Solliciteren
Terug naar overzicht
Willeke van Middelkoop HR

Neem contact met ons op via de contactpagina.

Recruiter

40 uur
Doetinchem
2400 - €3000
Solliciteren

Wat ga je doen?

Ambitieus, enthousiast en punctueel omschrijven jou als persoon. Draag jij je functie als senior recruiter uit met trots en ga jij altijd voor de beste match? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!


Ter uitbreiding van ons team in de Achterhoek zijn wij op zoek naar een senior recruiter. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures. Met jouw aanstekelijke enthousiasme ben jij in staat om goede kandidaten te binden. De kandidaten waar je je op richt zijn met name vakmensen in de vakgebieden bouw, infra, metaal, techniek en logistiek.

Je komt samen te werken in een gedreven en enthousiast team dat bestaat uit twee personen. Een collega recruiter en een accountmanager. Jouw standplaats is Doetinchem.

Om voor deze functie in aanmerking te komen kun jij gestructureerd werken en ben jij een echte babbelaar. Je haalt energie uit het vinden van de juiste kandidaat die snel aan de slag gaat bij een passende opdrachtgever. Gezien jouw motivatie vind je het geen probleem om de accountmanager wanneer dit nodig is te ondersteunen en zo nu en dan ook eens klantcontact te hebben. Jij bent dus flexibel!


Jouw toekomstige werkzaamheden:

 • Searchen en telefonisch benaderen van kandidaten (via diverse vacaturebanken én onze eigen database);
 • Voeren van intakegesprekken op de vestiging of een externe locatie;
 • Uitwerken van CV’s en pitchen aan je collega accountmanager;
 • Vacatureteksten schrijven en online zetten;
 • Beheren van sollicitaties;
 • Inzetten van de nieuwste technologie op het gebied van recruitment en social media ten behoeve van het recruitmentproces en het spotten van (online)recruitment trends en ontwikkelingen;
 • Bijdragen aan een optimale samenwerking met de accountmanager om zo de gestelde doelen te bereiken.


Een voorbeeld van jouw werkdag:

Net voor half 9 in de ochtend arriveer je op de vestiging in Doetinchem. Eerst zet je een bak koffie, of thee natuurlijk. Je overlegt met de accountmanager welke vacatures momenteel ‘top of mind’ zijn. Daarna log je in op de diverse vacaturebanken.. ‘Wow! Een timmerman én een monteur gevonden, en dát in deze schaarse markt!’. Je belt deze vakmannen direct op, om de concurrentie voor te blijven. De timmerman neemt niet op, je stuurt meteen een WhatsApp bericht. De monteur neemt wel op en kan vanmiddag nog langskomen! Je stuurt de afspraakbevestiging. Het is alweer half 1, wat gaat de tijd snel. Tijd voor de lunch.

Om half 2 open je alle binnengekomen sollicitaties. ‘14 reacties op onze Facebook advertentie van gisteren!’. Je belt ze allemaal en bespreekt kort de werkervaring en wensen. Er zitten zéker drie toppers tussen die je uitnodigt voor een bak koffie. Van al dat bellen heb je dorst gekregen, even een blikje fris pakken. Het is alweer half 4, de monteur die je vanmorgen hebt gesproken staat op de stoep. Na een goed gesprek van zo’n 30 minuten heb je de werkervaring en wensen van de kandidaat goed in kaart gebracht. Je spreekt af dat je morgen een update geeft en schakelt meteen de accountmanager in.

Wat vragen wij?

Jij kunt gestructureerd/punctueel werken en bent in staat om jouw enthousiasme over te brengen op de kandidaat. Verder heb jij een doortastende aanpak in intakegesprekken; jij zorgt ervoor dat een kandidaat het achterste van zijn/haar tong laat zien. Jij weet precies hoe je dit aanvliegt omdat je reeds ervaring hebt opgedaan als recruiter, bij voorkeur in de uitzendbranche. Wij kunnen jou hierdoor omschrijven als senior recruiter. Je hebt hbo werk- en denkniveau en tot slot is het een pre als je voor 40 uur per week beschikbaar bent.

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de uitzendbranche. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte om successen te vieren. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen.


 • Goed startsalaris van € 2.400,- tot €3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding);
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Reiskosten van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur per week);
 • Wekelijkse lunchvergoeding;
 • Een moderne werkplek, mobiele telefoon, laptop;
 • Informele werksfeer in een fris en gedreven team;
 • Gedegen intern opleidingstraject om verder te groeien in jouw functie als senior recruiter (Artiflex Academy);
 • Pensioenregeling;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Verschillende teamuitjes (wij vieren successen en zijn bijvoorbeeld afgelopen jaar met z’n allen gaan wintersporten in Oostenrijk).
Solliciteren
Recruiter

40 uur - Doetinchem

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren