vrachtwagenchauffeur

Chauffeur gezocht?

Op zoek naar een chauffeur?

Artiflex helpt je snel aan de juiste chauffeur

Artiflex is een uitzendbureau dat gespecialiseerd en zeer ervaren is in het werven van een breed scala aan chauffeurs. Van heftruckchauffeurs tot vrachtwagenchauffeurs, binnen ons grote aanbod chauffeurs vinden wij precies wat jij zoekt. Dus wordt er bij jouw bedrijf een chauffeur gezocht? Deel met ons dan het functieprofiel voor de chauffeur waar je naar op zoek bent!

Neem contact met ons op


Waarom met Artiflex gaan samenwerken? 

Artiflex heeft reeds vijftien jaar ervaring in het succesvol recruiten van personeel. Tevens beschikt Artiflex over een groot, steeds uitbreidend netwerk.  Verder beschikken wij over ruime ervaring en expertise in de vervoersbranche en het chauffeursvak. Door deze kennis effectief in te zetten, zijn wij in staat goede matches te maken tussen chauffeurs en de bedrijven die chauffeurs zoeken. We maken gebruik van het slimme ‘data driven recruitment’, dat ons in staat stelt om snel en efficiënt de beste matches tussen opdrachtgever en kandidaat te realiseren. Artiflex vindt transparantie en authenticiteit belangrijk dus, we zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen! Het team van Artiflex wordt gekenmerkt door gedrevenheid, lef en wendbaarheid, waardoor we in staat zijn om snel en succesvol kandidaten voor jouw openstaande functies te recruten. Wij gaan verstandig en sociaal om met al onze contacten en onze medewerkers zullen er altijd alles aan doen om goede arbeidsrelaties te laten ontstaan.

Hoe we te werk gaan

Onze missie is om hoogwaardige vakmensen te vinden die goed bij jouw bedrijf passen. Chauffeur nodig? Wij zoeken de chauffeur die het beste matcht met jouw bedrijf! Vacatures worden onder de aandacht gebracht van zo veel mogelijk potentiële kandidaten voor de functie. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

Van Delft Biscuits

  

Chauffeur

Chauffeur gezocht? In 4 stappen de perfecte match

  1. Jouw vacature is aan ons kenbaar gemaakt en binnen onze database wordt jouw vacature geanalyseerd en gematcht. Onze veelzijdige aanpak garandeert een snellere en kwalitatief match tussen jouw bedrijf en (latent) werkzoekenden.

  2. Hierna zijn er twee mogelijkheden: In onze database bevindt zich een geschikte kandidaat, of jouw vacature wordt omgezet in een online campagne om de juiste match te vinden.

  3. Nadat mogelijk geschikte matches getoetst zijn op drijfveren, vaardigheden en zachte criteria, voert de potentiële kandidaat nog een persoonlijk gesprek met onze recruiter.

  4. De kandidaat wordt door ons aan jou voorgesteld tijdens een kennismakingsgesprek. Graag horen wij hierna jouw feedback over de door ons gemaakte match.

Benieuwd hoe Artiflex je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wie je voor gingen

‘Artiflex heeft bijgedragen aan de optimale bezetting tijdens de piekperiodes en aan de duurzame matches voor onze keyfuncties.’ 

 ‘’ Een groene wereld is een betere wereld. Die maken we samen met Artiflex.’’ 

''Samen met Artiflex zijn wij in staat om de moderne en snelgroeiende onderneming op het gebied van oppervlaktebehandeling te zijn.''

''Als bedrijf wil je mensen en leveranciers om je heen verzamelen die begrijpen wat je doet. Artiflex is hier ook onderdeel van.''

''Samen met Artiflex voor vakmanschap, service en gemak''

"Maatwerk en kwaliteit hebben wij gemeen"