Solliciteren

Recruiter

40 uur
Harderwijk
2000 - €2600
Solliciteren

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een recruiter voor onze vestiging in Harderwijk. Als recruiter draag je zorg voor de juiste mensen op de juiste plek. De juiste match. Ben jij dé sociale (online) techneut, heb jij een neus voor vakkrachten, beschik je over een goede dosis people skills en heb je het in je om de juiste mensen te binden aan Artiflex? Dan ben jij in de race om onze nieuwe recruiter te worden!

Jouw job

In de rol van recruiter ben je verantwoordelijk voor het selecteren, werven en binden van kandidaten aan Artiflex. Je bent een recruitment-specialist met een focus op de technische branche en daarnaast wordt je gekenmerkt als zelfstarter en beschik je over een goede dosis structuur. Jij krijgt energie van het hunten van vakmensen in de techniek en van het maken van de juiste match. Dit doe je door inzet van on- en offline communicatie, de samenwerking met de accountmanagers binnen- en buitendienst, het bezoeken van netwerk- aangelegenheden en de inzet van sociale media. Vanzelfsprekend houd je de nieuwste (online) trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment in de gaten en zet je deze actief in.

Jouw toekomstige werkzaamheden

  • Je bent verantwoordelijk voor het algehele recruitmentproces van de vestiging Harderwijk.
  • Je gaat actief headhunten: je zoekt door middel van searching (vacaturebanken) en gesprekken de perfecte kandidaten voor openstaande vacatures in de sector techniek.
  • Je bezoekt netwerken en beurzen. Hier leg je contacten die van belang zijn voor het wervingsproces en ga je samenwerkingsverbanden aan met partijen die je hierbij kunnen helpen.
  • Je schrijft vacatureteksten en draagt zorg voor de online én offline zichtbaarheid en vindbaarheid van Artiflex.
  • Het inzetten van de nieuwste technologie op het gebied van recruitment en social media ten behoeve van het recruitmentproces en het spotten van (online)recruitment trends en ontwikkelingen.
  • Je draagt bij aan een optimale samenwerking met de accountmanager(s) buitendienst en accountmanager(s) binnendienst om zo de gestelde doelen te bereiken.

Wat vragen wij?

Dat je een vaardige gesprekspartner bent en een communicatieve schakelaar; je kunt zowel op klant niveau als op kandidaat niveau prima uit de voeten. Je hebt oprecht interesse in anderen. Je bent woonachtig in regio Harderwijk. Je hebt het in je om kansen te creëren voor kandidaat én Artiflex en kunt goed plannen en organiseren. Je hebt een headhunters mentaliteit: je zoekt naar de beste kandidaten en neemt geen genoegen met minder. Zo bewaak je Artiflex kwalitatief. Om dit te bereiken maak je gebruik van een groot palet aan on- en offline tools om je doelen te bereiken. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een recruitment functie of een andere functie als gerelateerd aan de uitzendbranche. Je bent geïnteresseerd in technologie en ziet dit aspect als uitdaging om in te zetten in jouw werk als recruiter. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs, beschik je over HBO werk- en denkniveau en 40 uur per week beschikbaar. En misschien wel de belangrijkste eis: je hebt het in je om een ambassadeur van Artiflex te zijn!

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van een telefoon van de zaak, een aantrekkelijke bonusregeling, een pensioenregeling, een persoonlijk opleidings- & ontwikkelingsplan, de daarbij behorende carrièrekansen.


Ben jij alles wat hierboven staat en meer? Wacht dan niet en reageer vandaag nog! Solliciteren kan bij Willeke van Middelkoop. Zij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij hr@artiflex.com. Telefonisch kun je je vragen stellen aan Niels Nentjes op 06-15308607.

Solliciteren
Recruiter

40 uur - Harderwijk

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren