Solliciteren

Recruiter bij Artiflex - Junior

40 uur
Oosterhout
2200 - €2600
Solliciteren

Wat ga je doen?

Een recruiter (junior) voor onze vacature bij Artiflex Midden-Brabant in Oosterhout. Ambieer jij een carrière in recruitment? Zoek jij een baan waarbij je naast je werk ook interne trainingen op het gebied van recruitment kan volgen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!


Ter uitbreiding van ons team in Oosterhout, zijn wij op zoek naar een junior recruiter. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het searchen van kandidatenbehandelen van sollicitaties, bezoeken van bedrijven, inplannen van intakes, sollicitatiegesprekken voeren en het begeleiden van werkzoekenden. Dit ga je allemaal zelf doen! De kandidaten waar je je op richt zijn met name vakmensen in de bouw, infra, metaal, productie, techniek en logistiek.


Artiflex Midden-Brabant in Oosterhout is geen klassiek uitzendbureau maar een recruitmentspecialist en loopt voorop met data driven recruitment. Als jij onze nieuwe collega recruiter wordt en dus deze vacature vervult, dan werk je voor een stabiele, gezonde en groeiende speler in de wereld van recruitment. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen!


In jouw rol als junior recruiter word je goed begeleid door Cilla (teamlead Recruitment) en ervaren collega’s en hebben wij het inwerktraject al klaar liggen. Je hebt nog geen specifieke kennis van de vakgebieden nodig maar als je dat wel hebt dan is dat zeker een voordeel!

Wat vragen wij?

Jij kunt gestructureerd/punctueel werken en bent in staat om telefonisch en in sollicitatiegesprekken jouw enthousiasme en het bedrijf waar wij voor werven over te brengen aan de kandidaat. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in soortgelijke functie (wij horen graag van jou welke dat is), had je hier plezier in en je was hier ook echt goed in! Tot slot heb je MBO/HBO werk- en denkniveau en ben je woonachtig in de directe omgeving van Oosterhout óf Breda (straal van 30 kilometer). 

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler dat gegroeid en bekend is als recruitmentspecialist. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid in het zelfsturende team. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 


Daarnaast bieden we je ook:

 • Goed startsalaris van € 2.200,- tot € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Aantrekkelijke bonusregeling bij het behalen van je persoonlijke doelstelling;
 • Lunchvergoeding;
 • Reiskosten van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Standaard uitrusting: moderne werkplek, mobiele telefoon, laptop;
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend Brabants team;
 • Gedegen intern opleidingstraject om door te groeien naar volwaardig recruiter en vervolgens senior recruiter (Artiflex Academy);
 • Pensioenregeling;
 • Werkplek in een modern, ruim en huiselijk kantoor;
 • Verschillende teamuitjes, wij vieren successen en zijn bijvoorbeeld (voor Covid-19) met z’n allen gaan wintersporten in Oostenrijk.

Enthousiast geworden over onze interne vacature van Junior Recruiter bij Artiflex Midden-Brabant in Oosterhout? Leuk! Solliciteren kan bij Sil Jansen per mail: corporaterecruiter@artiflex.com

Tevens kun je inhoudelijke vragen over de vacature aan Sil richten. Je kunt hem hiervoor bereiken op 0621135940

Solliciteren
Recruiter bij Artiflex - Junior

40 uur - Oosterhout

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren