Personeel gezocht in Oosterhout

Personeel gezocht in Oosterhout

Personeel gezocht in de omgeving Oosterhout

Artiflex helpt je snel aan de juiste kandidaten IN DE Bouw infra, metaal & techniek

Zoek je gemotiveerd en gedreven personeel in Gorinchem of omgeving? Artiflex Regiokantoor Midden-Brabant is al 15 jaar lang hét selectiebureau voor gemotiveerde en professionele werknemers. In ons kantoor in Oosterhout helpen we vooral bedrijven in de sectoren bouw, infra, metaal en techniek aan gespecialiseerde medewerkers, vast en flexibel. Zoek je naar nieuwe mensen binnen een van deze branches? Geef ons dan snel een seintje en onze salesmanager Luuk Hultermans neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Bij Artiflex draait het om jouw organisatie. Jouw bedrijf leren kennen, is voor ons team het startpunt. Hiermee brengen wij de beste matches tot stand. Hierin maakt het niet uit of je nu een vacature voor korte periode hebt, of personeel voor langere termijn zoekt. Het gaat er natuurlijk om, de juiste kandidaat voor jouw functie te vinden! Door onze jarenlange ervaring met personeel in ons werkgebied, weten wij de juiste match te vinden voor jouw bedrijf.

Artiflex is:

  • Sociaal. We werken met en voor mensen. We houden van de uitdaging om de beste match te vinden tussen personeel en organisatie.
  • In bezit van uitgebreide kennis van de sectoren bouw, techniek, infra, metaal en procestechniek.
  • Verantwoordelijk. Als team gaan we elke dag vol aan de bak om voor jouw organisatie de beste kandidaten te vinden.
  • Betrouwbaar: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.
  • Artiflex is steeds in ontwikkeling. Ons team is gedreven en we zetten technologie en data in om daar waar het kan onze processen te automatiseren. Zodat de mensen van Artiflex iedere dag kunnen doen waar ze het beste in zijn: de juiste kandidaat vinden voor jouw organisatie.

Zo gaan we te werk

We zetten ons beste beentje voor om jouw bedrijf in de regio Oosterhout de allerbeste kandidaten te bezorgen. Daarbij maken we er een zaak van om hoogwaardige mensen aan te trekken die helemaal passen in jouw bedrijfscultuur. We zorgen ervoor dat alle mogelijke kandidaten jouw vacatures te lezen krijgen. Met 15 jaar ervaring in recruitment van professionele medewerkers kennen we alle mogelijkheden om de juiste mensen te bereiken. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

Lodewikus

  

Personeel gezocht in oosterhout

In 4 stappen de perfecte match

Zo doen we dat.

  1. Van jou ontvangen wij een vacature.. Wij analyseren ze grondig en koppelen je vacature aan onze database.
  2. Vinden we niet meteen een match met een kandidaat in onze database? Dan creëren we een onlinecampagne voor je vacature.
  3. Daarna starten we met de verzameling van reviews van de kandidaat. We kijken naar vaardigheden, zachte criteria en drijfveren. Onze recruitment specialist organiseert een eerste gesprek met de kandidaat. Op die manier wordt uw vacature bekend bij mensen die naar werk zoeken. Tegelijk zetten we in op binding van kandidaten. Dankzij die benadering kunnen we een snellere, betere en kwalitatievere match vinden voor je vacature.
  4. Vervolgens stellen wij de kandidaat aan je voor. Na de eerste kennismaking kun je ons feedback geven op de gevonden match. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contactpersoon

SALESMANAGER

luuk hultermans

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"