Solliciteren

Recruiter bij Artiflex

40 uur
Papendrecht
2600 - €3000
Solliciteren

Wat ga je doen?

Een recruiter voor onze vacature bij Artiflex regiokantoor West in Papendrecht. Heb jij kennis van recruitment door werkervaring en/of opleiding(en)? Heb jij een doortastende aanpak in sollicitatiegesprekken en heb jij ervaring in het begeleiden van werkzoekenden? Dan is deze vacature van Artiflex regiokantoor West in Papendrecht wellicht iets voor jou!


Ter uitbreiding van ons team in Papendrecht, zijn wij op zoek naar een recruiter met ervaring (we horen graag welke ervaring jij hebt). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces! Zoals wij zeggen, aan afwisseling geen gebrek en tevens ook een uitdaging! Je zal tijdens je inwerkperiode goed begeleid worden door ervaren collega’s om onze partners te leren kennen én hebben wij het inwerktraject al klaar liggen! Je hebt nog geen specifieke kennis van de vakgebieden nodig maar als je dat wel hebt dan is dat zeker een voordeel! De kandidaten waar je je op richt zijn met name vakmensen in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek.


Artiflex regiokantoor West in Papendrecht is geen klassiek uitzendbureau maar een recruitmentspecialist en loopt voorop met data driven recruitment. Als jij onze nieuwe collega recruiter wordt en dus deze vacature vervult, dan werk je voor een stabiele, gezonde en groeiende speler in de wereld van recruitment. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen!


Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij ervaring maar nog belangrijker energie en enthousiasme. Je haalt energie uit het vinden van de juiste kandidaat die snel aan de slag gaat bij je eigen vacature. Gezien jouw motivatie en ervaring vind je het geen probleem én zelfs leuk om de accountmanager wanneer dit nodig is te ondersteunen!

Wat vragen wij?

Jij kunt gestructureerd/punctueel werken, bent enthousiast en hebt werkervaring in de uitzend/recruitment branche als consultant, intercedent of recruiter. Verder beschik jij over een rijbewijs B, ben je woonachtig in de directe omgeving van Papendrecht (straal van 30 kilometer), heb je HBO werk- en denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je proactief, klantgericht en snap je dat je naast overtuigingskracht, een gunfactor nodig hebt van zowel de kandidaat als opdrachtgever (onze partners). Om jouw (digitale) netwerk te onderhouden ben je uiteraard in staat te werken met ons CRM systeem (Tigris) en vind je het leuk om nieuwe recruitment tools eigen te maken, hier kritisch op te zijn en te gebruiken.

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler dat gegroeid en bekend is als recruitmentspecialist. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid in het zelfsturende team. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 


Daarnaast bieden we je ook:

 • Goed startsalaris van € 2.600,- tot € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Aantrekkelijke bonusregeling bij het behalen van je persoonlijke doelstelling;
 • Lunchvergoeding;
 • Een leaseauto is bespreekbaar;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Standaard uitrusting: moderne werkplek, mobiele telefoon, laptop;
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend team;
 • Gedegen intern opleidingstraject om door te groeien naar Senior Recruiter (Artiflex Academy);
 • Pensioenregeling;
 • Werkplek in een modern, ruim en huiselijk kantoor;
 • Verschillende teamuitjes, wij vieren successen en zijn bijvoorbeeld (voor Covid-19) met z’n allen gaan wintersporten in Oostenrijk.

Enthousiast geworden over onze interne vacature bij Artiflex regiokantoor West in Papendrecht? Leuk! Solliciteren kan bij Sil Jansen per mail: corporaterecruiter@artiflex.com

Tevens kun je inhoudelijke vragen over de vacature aan Sil richten. Je kunt hem hiervoor bereiken op 0621135940

Solliciteren
Recruiter bij Artiflex

40 uur - Papendrecht

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren