Solliciteren

Recruiter bij Artiflex

40 uur
Rotterdam
2600 - €3300
Solliciteren

Wat ga je doen?

Een recruiter voor onze vacature bij Artiflex in regio Rotterdam. Heb jij kennis van recruitment door werkervaring en/of opleiding(en)? Heb jij een doortastende aanpak in sollicitatiegesprekken en heb jij ervaring in het begeleiden van werkzoekenden? Dan is deze vacature van Artiflex regio Rotterdam wellicht iets voor jou!


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een recruiter met ervaring (we horen graag welke ervaring jij hebt). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces! Zoals wij zeggen, aan afwisseling geen gebrek en tevens ook een uitdaging! Je zal tijdens je inwerkperiode goed begeleid worden én hebben wij het inwerktraject al klaar liggen! Je hebt nog geen specifieke kennis van de vakgebieden nodig maar als je dat wel hebt dan is dat zeker een voordeel! De kandidaten waar je je op richt zijn met name vakmensen in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek.


Wie is Artiflex?

 • Naam: Artiflex B.V. 
 • Leeftijd: 17 jaar ervaring in de uitzend- en recruitmentbranche;
 • Karaktereigenschappen: optimistisch & verantwoordelijk, slim & sociaal (en een soms een tikkeltje rebels);
 • Werkervaring: uitzenden, werving & selectie en recruitment met een focus op 'vakmensen' voor MKB Nederland; 
 • Interesses: recruitment technologie, soft & hard skills & mensen naar de juiste (werk)plek coachen; 
 • Woonplaats: Artiflex voelt zich thuis door heel Nederland, uiteraard ga jij werken voor ons kantoor Artiflex in regio Rotterdam.

Artiflex is elke dag bezig met het slimmer maken van recruitment en matching-processen. Dit doen we door middel van de ontwikkeling én inzet van data en algoritmes. Op deze manier vinden we onze kandidaten, bouwen we aan een waardevolle database en kunnen we voor onze opdrachtgevers het recruitmentproces volledig ontzorgen. 


Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij ervaring, maar nog belangrijker energie en enthousiasme. Je haalt energie uit het vinden van de juiste kandidaat die snel aan de slag gaat bij je eigen vacature. Gezien jouw motivatie en ervaring, vind je het geen probleem én zelfs leuk om de accountmanager wanneer dit nodig is te ondersteunen en contact te hebben met onze partners!

Wat vragen wij?

Jij kunt gestructureerd/punctueel werken, bent enthousiast en hebt werkervaring in de uitzend/recruitment branche als consultant, intercedent of recruiter. Verder beschik jij over een rijbewijs B, heb je HBO werk- en denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je proactief, klantgericht en snap je dat je naast overtuigingskracht, een gunfactor nodig hebt van zowel de kandidaat als opdrachtgever (onze partners). Om jouw (digitale) netwerk te onderhouden ben je uiteraard in staat te werken met ons CRM systeem (Tigris) en vind je het leuk om nieuwe recruitment tools eigen te maken, hier kritisch op te zijn en te gebruiken.

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler dat gegroeid en bekend is als recruitmentspecialist. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen en krijg je alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 


Daarnaast bieden we je ook:

 • Goed startsalaris tussen de € 2.600,- tot € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Aantrekkelijke bonusregeling bij het behalen van je persoonlijke doelstelling;
 • Per kwartaal de mogelijkheid om met je team een incentive te winnen;
 • Lunchvergoeding;
 • Een leaseauto is bespreekbaar;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Standaard uitrusting: moderne werkplek, mobiele telefoon, laptop;
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend team;
 • Gedegen intern opleidingstraject om door te groeien naar Senior Recruiter;
 • Pensioenregeling;
 • Werkplek in een modern, ruim en huiselijk kantoor;
 • Legendarische Artiflex feestjes in binnen- en buitenland, wij vieren successen samen!

Enthousiast geworden over de vacature van recruiter bij Artiflex in regio Rotterdam? Leuk! Solliciteren kan bij Sil Jansen per mail: corporaterecruiter@artiflex.com

Tevens kun je inhoudelijke vragen over de vacature aan Sil richten. Je kunt hem hiervoor bereiken op 0621135940.


#wijzijnartiflex

Solliciteren
Recruiter bij Artiflex

40 uur - Rotterdam

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren