Solliciteren

Stagiair(e) marketing & tech

40 uur
Papendrecht
250 - €350
Solliciteren

Wat ga je doen?

Voor onze eigen organisatie, Artiflex, zijn wij per januari 2021 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons marketing & tech-team komt ondersteunen. Artiflex is een uitzendbureau en loopt voorop met data driven recruitment. Het servicekantoor bevindt zich in Papendrecht. Dit zal dan ook jouw standplaats zijn.


Om je een idee te geven van hoe je dag er ongeveer uit ziet, hierbij een greep uit de werkzaamheden:

 • Beheren van onze social media (Facebook, Instagram, LinkedIn);
 • Het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld blogs (website) en mailings;
 • Het schrijven van vacatures;
 • Facebook campagnes opstellen en uitvoeren;
 • Sourcen van kandidaten met de nieuwste technieken;
 • Naast contact met collega’s schakel jij ook weleens met klanten en kandidaten.


Graag stellen we je alvast ons team voor dat bestaat uit 3 mannen en een vrouw. Andy is 25 jaar, afgestudeerd marketeer en houdt zich bezig met campagnes opzetten en optimaliseren, SEO, visuele content maken en nieuwe marketingactiviteiten opzetten. Andy doet dit samen met Fabio. Fabio is 21 jaar en bezig met zijn opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Hij werkt 3 dagen in de week bij Artiflex. Jessie is 28 jaar oud, support specialist en houdt ervan om support te verlenen, teksten te schrijven en voorziet de website van de juiste content. Wij worden alle drie in het gareel gehouden door Colin, onze projectleider. Hij zorgt dat wij de juiste projecten uitvoeren en laat ons doen waar we goed in zijn. Al met al een gezellig team!

Wat vragen wij?

Met dit team zoeken we een derdejaars student die toe is aan zijn of haar meewerkstage voor minimaal 4 dagen. Jij doet een hbo-opleiding richting (content) marketing of communicatie. Jij bent daarnaast creatief, hebt verfrissende ideeën, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en vindt het leuk om in een jong team te werken. Het zou mooi zijn als je al enige ervaring hebt met Photoshop.

Wat bieden wij?

Natuurlijk krijg je hier ook iets voor terug!

 • Een stagevergoeding;
 • Goede begeleiding (on- en offline);
 • Jonge en energieke collega’s;
 • Veel (eigen) verantwoordelijkheid;
 • Een (online) vrijdagmiddagborrel.

Tot slot bieden we je de mogelijkheid om vóór jouw stage al parttime bij ons te komen werken. Uiteraard tegen vergoeding. Zo ben je al goed ingewerkt voordat je daadwerkelijk met je stage begint. Dagen en tijden kunnen in overleg afgestemd worden.


Zie jij dit alles wel zitten? Wacht dan niet en reageer vandaag nog op deze vacature! Solliciteren kan bij Jessie Nieuwkoop. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij j.nieuwkoop@artiflex.com.

Solliciteren
Stagiair(e) marketing & tech

40 uur - Papendrecht

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren