Solliciteren

Recruiter bij Artiflex

40 uur
Breda
2600 - €3300
Solliciteren

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een recruiter voor deze vacature bij Artiflex in regio Breda. Kom jij ons team versterken met jouw talent en ervaring in recruitment? Jij werft nieuwe vakkrachten voor de openstaande vacatures bij onze partners. De kandidaten waar jij je op richt zijn met name mensen in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Specifieke kennis van deze branches heb je niet nodig, dit ga jij on-the-job leren. Tijdens de inwerkperiode leer jij onze partners en het CRM-systeem waarin we werken goed kennen.


Artiflex is iedere dag bezig met het slimmer maken van recruitment. Dit doen we door middel van de ontwikkeling en inzet van data en algoritmes. Dit raakt ook direct jouw functie van recruiter. Want, hoe vind en benader je de juiste kandidaten, hoe bouw je een waardevolle database en hoe ontzorgen we opdrachtgevers volledig in het recruitmentproces?


Als je voor ons kiest, dan werk je voor een stabiele en groeiende recruitmentspecialist. Artiflex regio Breda is één van de 14 kantoren door heel Nederland. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen en je krijgt van ons alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen.

Wat vragen wij?

Qua karakter ben jij gestructureerd, punctueel, sociaal en administratief sterk en haal jij energie uit de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je hebt ervaring in de uitzend- of recruitmentbranche als consultant, intercedent of recruiter. Daarnaast ben je gedreven om nieuwe recruitment-tools je eigen te maken en durf jij hier kritisch op te zijn. Tot slot heb jij hbo werk- en denkniveau, een rijbewijs B en ben je 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Salaris van recruiter tussen de € 2.600 en € 3.300 bruto per maand, op basis van 40 uur en afhankelijk van jouw kennis en ervaring in recruitment;
  • Aantrekkelijke bonusregeling bij het behalen van je persoonlijke doelstelling;
  • Een leaseauto is bespreekbaar;
  • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, lunchvergoeding en pensioenregeling;
  • Een moderne werkplek, mobiele telefoon en laptop;
  • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend Brabants team;
  • Intern opleidingstraject om door te groeien naar senior recruiter;
  • Legendarische Artiflex feestjes in binnen- en buitenland, wij vieren successen samen!


Enthousiast geworden over de vacature van recruiter bij Artiflex in regio Breda? Solliciteren kan bij Sil Jansen per mail: corporaterecruiter@artiflex.com. Met vragen over de vacature kan je bellen naar 0621135940.

 

#wijzijnartiflex

Solliciteren
Recruiter bij Artiflex

40 uur - Breda

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren