Solliciteren

Recruiter Consultant

40 uur
Oosterhout
2500 - €3000
Solliciteren

Wat ga je doen?

Voor ons regiokantoor in Oosterhout (regiokantoor Midden Brabant) zijn wij op zoek naar een recruiter consultant. Als recruiter consultant werf je kandidaten voor onze opdrachtgevers. Vervolgens bindt je de door jou geselecteerde kandidaten aan Artiflex en bouwt met hen aan ijzersterke klantrelaties.

In de rol van recruiter consultant ben je als specialist verantwoordelijk voor het werven en plaatsen van kandidaten in de regio Midden Brabant. Daarnaast bouw en onderhoud je jouw (digitale) netwerk van kandidaten, opdrachtgevers en stakeholders. Dit alles doe je niet alleen, maar in samenwerking met het bestaande team op Artiflex Midden Brabant.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal één jaar werkervaring in de uitzend/recruitment branche. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs, beschik je over HBO werk- en denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je proactief, klantgericht en snap je dat je naast overtuigingskracht een gunfactor nodig hebt van zowel de kandidaat als opdrachtgever. Om jouw (digitale) netwerk te onderhouden ben je uiteraard in staat uitmuntend te werken met ons CRM systeem (Tigris) en vind je het leuk om nieuwe recruitment tools eigen te maken en te gebruiken. En dan misschien wel de belangrijkste eis: je hebt het in je om een ambassadeur van Artiflex te zijn!

Wat bieden wij?

Wij bieden een start salaris van tussen de 2500,- en 3000,- bruto. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit een telefoon van de zaak, een aantrekkelijke individuele bonusregeling, een pensioenregeling en een persoonlijk opleiding & -ontwikkelingsplan. Een lease auto is bespreekbaar. Ben jij alles wat hierboven staat en meer? Wacht dan niet en reageer vandaag nog! Solliciteren kan bij Willeke van Middelkoop. Zij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij hr@artiflex.com.

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen.

Solliciteren
Recruiter Consultant

40 uur - Oosterhout

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren