Artiflex is de recruitment specialist voor vakmensen

Wil jij goed personeel werven? 

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten! Wij hebben vacatures in ontzettend veel branches, zoals onder andere de elektro & installatie branche, de hoveniersbranche, de schilders branche en de logistiek. Bekijk alle vacatures per branche.

Personeel werven? Dan ben je bij Artiflex aan het juiste adres!
Al 15 jaar lang recruiten we gedreven werknemers en echte vaklieden. Vast & flexibel. We zitten in diverse steden in Nederland en zijn gespecialiseerd in diverse sectoren. Dus, wil jij goed personeel vinden? Laat een bericht achter en Martina Kemper neemt morgen nog contact met je op!

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Er zijn zo veel uitzendbureaus, waarom zou je voor Artiflex kiezen? Onze ervaring en kennis van vakpersoneel is groot en groeit met de dag. Niet alleen weten, maar vooral begrijpen. Authenticiteit staat hoog in onze kernwaarden. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We zijn optimistisch, verantwoordelijk, hebben we een bak aan kennis en ontwikkelen we ons snel. Hiernaast gaan we superslim en méér dan sociaal te werk. We automatiseren wat we zelf niet hoeven te doen en gebruiken data en algoritmes om sneller en efficiënter te zijn. Zo blijft ons systeem superslim. Daarnaast willen wij de kandidaten en organisaties écht begrijpen. Ons team is enorm gedreven en volledig toegewijd om de beste arbeidsrelaties te realiseren. Wij komen met snelle oplossingen of helpen bij het opzetten van langere termijn samenwerkingen. Dit is waar wij in uitblinken. 

Hoe we te werk gaan om personeel te vinden

Wij gaan op zoek naar de beste kandidaten voor jouw bedrijf. Ons uitgangspunt is om hoogwaardig personeel dat in je bedrijfscultuur past te vinden. We brengen de vacatures zoveel mogelijk onder aandacht van potentiële kandidaten. Na 15 jaar focussen op het recruiten van vakpersoneel weten we precies hoe we ze moeten bereiken. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

- Van Delft

  

logo artiflex

Waar vind ik personeel?

Personeel werven is een flinke klus. Probeer jij het juiste personeel te vinden voor jouw vacatures? Dan denken we graag mee over de mogelijkheden. 

 

Zo doen we dat.

1  Je hebt een vacature kenbaar gemaakt aan ons. Wij analyseren en matchen de vacature in onze database. Het matching-algoritme verbeteren we constant met nieuwe data. 

2 Er is een match/kandidaat in onze database of wij zetten de vacature om in een online campagne.

3 Vervolgens verzamelen we reviews van de kandidaat. We toetsen de vaardigheden, zachte criteria en drijfveren. Onze recruiter gaat in gesprek met de kandidaat. Zo maken we de vacature zichtbaar voor (latent) werkzoekenden. Daarnaast investeren we in het binden van kandidaten. Deze aanpak stelt ons in staat beter, sneller én kwalitatiever te matchen op uw vacature. 

4 Wij stellen de kandidaat aan je voor en zorgen voor een kennismaking. Hierna kun je ons feedback geven op de match.

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen met personeel werven?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Op zoek naar één specifieke kandidaat of een heel nieuw team? Alles is mogelijk! #wijzijnartiflex

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"