Bouw

Personeel gezocht in Roosendaal

Personeel gezocht in de omgeving Roosendaal

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal & techniek

Op zoek naar capabel en gemotiveerd personeel in de omgeving van Roosendaal? Kijk niet verder! Bij Artiflex ben je aan het goede adres voor het vinden van nieuwe collega's voor jouw bedrijf. Dankzij jarenlange ervaring in het verbinden van werkgevers met vakmensen in de omgeving Roosendaal, beschikken wij over de nodige expertise om de juiste collega te vinden met aantoonbare competenties, de juiste motivatie en een inspirerende kijk op het vak. Onze specialisaties liggen bij bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, techniek, infra en metaal. Wanneer u een nieuwe collega in één van deze sectoren zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex samenwerken? 

Dankzij opgedane ervaring met personeelswerving gedurende de afgelopen vijftien jaar, heeft Artiflex de benodigde vakkennis ontwikkeld op dit gebied. Daarnaast heeft Artiflex dankzij een groot netwerk toegang tot dagelijkse nieuwe contacten. Bovenstaande factoren hebben ervoor gezorgd dat wij snel op de hoogte van zaken zijn en daarom kan je bij ons rekenen op een vertrouwde werving van personeel, wanneer dit benodigd is. Wij hanteren een zorgvuldige werkwijze waarbij afspraken worden nagekomen en er op eerlijke wijze wordt gecommuniceerd.

Ook wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebruiken de nieuwste technieken om ons werk zo goed mogelijk, en op een doelmatige manier te kunnen uitvoeren. Dit gebeurt onder andere dankzij het gebruik van data en automatisering. Onze kennis wordt constant vernieuwd en we peilen kandidaten en organisaties op een grondige manier. Sociaal en verstandig werken staat bij ons hoog in het vaandel, omdat er uit ervaring kan worden geconstateerd dat de beste werkrelaties op die manier voortkomen. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

Van Delft Biscuits

  

In 4 stappen de perfecte match

  1. De werkgever informeert ons over de betreffende vacature. Vervolgens doorzoeken wij ons personeelsbestand en inventariseren we de persoon die het best bij de vacature past.

  2. Regelmatig wordt de juiste kandidaat in de database gevonden. Wanneer dit niet het geval is, wordt er door middel van een online campagne gezocht naar de ideale kandidaat.

  3. De gevonden kandidaat wordt getoetst op vaardigheden, zachte competenties en de mate van motivatie. Daarnaast vindt er ook een gesprek plaats met de recruiter.  Wij hechten belang aan het investeren in de binding van kandidaten, welke zorgt voor snelle en passende vervulling van vacatures.

  4. Hierop volgt de kennismaking, waarbij de kandidaat wordt voorgesteld. Na afloop zal gevraagd worden naar jouw mening betreffende de kandidaat.

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"