Solliciteren

Recruiter bij Artiflex Harderwijk - Junior

40 uur
Harderwijk
2000 - €2500
Solliciteren

Wat ga je doen?

Een recruiter (junior) voor onze vacature bij Artiflex Harderwijk. Ambieer jij een carrière in recruitment? Zoek jij een baan waarbij je naast je werk ook interne trainingen op het gebied van recruitment kan volgen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!


Ter uitbreiding van ons team in Harderwijk zijn wij op zoek naar een recruiter (junior). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het searchen van kandidatenbehandelen van sollicitaties, bezoeken van bedrijven, inplannen van intakes, sollicitatiegesprekken voeren, en het begeleiden van werkzoekenden. Dit ga je allemaal zelf doen! De kandidaten waar je je mee bezighoudt zijn met name vakmensen voor onze vaste partners in de vakgebieden Bouw, infra en (proces) Techniek. Je komt te werken in het recruitment team samen met Pieter en Myrthe. Dit zijn twee ervaren recruiters met ervaring en passie. Zij gaan jou ook helpen om een succesvolle recruiter te worden.


Artiflex is geen klassiek uitzendbureau maar een recruitmentspecialist en loopt voorop met data driven recruitment. Als jij onze nieuwe collega recruiter wordt en dus deze vacature vervult, dan werk je voor een stabiele, gezonde en groeiende speler in de wereld van recruitment. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen!


In jouw rol als junior recruiter word je goed begeleid door ervaren collega’s en hebben wij het inwerktraject al klaar liggen. Je hebt nog geen specifieke kennis van de vakgebieden nodig maar als je dat wel hebt dan is dat zeker een voordeel! Om voor deze functie in aanmerking te komen kun jij gestructureerd/punctueel werken en ben jij communicatief vaardig. Met jouw enthousiasme maak je het verschil!

Wat vragen wij?

Jij kunt gestructureerd/punctueel werken en bent in staat om telefonisch en in sollicitatiegesprekken jouw enthousiasme en het bedrijf waar wij voor werven over te brengen aan de kandidaat. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in soortgelijke functie (wij horen graag van jou welke dat is), had je hier plezier in en je was hier ook echt goed in! Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en tot slot ben je bij voorkeur voor 40 uur per week beschikbaar.


Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler dat gegroeid en bekend is als recruitmentspecialist. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid in het zelfsturende team. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 


Daarnaast bieden we je ook:

 • Goed startsalaris van € 2.000,- tot € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Lunchvergoeding;
 • Reiskosten van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Standaard uitrusting: moderne werkplek, mobiele telefoon, laptop;
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend Harderwijks team;
 • Gedegen intern opleidingstraject om door te groeien naar senior recruiter (Artiflex Academy);
 • Pensioenregeling;
 • Werkplek in een modern, ruim en huiselijk kantoor;
 • Verschillende teamuitjes, wij vieren successen en zijn bijvoorbeeld (voor Covid-19) met z’n allen gaan wintersporten in Oostenrijk.

Lijkt jou dit wat? Solliciteren kan bij Rob van der Spek. Hij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij r.vanderspek@artiflex.com en telefonisch kun je ook je vragen stellen aan Rob op 0611052211.


#wijzijnartiflex

Solliciteren
Recruiter bij Artiflex Harderwijk - Junior

40 uur - Harderwijk

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren