werksfeer."
22 juli 2019
"ze hebben gelijk professioneel Ze vertragen je niet met de zegeningen die ze beloven dat ze doen en ze zullen altijd klaar staan ​​om je te helpen als je een probleem hebt"
22 juli 2019
"Ik heb goede ervaringen met Artiflex Heb al eerder voor hen gewerkt en nu weer met plezier

Pros
Aardige mense loon mooi op tijd

Cons
Soms komt planning voor volgende dag niet goed binnen"
19 juli 2019
"Gezellige collega's, doorgroeimogelijkheden en oprechte interesse maakt dat artiflex een prettige opdrachtgever is!"
10 juli 2019
"Wat leerzaam was tijdens deze periode, was dat er veel ruimte was om eigen ideeën in te brengen. Er was een grote mate van eigen verantwoordelijkheid, maar toch werden eigen ideeën goed opgepakt en werd daar als een team aan gewerkt."
5 juli 2019
"je word bijzonder goed geholpen persoonlijke aandacht altijd gekeken naar de juiste plek voor je er staat een goed bakje koffie voor je klaar een echt achterhoek nuchter bedrijf"
4 juli 2019
"Overstap gemaakt van een grote organisatie naar Artiflex en geen moment spijt van gehad! Professionele organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Fijne werksfeer en leuke collega's. Gaan mee met de tijd en de nodige veranderingen daarbij.

Pros
Fijne werkgever"
4 juli 2019
"Ik kwam binnen en voelde gelijk een warm ontvangst binnen enkele minuten had ik een heerlijk kopje koffie. Het gesprek verliep gemakkelijk en ik kreeg snel een gewaardeerd gevoel vanuit de medewerkers. Er word echt tijd genomen voor je en ze gaan voor je door het vuur indien nodig. Kortom een uitzendbureau die voor jou gaat en niet voor hunzelf

Pros
Snel gehandeld

Cons
Geen"
2 juli 2019
"Na een kop koffie en orders door nemen . Gezellig en samen met een collega op pad elke dag anders in een schoonmaakbedrijf prettige werksfeer en goede begeleiding van Artiflex intercedente die alles in goede banen begeleidt qua werkplanning en vrije tijd die eventueel nodig is Zowel fulltime als parttime mogelijkheden

Pros
Goeie BM zoals werkschoenen en werkkleding T-shirts

Cons
Wisselende uren bij begin wordt in paar weken 28 uur tot uitschieters van naar 48 uur"
28 juni 2019
"betaald altijd netjes optijd vriendelijke mensen ..

Pros
kilometer vergoeding

Cons
laag % op gebied van overuren"
27 juni 2019
"Bedrijf kent een gezellige open bedrijfscultuur. Daarbij is er een goede visie op de veranderingen in de branche en ook wordt daar goed op ingespeeld door innovatieve systemen en slimme marketing. Top bureau, absoluut een aanrader."
27 juni 2019
"Binnen gekomen bij Artiflex zonder enige ervaring in de branche. Het vertrouwen en de kans gekregen om me te gaan ontwikkelen. Nu, bijna vier jaar verder, gegroeid tot een senior medewerker die nog iedere dag met plezier naar het werk gaat. Vooral de hechtheid van de organisatie, de ontwikkelingsmogelijkheden en de goede sfeer op de vestiging maakt Artiflex een top werkgever!

Pros
Ontwikkelingsmogelijkheden

Cons
Aankleding kantoor kan beter"
26 juni 2019
"raad ik zeker aan sochtends gesprek en volgende dag all werk allemaal vriendelijk en ze nemen de tijd voor je"
21 juni 2019
"Super uitzendbureau, zeker aan te raden 😊"
19 juni 2019
"Ik vindt Artiflex heb goede colegas die binnen een dag voor mij werk hebben gevonden wat ik niet heb verwacht.

Pros
Ik wordt opgehald en teruggebracht"
14 juni 2019
"Artiflex is een dikke aanrader. Deze mensen zijn kanjers! :) , Ze komen hun afspraken na. Nooit problemen gehad. De andere uitzendbureau’s mogen voorbeeld nemen aan dit prachtige B.V"
13 juni 2019
"Ik kan maandag gelijk aan de slag !"
14 mei 2019
"ontspannen werksfeer onder collegas, maar het management heeft geen visie"
3 mei 2019
"ik raad Artiflex aan....mijn zoon had heel snel werk..en ze blijven zoeken ...mijn zoon heeft het goed naar zijn zin waar die nu werkt...nu hopen dat het voor een lange tijd is"
8 maart 2019
"Jullie komen niet jullie belofte na plus jullie zijn ook kieskeurig 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼"
8 maart 2019
"Prima bemiddeling, vriendelijke mensen. Ze bellen je regelmatig op hoe het met je baan (of het zoeken daarnaar) gaat."
25 februari 2019
"Echt een super uitzendbureau. Heb in 't verleden al een aantal keer voor ze gewerkt en het was altijd perfect. Onlangs gebeld met vestiging Gorinchem en al de dag erna kon ik op gesprek bij m'n huidige werkgever en binnen een week aan 't werk. Ideaal uren systeem met een app. ZOEK JE WERK.. HIER MOET JE ZIJN. Oja en jullie aanstekers zijn top 👌💪💪🤪😉"
14 februari 2019
"De contactpersonen zijn makkelijk in de omgang en communicatief zeer ontvankelijk."
5 februari 2019
"Ik kan artiflex zeker aanraden .Ik heb mij eigen vorige week inlaten schrijven ,en ze hebben nu al een geschikte baan gevonden .waar ik maandag gelijk kan gaan beginnen .echt super"
5 februari 2019
"Artiflex heeft mij geholpen aan een nieuwe baan bij een scheepswerf in Sliedrecht. Toen ik hier veel uur moest werken en dit voor mij net iets te veel was, heeft Artiflex een nieuwe baan gevonden wat beter past.

Pros
Goede service, goed geholpen

Cons
nog niets"
29 januari 2019
"De beste uitzendbureau tot nu toe ! Vriendelijke personeel Snelle reactie Goed geregeld allemaal."
21 januari 2019
"Ze blijven voor je zoeken en houden continu contact met je"
18 januari 2019
"Fijne en goede ervaring meerdere sollicitaties gehad binnen een week en ik had ook binnen een week ander werk nogmaals bedank voor deze snelle baan"
11 januari 2019
"Top uitzendbureau👍🤝dikke 10 Bedankt artiflex nijkerk"
9 januari 2019
"Denken met je mee en, dat is fijn. Komen afspraken na als je een baan in bouw of techniek zorgt is dit het bureau. Hebben leuke opdrachtgevers en de recruiters hebben meestal ook verstand van de bouw.

Pros
Snel aan een baan"
9 januari 2019
"Persoonlijk team en erg belangstellend. Staan altijd voor je klaar, ook voor en na werktijden. Ik werk er met veel plezier voor!

Pros
Altijd bereikbaar, uitstekende service"
29 december 2018
"zeer goed uitzendbureau ! zeer goeie omgang met de uitzendkrachten dit uitzendbureau verdiend een dikke 10💪💪"
17 december 2018
"Bij Artiflex nemen ze de tijd om samen met jou de perfecte baan te vinden."
23 november 2018
"Ze doen heel veel moeite om de baan te zoeken die bij je past zo hebben ze het ook bij mijn gedaan echt een top bedrijf 👍👍👍👍"
22 november 2018
"goede en snelle service, ze begeleiden je goed en zijn er voor je! echt een aanrader"
9 november 2018
"Artiflex is een bedrijf dat jou ook echt zal helpen een goede leuke baan te vinden. Aardige mensen en ze luisteren ook echt naar jou wensen. Twijfel je nog om contact op te nemen met Artiflex ik zou zeggen gewoon doen gaat helemaal goed komen. Artiflex bedankt alvast"
9 november 2018
"werk binnen 3 dagen!! supergoed geregeld allemaal!!"
31 oktober 2018
"Een fijne uitzendbureau Met zeer aardige gasten Humor en professionaliteit Jongens die goed meedenken met je Petje af

Pros
Welkome gevoel"
18 oktober 2018
"Perfect .and I have to thanks Willem Valk for all what he did for me"
13 oktober 2018
"In een traject gekomen en binnen 2 weken had ik werk en een kans op een omscholing!!! Nog nooit zo snel gehandeld door een uitzendbureau, zeker een aanrader voor diegene in de techniek/bouw branche en voor degene die zich willen laten omscholen!"
11 september 2018
"Erg fijn bureau. Sil en Dirk(duiven) hebben mij goed geholpen . Er wordt heel erg goed meegedacht en ze doen hun best om vacature's te zoeken die bij jouw CV en persoonlijkheid passen. Ik ben gekomen voor een vacature als dakdekker, maar na een gesprek ben ik voorgesteld bij Van Dorp als W-monteur. Hier ben ik nu 2 weken aan het werk en dat bevalt prima! Jurren"
8 juni 2018
"Ik ben echt super tevreden over Artiflex, ik ben super snel aan een baan geholpen, en via Artiflex heb ik ook mijn CE rijbewijs kunnen behalen. Ik ben zeer tevreden met de werkwijze ��"
8 juni 2018
"Goed bedrijf ze staan altijd voor je klaar. Had me ingeschreven en had gelijk werk en nu een jaarcontract. KOEN CINDY JAN bedankt voor alles"
4 juni 2018
1 juni 2018
"Flubbergasted, jullie zijn gewoon een wereldbedrijf ! Dat noem ik dan : Multitasken 360 degrees. Even serieus, jammer dat er zoveel goudzoekers voorbij komen, die het liefst voor de volle pont 1/2 weken willen werken, als je geluk heb ? Ik noem die lui dan ook : Goudzoekers, peren & appelplukkers. Ook daar ligt potentie, lol. Wel andere salaris-schaal, hehe. Artiflex is chill, betrouwbaar en relax, they go 4 you to the max... Waar een wil is, is een weg en Arti doet dat met een flex..... Goed bedrijf en wie er anders over denkt, is zijn centen niet waard, hoor. Kwaliteit leveren kan alleen met hoogwaardig personeel ! Mvg. D.A. Blessing"
1 juni 2018
"Via Artifllex Nijkerk snel aan het werk geholpen als machine operator. Vriendelijk personeel die gelijk voor je aan de slag gaat. Je wordt echt als mens behandeld en ze hebben het beste met je voor. Kan ze zeker aanraden!

Pros
Wordt altijd netjes op tijd betaald"
30 mei 2018
14 mei 2018
"Ik ging voor de vacature dakdekker, maar kwam in een gesprek bij hun uit op een hele andere soort vacature die veel meer bij mij aansloot� Na 3 dagen kon ik gaan praten en die dag daarna werd ik al aangenomen. Tot op de dag van vandaag helemaal happy met deze baan�"
10 april 2018
10 april 2018
2 februari 2018
"Snel een nieuwe baan. Weten waar ze het over hebben. Specialisten in bouw techniek en infra.

Pros
Snelle uitbetaling. Vrijdagmiddag borrel, altijd gezellig"
30 januari 2018
"Naast dat Artiflex een bedrijf is wat je de ruimte geeft om jezelf te ontwikklen, hangt er ook een informele sfeer. Er is tafeltennis en tafelvoetbal om de zinnen te verzetten. Al met al een mooi bedrijf.

Pros
Gratis lunch, veel ruimte om te ontwikkelen

Cons
Je moet hier heel zelfstandig zijn"
29 januari 2018
"Super"
29 januari 2018
29 januari 2018
"Snel schakelen en de juiste match vinden is wat zij doen.

Pros
Snelle dienstverlening"
29 januari 2018
"Bij Artiflex werk ik elke dag met plezier met mijn collega's in Papendrecht. Het is voor ons de uitdaging om lange termijn banen met uitzicht op vast / langdurig dienstverband te creëren voor werkenzoekende vakmensen. Samen met onze partners/klanten hebben wij leuke trajecten, waar wij zelf ook invloed hebben op het recruitment proces en op gelijkwaardig niveau met onze partners samenwerken. Wij hebben een informele, no-nonsense cultuur op de zaak. Intern is bij Artiflex ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Maandelijkse meetings, trainingen en coaching/begeleiding vanuit senioren om zo belangrijke flex- en vakkennis te delen. Artiflex is een aanrader als werkgever al ben jij zelfstartend, creatief en een aanpakker.

Pros
training, ontwikkeling, informele gezellige sfeer, samenwerking"